laptop για 8χρονο.
-
Re: laptop για 8χρονο.
Καλύτερα κινητό για αρχή για να εξοικιωθεί με την τεχνολογία.
Cecily Anne έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 13:47Η γνώμη μου είναι να μην πάρεις λάπτοπ, για να έχεις τον έλεγχο των ωρών που ασχολείται και κυρίως πού μπαίνει. Σταθερή συσκευή σε χώρο εκτός υπνοδωματίου θεωρώ καλύτερη λύση. Επίσης στις τιμές που κοιτάς, δεν μπορείς να πάρεις λάπτοπ για γκέιμιν.

Η αίσθηση του ελέγχου είναι πολύ σημαντική σε αυτές τις ηλικίες. Τόσο για την πρόσβαση σε πληροφορίες, όσο και για το ωράριο χρήσης.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την επιλογή refurbished. Είναι αξιόπιστα κι αρκετά δυνατά με λίγα χρήματα.
Αν θέλει gaming, να ψάξει για τουλάχιστον 8Gb μνήμης και καλή κάρτα γραφικών. Όχι onboard.
ΟΧΙ LAPTOP. Για πολλούς και διάφορους λόγους.
το πρωτο του ταμπλετ του το πηρα οταν ηταν ενος χρονου. εξοικειωμένος ειναι.Mitharadir έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 23:12Καλύτερα κινητό για αρχή για να εξοικιωθεί με την τεχνολογία.
οσο για τον ελεγχο που ειπατε παραπανω, πλεον γινεται απο το κινητο μου. βλεπω ποσες και ποιες ωρες ειναι μεσα,τι προγραμματα τρεχει, περιοριζω οσο θελω, ασχετα τι συσκευη ειναι και σε ποιο χωρο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ έχω να σου πω να μην πάρεις Chromebook.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 09:05το πρωτο του ταμπλετ του το πηρα οταν ηταν ενος χρονου. εξοικειωμένος ειναι.Mitharadir έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 23:12Καλύτερα κινητό για αρχή για να εξοικιωθεί με την τεχνολογία.
οσο για τον ελεγχο που ειπατε παραπανω, πλεον γινεται απο το κινητο μου. βλεπω ποσες και ποιες ωρες ειναι μεσα,τι προγραμματα τρεχει, περιοριζω οσο θελω, ασχετα τι συσκευη ειναι και σε ποιο χωρο.
Χωρίς ίντερνετ είναι άχρηστο. Και με ίντερνετ, περιορισμένο στα προϊόντα της Κουκλ.
Πάρε ένα φτηνό (200-300Ε) λάπτοπ και κούμπωσέ του GNU/Linux, ώστε να μάθει κάτι χρήσιμο ο πιτσιρικάς.
Μετά σπρώχτον προς την python και τον προγραμματισμό.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Ο πιτσιρικάς θα γίνει σε ελάχιστο διάστημα καλύτερος στους υπολογιστές από ότι εσύ μία ζωή.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 09:05το πρωτο του ταμπλετ του το πηρα οταν ηταν ενος χρονου. εξοικειωμένος ειναι.Mitharadir έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 23:12Καλύτερα κινητό για αρχή για να εξοικιωθεί με την τεχνολογία.
Δεν είναι εύκολος ή αρκετός ο ψηφιακός έλεγχος όταν μάθει να χειρίζεται το σύστημα, σε μικρό χρονικό διάστημα.
Το πισί σε κοινό χώρο, μέχρι τουλάχιστον τα 14-15. Το κινητό έξω από το δωμάτιο το βράδυ σε ώρες που ορίζονται ως κανόνας.
για να μαθει, πρεπει να ξερω εγω να του διδαξω. δεν κατεχω λινουξ, οποτε ακυρο.parafrwn έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 09:27Εγώ έχω να σου πω να μην πάρεις Chromebook.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 09:05το πρωτο του ταμπλετ του το πηρα οταν ηταν ενος χρονου. εξοικειωμένος ειναι.Mitharadir έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 23:12Καλύτερα κινητό για αρχή για να εξοικιωθεί με την τεχνολογία.
Χωρίς ίντερνετ είναι άχρηστο. Και με ίντερνετ, περιορισμένο στα προϊόντα της Κουκλ.
Πάρε ένα φτηνό (200-300Ε) λάπτοπ και κούμπωσέ του GNU/Linux, ώστε να μάθει κάτι χρήσιμο ο πιτσιρικάς.

Εσύ από ποιον έμαθες όσα έμαθες στους υπολογιστές: από τους γονείς;Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 09:46για να μαθει, πρεπει να ξερω εγω να του διδαξω. δεν κατεχω λινουξ, οποτε ακυρο.parafrwn έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 09:27Εγώ έχω να σου πω να μην πάρεις Chromebook.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 09:05
το πρωτο του ταμπλετ του το πηρα οταν ηταν ενος χρονου. εξοικειωμένος ειναι.

