Linux - Γενικα
Re: Linux - Γενικα
Το μονο που εχω παρατηρησει στα Linux ειναι ο ηχος ειναι αισθητα πιο χαμηλος.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Είπαμε: ο pulse χρησιμοποιεί την ασφάλεια πάνω από τη διασκέδαση. Στο 100% ο ήχος είναι πιο χαμηλός από τα windows. Όμως μπορείς να τον πηγαίνεις πάνω από το 100% (overdrive). Στην ουσία το 100% είναι το όριο της ασφάλειας των αφτιών.
Αν σε ενδιαφέρει το equalizer κάνε εγκατάσταση τον pulse equalizer.
https://livingthelinuxlifestyle.wordpre ... inux-mint/
Αν σε ενδιαφέρει το equalizer κάνε εγκατάσταση τον pulse equalizer.
https://livingthelinuxlifestyle.wordpre ... inux-mint/
Αυτό είναι πούστικο ρε. Δεν ντρέπεσαι;Nostalgia έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 10:17Θενξ, εβαλα τα Cinnamon και ειναι σουπερ, τα χει ολα πραγματικα και τρεχουν απροβληματιστα.Χαοτικός έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 00:17Nostalgia έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 13:45
Το δοκιμασα αλλα δεν μετακινει τα παραθυρα. Μαλλον θελει configuration. Μια χαρα ειναι και αυτο που εχει. Εαν βρεις το γκρουπαρισμα να μου το πεις. Ειναι το μονο μειον μεχρι στιγμης. Θενξ και για την προταση του Mate, ειναι οντως πολυ ωραιο και βολικο περιβαλλον.
Στιγμιότυπο στο 2020-11-10 00-21-03.png
Κοίτα που έχω πάει το ποντίκι. Εκεί έκανα δεξί κλικ και βλέπεις αυτό το μενού. Πήγαινε στις προτιμήσεις και θα το βρεις. Είναι τικαρισμένο το "Ποτέ ομαδοποίηση παραθύρων". Άλλαξέ το.
Προσοχή στο δεξί κλικ. Όχι πάνω στο πρόγραμμα. Αλλά σύριζα αριστερά του.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Mλκ το Cinnamon γαμαει, σοβαρα τωρα, ειναι πολυ καλο!Χαοτικός έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:02Αυτό είναι πούστικο ρε. Δεν ντρέπεσαι;Nostalgia έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 10:17Θενξ, εβαλα τα Cinnamon και ειναι σουπερ, τα χει ολα πραγματικα και τρεχουν απροβληματιστα.Χαοτικός έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 00:17
Κοίτα που έχω πάει το ποντίκι. Εκεί έκανα δεξί κλικ και βλέπεις αυτό το μενού. Πήγαινε στις προτιμήσεις και θα το βρεις. Είναι τικαρισμένο το "Ποτέ ομαδοποίηση παραθύρων". Άλλαξέ το.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Κάτι με τα εφέ μεγέθυνσης παραθύρων μου άρεσε

Δεν είναι, ακόμη, όταν θα βάλεις και συ σίναμον θα είναι.Χαοτικός έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:02Αυτό είναι πούστικο ρε. Δεν ντρέπεσαι;Nostalgia έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 10:17Θενξ, εβαλα τα Cinnamon και ειναι σουπερ, τα χει ολα πραγματικα και τρεχουν απροβληματιστα.Χαοτικός έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 00:17
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πλάσμα έχω κι εγώ atm πάνω σε Ubuntu studio, πετάει σε έστω και λίγο σύγχρονο μηχανάκι.
Μέχρι στιγμής το πάνθεον είναι το αγαπημένο μου de. Δούλεψε το για μια ημέρα και θα δεις γιατί.
.
.
Στο καινούργιο. Αυτό εδώ έχει φάει 15.000 φορμάτ.
Το αγαπημένο μου ήταν το kde 4. Είχε κύβο με διαφορετικές επιφάνειες. Είχε προεπισκόπηση φακέλων με το mouse on, είχε κι ένα απλετάκι που σου έλεγε ειδήσεις με ρολαριστό κείμενο.
