Όμορφα λόγια που σας έχουν πει
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Όμορφα λόγια που σας έχουν πει
Να φέρω την πάπια;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αχ και να ξερες ποσο σε καταλαβαινω.Naida έγραψε: ↑10 Απρ 2018, 14:02Ισχύει θα είσαι ο τελευταίος που θα το μάθεις. Όπως και το συμβουλές ζητάμε από αξιόπιστα άτομα δικά μας που εμπιστευόμαστε. Αν και όλα είναι μπλεγμένα. Τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό.plouf έγραψε: ↑10 Απρ 2018, 13:54
Σωστα αλλα σχεδον παντα θα ειμαι ο τελευταιος που θα το καταλαβω.Επισης να πω οτι μενω μακρια απο ατομα που εμφανιζονται ως καλοθελητες.Θα λαβω υποψη μονο τις συμβουλες των γονιων μου και των καρδιακων φιλων.Μπορω ακομα να πω οτι ζηταω και την γνωμη τους για κατι που με απασχολει.

Παλιά σκεπτικά και πολλές φορές χρησιμοποιούν δικά τους βιώματα και τα προβάλουν πάνω μας. Όχι οι γονείς, οποιοσδήποτε.plouf έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:44
Αχ και να ξερες ποσο σε καταλαβαινω.Οι γεροι μας ορισμενες φορες μας βαζουν φραγμους και πρεπει.Για παραδειγμα οι γεροι μου κουτσομπολευουν τον ξαδερφο μου επειδη παντρευτηκε μια γυναικα η οποια ηταν χωρισμενη και ειχε παιδι απο τον προηγουμενο γαμο της και μαλλον δεν θελει να κανει αλλο παιδι.Βασικα η γυναικα αυτη ηταν ο πρωτος του ερωτας στο λυκειο.Οι δρομοι τους χωρισαν για χρονια και τελικα ξαναεσμιξαν και παντρευτηκαν.
.Τεσπα τι να περιμενεις απο γεροξεκουτηδες...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Να σου πω κατι.Naida έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 15:07Παλιά σκεπτικά και πολλές φορές χρησιμοποιούν δικά τους βιώματα και τα προβάλουν πάνω μας. Όχι οι γονείς, οποιοσδήποτε.plouf έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:44
Αχ και να ξερες ποσο σε καταλαβαινω.Οι γεροι μας ορισμενες φορες μας βαζουν φραγμους και πρεπει.Για παραδειγμα οι γεροι μου κουτσομπολευουν τον ξαδερφο μου επειδη παντρευτηκε μια γυναικα η οποια ηταν χωρισμενη και ειχε παιδι απο τον προηγουμενο γαμο της και μαλλον δεν θελει να κανει αλλο παιδι.Βασικα η γυναικα αυτη ηταν ο πρωτος του ερωτας στο λυκειο.Οι δρομοι τους χωρισαν για χρονια και τελικα ξαναεσμιξαν και παντρευτηκαν.
.Τεσπα τι να περιμενεις απο γεροξεκουτηδες...
Αν γινεται κατι τετοιο αποδρας.Πατας το κουμπι της εκτιναξης και φευγεις μακρια οπως οι πιλοτοι των μαχητικων τζετ οταν
βρισκονται σε κινδυνο.
Ομως δεν θα χαλουσα την σχεση μου με αυτους που μου εδωσαν το πολυτιμο δωρο της ζωης.
Αυτα συμβαινουν μονο σε ακραιες περιπτωσεις και τα μαθαινουμε στην εκπομπη της Ζηνας Κουτσελινη και ο νοων νοειτω.
Απο την αλλη οι γονεις μου εχουν πολλα θετικα.Εγω οταν ημουν 16 μου αγοραζαν τα τσιγαρα μου.Μια φορα πρεζακιας δεν κατεληξα.
Καλά δε λέει κάτι αν σου αγόραζαν οι γονείς στα 16 τα τσιγάρα σου. Το πρόβλημα είναι όταν θα στα αγοράσουν στα 25,30,35 κτλ και δε μιλάω για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά όταν είναι μόνιμη κατάσταση ή πολύ συχνή. Εκεί κάπου έχουν κάνει λάθος σαν γονείς. Γενικά όσο πιο ανεξάρτητος από τους γονείς τόσο πιο υγιής, αληθινή και "χρήσιμη" η σχέση μαζί τους.plouf έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 15:26
Να σου πω κατι.
Αν γινεται κατι τετοιο αποδρας.Πατας το κουμπι της εκτιναξης και φευγεις μακρια οπως οι πιλοτοι των μαχητικων τζετ οταν
βρισκονται σε κινδυνο.
Ομως δεν θα χαλουσα την σχεση μου με αυτους που μου εδωσαν το πολυτιμο δωρο της ζωης.
Αυτα συμβαινουν μονο σε ακραιες περιπτωσεις και τα μαθαινουμε στην εκπομπη της Ζηνας Κουτσελινη και ο νοων νοειτω.
Απο την αλλη οι γονεις μου εχουν πολλα θετικα.Εγω οταν ημουν 16 μου αγοραζαν τα τσιγαρα μου.Μια φορα πρεζακιας δεν κατεληξα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Quoted as true.Naida έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 18:13Καλά δε λέει κάτι αν σου αγόραζαν οι γονείς στα 16 τα τσιγάρα σου. Το πρόβλημα είναι όταν θα στα αγοράσουν στα 25,30,35 κτλ και δε μιλάω για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά όταν είναι μόνιμη κατάσταση ή πολύ συχνή. Εκεί κάπου έχουν κάνει λάθος σαν γονείς. Γενικά όσο πιο ανεξάρτητος από τους γονείς τόσο πιο υγιής, αληθινή και "χρήσιμη" η σχέση μαζί τους.plouf έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 15:26
Να σου πω κατι.
βρισκονται σε κινδυνο.

Be careful. I'm watching you

Θα αντισταθώ και δεν θα γράψω στα άσχημα λόγια.
Το διαπιστώνει εύκολα κανείς ότι θέλεις να εκφέρεις ευγενικά τις προτάσεις. Το μπανιστήρι το λες I'm watching you.casper quantum έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 01:26Be careful. I'm watching you

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
casper quantum έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 01:26Be careful. I'm watching you

Βάζουμε μόνο λόγια που έχουν πει ή που έχουν γράψει για να τα δούμε;
ΟΚ.
"Έχετε απαγορευτεί μόνιμα από τη δημόσια συζήτηση. Ελάτε σε επικοινωνία με τη διαχείριση admin@phorum.gr.
Ο λόγος της απαγόρευσης είναι: 6.1
Το όνομά σου έχει απαγορευτεί."
"Έχετε απαγορευτεί μόνιμα από τη δημόσια συζήτηση. Ελάτε σε επικοινωνία με τη διαχείριση admin@phorum.gr.
Ο λόγος της απαγόρευσης είναι: 6.1
Το όνομά σου έχει απαγορευτεί."
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Θα σε γηροκομήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παλαιστίνη & Ισραήλ | 2 λόγια
από tanipteros » 19 Οκτ 2023, 21:51 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
20 Οκτ 2023, 00:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ελ αστικη ταξη: Αμερικανοφιλη στα λογια,Ρωσοφιλη στις πραξεις
από Eθνικοκοινωνιστης » 28 Δεκ 2023, 22:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
02 Νοέμ 2024, 16:24
-
-
- 181 Απαντήσεις
- 3713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
17 Φεβ 2025, 14:10
-