Δεν δουλεύει έτσι το σύστημα. Τα παιδιά έχουν ανεπτυγμένη τη φυσική τάση για γνώση και πειραματισμό.
σωστο αυτο. θα το σκεφτω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι αλλά δεν είναι water proof.Guybrush Threepwood έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 12:47Ναι, αλλά δεν θα πάθει τίποτα!
Είναι και water resistant.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγώ απλά να υπενθυμίσω πως όποια απόφαση πάρεις θα πρέπει να την συζητήσεις ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ με τη σύζυγο. 
ΥΓ: Προσωπικά, κάτι φτηνό (γιατί όχι και refurbished) για τον μικρό, να μπορεί να το εξερευνήσει χωρίς ενοχές αν σπάσει κτλ.

ΥΓ: Προσωπικά, κάτι φτηνό (γιατί όχι και refurbished) για τον μικρό, να μπορεί να το εξερευνήσει χωρίς ενοχές αν σπάσει κτλ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μακριά από Fortnite. Έχει κάνει μεγάλη ζημιά.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 12:57παιζει σαν σκεψη, εχω και μια καλουτσικη οθονη που καθεται. φανταζομαι με τα ιδια λεφτα παιρνω πολυ περισσοτερη υπολογιστικη δυναμη.Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 12:48Φθηνό λαπτοπ δε θα μπορει να παίξει ένα παιχνίδι. Ντεσκτοπ πάρτου, με καλή κάρτα γραφικών. Να παιζει παιχνίδια
εντωμεταξυ δεν ξερω και τι παιζουν η θα παιζουν τα πιτσιρικια στα επομενα 1-2 χρονια, και τι υπολογιστικη δυναμη χρειαζεται αυτο. ας πουμε, παιχνιδια αναλογα του playstation, τι χρειαζονται; θα προτιμουσα να του παρω καλο pc παρα να παρω και πλειστεισο καποια στιγμη στο μελλον.
μπα, δεν καταλαβαινει απο τεχνολογια, δεν την απασχολει.
ρωτησα τον φιλο που ξερει (ολοι εχουμε εναν τετοιο) και ηταν μπροστα ο μικρος. τον ρωτησε αν το θελει για να παιζει φορτναιτ. ο μικρος ειπε μπα, δε μ αρεσει.Gherschaagk έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 10:50Μακριά από Fortnite. Έχει κάνει μεγάλη ζημιά.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 12:57παιζει σαν σκεψη, εχω και μια καλουτσικη οθονη που καθεται. φανταζομαι με τα ιδια λεφτα παιρνω πολυ περισσοτερη υπολογιστικη δυναμη.Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 12:48Φθηνό λαπτοπ δε θα μπορει να παίξει ένα παιχνίδι. Ντεσκτοπ πάρτου, με καλή κάρτα γραφικών. Να παιζει παιχνίδια
εντωμεταξυ δεν ξερω και τι παιζουν η θα παιζουν τα πιτσιρικια στα επομενα 1-2 χρονια, και τι υπολογιστικη δυναμη χρειαζεται αυτο. ας πουμε, παιχνιδια αναλογα του playstation, τι χρειαζονται; θα προτιμουσα να του παρω καλο pc παρα να παρω και πλειστεισο καποια στιγμη στο μελλον.
κι ο φιλος προς refurbished με σπρωχνει.
Μια χαρά τα περισσότερα refurbished.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 11:00ρωτησα τον φιλο που ξερει (ολοι εχουμε εναν τετοιο) και ηταν μπροστα ο μικρος. τον ρωτησε αν το θελει για να παιζει φορτναιτ. ο μικρος ειπε μπα, δε μ αρεσει.Gherschaagk έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 10:50Μακριά από Fortnite. Έχει κάνει μεγάλη ζημιά.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 12:57
παιζει σαν σκεψη, εχω και μια καλουτσικη οθονη που καθεται. φανταζομαι με τα ιδια λεφτα παιρνω πολυ περισσοτερη υπολογιστικη δυναμη.
Συνήθως έχουν μέτρια περιφερειακά που δεν κάνουν για σύγχρονο gaming.
ΟΧΙ LAPTOP.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 10 Νοέμ 2020, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ έχω φίλο του οποίου ο μικρός έπαθε ζημιά απ' το Fortnite.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 11:00ρωτησα τον φιλο που ξερει (ολοι εχουμε εναν τετοιο) και ηταν μπροστα ο μικρος. τον ρωτησε αν το θελει για να παιζει φορτναιτ. ο μικρος ειπε μπα, δε μ αρεσει.Gherschaagk έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 10:50Μακριά από Fortnite. Έχει κάνει μεγάλη ζημιά.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 12:57
παιζει σαν σκεψη, εχω και μια καλουτσικη οθονη που καθεται. φανταζομαι με τα ιδια λεφτα παιρνω πολυ περισσοτερη υπολογιστικη δυναμη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
25 Ιαν 2025, 14:07