Τι γίνεται ρε με το μπότλνεκ; Ο 5900 τ κάρτα θα θέλει. Έχω δει τις 2060 και μέχρι 400 κάτι έχω σκοπό να δώσω. Για 3080 και παπαριές δεν χρειάζομαι και είναι και μαλακία να το παρακάνω. Αλλά είναι εντάξει η 2060; H AMD δεν μου κάθεται καλά κι ας έχει κάνει αξιόλογες κινήσεις και φυσικά είναι πιο φτηνές. Άλλά μου θυμίζει την ATI από τότε.

Βασικά αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο για gpu, τώρα πάλι αν σου τρώγονται περίμενε λιγάκι να δούμε γιατί φαίνεται ότι θα φέρει τα πάνω κάτω και στις gpu η amd, μόνο το feature ότι ο συνδυασμός 5xxxx cpu με 6xxx gpu σου δίνει πλήρη πρόσβαση στα 16gb μνήμης της gpu σε όλο το σύστημα μπορεί να αξίζει, πριν την παρουσίαση των καινούργιων καρτών της amd θα σου έλεγα αβλεπί nvidea τώρα περίμενε, έπεσες πάνω σε ψιλοσπουδαίες αλλαγές στο computing, βγάζει και η απλ τα νέα μοντέλα με τον M1, κοσμογονικές αλλαγές.Χαοτικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 21:59Στο καινούργιο. Αυτό εδώ έχει φάει 15.000 φορμάτ.
Το αγαπημένο μου ήταν το kde 4. Είχε κύβο με διαφορετικές επιφάνειες. Είχε προεπισκόπηση φακέλων με το mouse on, είχε κι ένα απλετάκι που σου έλεγε ειδήσεις με ρολαριστό κείμενο.
Τι γίνεται ρε με το μπότλνεκ; Ο 5900 τ κάρτα θα θέλει. Έχω δει τις 2060 και μέχρι 400 κάτι έχω σκοπό να δώσω. Για 3080 και παπαριές δεν χρειάζομαι και είναι και μαλακία να το παρακάνω. Αλλά είναι εντάξει η 2060; H AMD δεν μου κάθεται καλά κι ας έχει κάνει αξιόλογες κινήσεις και φυσικά είναι πιο φτηνές. Άλλά μου θυμίζει την ATI από τότε.Καλά δεν κάνω;
.
.
Μα δεν ζήτησε ούτε νομίζω χρειάζεται eq ο νος, να μπορεί να ανεβάσει πάνω από το όριο την ένταση θέλει, τέσπα θα το κοιτάξω.
.
.
Πρόταση ήταν βρε sys.
Επειδή συνήθως ο ήχος ακατέργαστος δεν ανταποκρίνεται καλά σε όλα τα ηχοσυστήματα. Άλλες συχνότητες ακούγονται καλά σε μικρά ηχεία, άλλες σε μεγάλα, άλλες σε woofer κλπ.
Επειδή συνήθως ο ήχος ακατέργαστος δεν ανταποκρίνεται καλά σε όλα τα ηχοσυστήματα. Άλλες συχνότητες ακούγονται καλά σε μικρά ηχεία, άλλες σε μεγάλα, άλλες σε woofer κλπ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
09 Φεβ 2025, 08:18
-
- 18 Απαντήσεις
- 1431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NoMoreLice
05 Νοέμ 2024, 00:10
-
-
Νέα δημοσίευση Περιοδικά φυσικής ή γενικά επιστημονικά.
από Antares » 28 Αύγ 2023, 16:44 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
28 Αύγ 2023, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γενικά, στα τέσσερα, έχουν γίνει αρκετά θαύματα.
από Μαδουραίος » 15 Αύγ 2024, 16:27 » σε Θρησκειολογία - 380 Απαντήσεις
- 6741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
18 Αύγ 2024, 17:37
-