Καραμελίτσα με προσβάλετε, τον μισό εγκέφαλο τον έχω για να μπορώ να επιτελω βασικές λειτουργίες που θα αποδεικνύουν ότι δεν είμαι σκεπτόμενος! Άκου εκεί σκεπτόμενος, παρακαλώ ανακαλεστεΚαραμελίτσα έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 16:57Μμμ, θυμήθηκα το ανέκδοτο.Winston Smith έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 16:12Αυτό θα λέγε κάποια που κάνει overthinking.Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 16:03Αλλά δεν υπάρχει overthinking. Υπάρχει thinking και υπάρχει not thinking.
--Πώς λέγεται ένας άνδρας με μισό εγκέφαλο;
--Σκεπτόμενος.
Κύριοι, γουστάρετε τα καλά κορίτσια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Κύριοι, γουστάρετε τα καλά κορίτσια;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Winston Smith
Πάντως παρατηρώ σε κάθε ποστ σου μία εμμονή να είναι οι άντρες πίθηκοι/χαζοί. Και οι εμμονές δεν δείχνουν διαύγεια. Μήπως είσαι λίγο θολωμένη και το υπεραναλύεις;Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 16:57Μμμ, θυμήθηκα το ανέκδοτο.Winston Smith έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 16:12Αυτό θα λέγε κάποια που κάνει overthinking.Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 16:03Αλλά δεν υπάρχει overthinking. Υπάρχει thinking και υπάρχει not thinking.
--Πώς λέγεται ένας άνδρας με μισό εγκέφαλο;
--Σκεπτόμενος.
Μυρίζει χυλόπιτα, τύπισσες και τύποι ή μου φαίνεται;;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δηλαδή όταν οι άλλοι συμπάθησαν τη Χιονάτη, εσύ ερωτεύτηκες την κακιά μάγισσα.

Δεν μου κάνει τόση εντύπωση κι ως ένα σημείο το βρίσκω λογικό: ένα καλό κορίτσι (που δεν θα ντρεπόσουν να γνωρίσεις στη μητέρα σου) είναι λίγο γλυκανάλατο, προβλέψιμο, βαρετό. Το παντρεύεσαι, αλλά το απατάς με ένα -ή και περισσότερα- "κακά" κορίτσια.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Και γω τέτοια αναποδιά έχω, γουστάρω τον κογιότ που κυνηγάει το μπιπ μπιπ, τον σιλβέστρο, τον τομ κλπ... όλους τους κακούς!aLiCat έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 17:59Δηλαδή όταν οι άλλοι συμπάθησαν τη Χιονάτη, εσύ ερωτεύτηκες την κακιά μάγισσα.
Δεν μου κάνει τόση εντύπωση κι ως ένα σημείο το βρίσκω λογικό: ένα καλό κορίτσι (που δεν θα ντρεπόσουν να γνωρίσεις στη μητέρα σου) είναι λίγο γλυκανάλατο, προβλέψιμο, βαρετό. Το παντρεύεσαι, αλλά το απατάς με ένα -ή και περισσότερα- "κακά" κορίτσια.
the end
- Γενιά της Αμαρτίας
Εμένα παλιότερα μ' άρεσαν οι δράμα κουίν. Τώρα ήρθα στα καλά μου και σοβάρεψα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Καραμελίτσα
Βασικά δε θέλει πολύ σκέψη:aLiCat έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 17:59Δηλαδή όταν οι άλλοι συμπάθησαν τη Χιονάτη, εσύ ερωτεύτηκες την κακιά μάγισσα.
κακό κορίτσι = πολυγαμική,
καλό κορίτσι = μονογαμική (συν υψηλή ανοχή στο κέρατο),
μάγισσα = κακό κορίτσι που με πείθει ότι είναι καλό.
Z
Πάνας έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 18:04Και γω τέτοια αναποδιά έχω, γουστάρω τον κογιότ που κυνηγάει το μπιπ μπιπ, τον σιλβέστρο, τον τομ κλπ... όλους τους κακούς!aLiCat έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 17:59Δηλαδή όταν οι άλλοι συμπάθησαν τη Χιονάτη, εσύ ερωτεύτηκες την κακιά μάγισσα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Γενιά της Αμαρτίας
Τα καλά κορίτσια είναι τα καλύτερα!
Μονογαμία για πάντα!
Μονογαμία για πάντα!
Ποια είναι τα καλά κορίτσια, από τι ξεχωρίζουν;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 18:09Τα καλά κορίτσια είναι τα καλύτερα!
Μονογαμία για πάντα!
the end
+1Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 18:08Βασικά δε θέλει πολύ σκέψη:aLiCat έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 17:59Δηλαδή όταν οι άλλοι συμπάθησαν τη Χιονάτη, εσύ ερωτεύτηκες την κακιά μάγισσα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άντε και γνωρίζεις μια κοπέλα πως μπορείς να ξέρεις αυτά τα χαρακτηριστικά;aLiCat έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 18:12+1Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 18:08Βασικά δε θέλει πολύ σκέψη:aLiCat έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 17:59
Δηλαδή όταν οι άλλοι συμπάθησαν τη Χιονάτη, εσύ ερωτεύτηκες την κακιά μάγισσα.
the end
- Γενιά της Αμαρτίας
Στο κάτω κάτω, η αγάπη μετράει. Αν την αγαπάς τότε αξίζει να είσαι μαζί της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γουστάρετε να μυρίζετε τις κλανιές σας;
από Μαδουραίος » 22 Ιούλ 2023, 16:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
22 Ιούλ 2023, 16:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καλά τα λέει ο Κουμουτσάκος. Τους ψηφίσατε, άρα γουστάρετε να ψοφάτε αβοήθητοι.
από Μαδουραίος » 08 Ιουν 2023, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
08 Ιουν 2023, 17:55
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vag_el
04 Δεκ 2023, 15:10
-
-
Νέα δημοσίευση Όπα, όπα, όπα! Κουνίστε τον πωπό σας να σας δουν οι κύριοι!
από Juno » 04 Ιουν 2023, 22:39 » σε Εθνικά Θέματα - 265 Απαντήσεις
- 8024 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
24 Ιούλ 2024, 13:35
-