Φυσικά και το κάνουν. Άστον να λεει.. Όχι με σορτσάκι αλλά κοντομάνικο σίγουρα.Γιάννης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 22:57Εγώ το κάνω αυτό (αλλά εντάξει, έχω BMI 32, δεν καταλαβαίνω τίποτα)hellegennes έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 22:41
Έχεις δει πολλούς άντρες να βγαίνουν τον χειμώνα με κοντομάνικο και σορτσάκι με όλες αυτές τις πιποδικαιολογίες που αράδιασες;
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Από γεύση είναι απαίσιο. Σαν να τρως γρασίδι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έλα ρε, έχεις κάνει Αγγλία. Εγώ Έντινμπρο και έβλεπα 25άριδες με κοντομάνικα.hellegennes έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 22:41Όλες αυτές οι πίπες για να μην αποδεχτείς ότι γδύνεστε από ματαιοδοξία και όρεξη για τραβήγματα; Έχεις δει πολλούς άντρες να βγαίνουν τον χειμώνα με κοντομάνικο και σορτσάκι με όλες αυτές τις πιποδικαιολογίες που αράδιασες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Την avene δεν θυμάμαι αν την έχω δοκιμάσει ποτέ. Γενικα είναι κάποιες σειρές καλες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πφφ... Χωρίς σορτσάκι είναι ερασιτέχνης να του πεις. Εγώ σορτσάκι και αμάνικο, ούτε καν κοντομάνικο.Naida έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 23:02Φυσικά και το κάνουν. Άστον να λεει.. Όχι με σορτσάκι αλλά κοντομάνικο σίγουρα.Γιάννης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 22:57Εγώ το κάνω αυτό (αλλά εντάξει, έχω BMI 32, δεν καταλαβαίνω τίποτα)hellegennes έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 22:41
Έχεις δει πολλούς άντρες να βγαίνουν τον χειμώνα με κοντομάνικο και σορτσάκι με όλες αυτές τις πιποδικαιολογίες που αράδιασες;
Παιδί μου βλέπω πολλούς με κοντομάνικο μέσα στο χειμώνα. Συνήθως γυμνασμένους. Εμ να δείξετε τον τρικεφαλο. Ή τετρακεφαλο; τα μπερδεύω ποιο είναι που.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- hellegennes
Κι εγώ με κοντομάνικο είμαι αυτήν την στιγμή και δεν έχω ανοιχτή θέρμανση. Οι άντρες λειτουργούμε σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Έξω όμως βραδιάτικα τον χειμώνα δεν βγαίνουμε ημίγυμνοι.Naida έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 22:43Πλάκα μου κάνεις; με κοντομάνικο σήμερα γύρναγε ο άλλος. Γιατί γυρνάει με το κοντομάνικο ε; γιατί; επειδή και καλά δεν κρυώνει;hellegennes έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 22:41Όλες αυτές οι πίπες για να μην αποδεχτείς ότι γδύνεστε από ματαιοδοξία και όρεξη για τραβήγματα; Έχεις δει πολλούς άντρες να βγαίνουν τον χειμώνα με κοντομάνικο και σορτσάκι με όλες αυτές τις πιποδικαιολογίες που αράδιασες;Naida έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 22:33
Οκ θα κρυώσεις στιγμιαία, αν δεν είναι ήδη αναμμένο, ώσπου να ζεστάνει ο κλιματισμός στο αυτοκίνητο. Θα ζεστάνει όμως μετά φουλ πόδια, χέρια κτλ. Το ίδιο και μέσα στο μαγαζί. Στο σπίτι δεν θα ζεστάνει ποτέ, ποτέ αν δεν ανοίξεις θέρμανση. Άρα; θα ντυθείς με τα πάντα όλα και κουβέρτες και παπλώματα και εσαρπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ισχύει, μουρμουραω κιόλας και δεν με καταλαβαίνουν τι λέω και λένε τι είπες; και λέω δεν μίλησα.
Η καλύτερη μου η μάσκα για αυτές τις περιπτώσεις

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ναι κι εγώ έβλεπα άντρες με σαγιονάρες και σορτσάκι χειμωνιάτικα, αλλά αυτοί έχουν κάψει όλες τις νευρικές τους απολήξεις από το αλκοόλ, δεν μετράει.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 23:03Έλα ρε, έχεις κάνει Αγγλία. Εγώ Έντινμπρο και έβλεπα 25άριδες με κοντομάνικα.hellegennes έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 22:41Όλες αυτές οι πίπες για να μην αποδεχτείς ότι γδύνεστε από ματαιοδοξία και όρεξη για τραβήγματα; Έχεις δει πολλούς άντρες να βγαίνουν τον χειμώνα με κοντομάνικο και σορτσάκι με όλες αυτές τις πιποδικαιολογίες που αράδιασες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ε, ήμουν σίγουρη
μουλουμουτάω το λέμε εμείς

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Μπορεί και οι κοπέλες αυτές να λειτουργούν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες όξω. Και μια χαρά βγαίνετε λέμε με κοντομάνικο να δείξετε μπράτσο, τατου κτλ.hellegennes έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 23:15Κι εγώ με κοντομάνικο είμαι αυτήν την στιγμή και δεν έχω ανοιχτή θέρμανση. Οι άντρες λειτουργούμε σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Έξω όμως βραδιάτικα τον χειμώνα δεν βγαίνουμε ημίγυμνοι.Naida έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 22:43Πλάκα μου κάνεις; με κοντομάνικο σήμερα γύρναγε ο άλλος. Γιατί γυρνάει με το κοντομάνικο ε; γιατί; επειδή και καλά δεν κρυώνει;hellegennes έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 22:41
Όλες αυτές οι πίπες για να μην αποδεχτείς ότι γδύνεστε από ματαιοδοξία και όρεξη για τραβήγματα; Έχεις δει πολλούς άντρες να βγαίνουν τον χειμώνα με κοντομάνικο και σορτσάκι με όλες αυτές τις πιποδικαιολογίες που αράδιασες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η διαφορα βεβαια ειναι οτι αυτος που θα φορεσει κοντομανικο το χειμωνα το κανει επειδη δεν κρυωνει,δεν θα παρει 45 κουβερτες οταν μπει στο σπιτι
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν την ήξερα αυτη την λέξη. Μαθαίνω

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
18 Απρ 2025, 15:26
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 843 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
29 Σεπ 2024, 19:41
-
-
Νέα δημοσίευση Σύλληψη πρώην π/θ (πακισταν)
από Orion22 » 09 Μάιος 2023, 17:05 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
09 Μάιος 2023, 17:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ( πρώην ) Δάσος της Δαδιάς
από Λόρδος Ταντρίδης » 29 Αύγ 2023, 20:11 » σε Οικολογία & Φύση - 66 Απαντήσεις
- 3847 Προβολές
-