Αυτό με το ταχυδρομείο το έχω χάσει. Τι κάνεις ακριβώς;Sid Vicious έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 20:05Εμένα πάντως με λένε πως είμαι σκληρός καριολης (επειδή πάω στο ταχυδρομείο κάθε τέλος του μήνα)
Κύριοι, γουστάρετε τα καλά κορίτσια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Κύριοι, γουστάρετε τα καλά κορίτσια;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Sid Vicious
Αποστέλλω την αλληλογραφία μουCecily Anne έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 20:06Αυτό με το ταχυδρομείο το έχω χάσει. Τι κάνεις ακριβώς;Sid Vicious έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 20:05Εμένα πάντως με λένε πως είμαι σκληρός καριολης (επειδή πάω στο ταχυδρομείο κάθε τέλος του μήνα)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Εύκολα.Cecily Anne έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 20:01Θεωρείς ότι μία καριόλα/ένας καριόλης θα χαλάσει φαιά ουσία για να ασχοληθεί με κάποιον σοβαρά;esu έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 19:59Εντάξει εσύ είσαι καλό κορίτσι. Υπάρχουν και οι καριόλες.Cecily Anne έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 19:57
Ρε παιδί μου, όποιος ενδιαφέρεται για σένα, δε σημαίνει ότι θέλει να σε χειριστεί. Απλά ενδιαφέρεται για σένα. Άντε και 2-3 άλλους.
εγώ θα ξαναπώ αυτό που είχα πει τις προάλλες
ότι υπάρχουν όλα μέσα μας, και σύμφωνα με τις συνθήκες
πράττουμε και αντιδρούμε αναλόγως
δεν δείχνει 100% ακεραιότητα χαρακτήρα αυτό, θα συμφωνήσω,
μα όλοι έχουμε στιγμές αδυναμίας
ότι υπάρχουν όλα μέσα μας, και σύμφωνα με τις συνθήκες
πράττουμε και αντιδρούμε αναλόγως
δεν δείχνει 100% ακεραιότητα χαρακτήρα αυτό, θα συμφωνήσω,
μα όλοι έχουμε στιγμές αδυναμίας
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άψογη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Sid Vicious έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 20:09Αποστέλλω την αλληλογραφία μουCecily Anne έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 20:06Αυτό με το ταχυδρομείο το έχω χάσει. Τι κάνεις ακριβώς;Sid Vicious έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 20:05Εμένα πάντως με λένε πως είμαι σκληρός καριολης (επειδή πάω στο ταχυδρομείο κάθε τέλος του μήνα)

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ερμηνεύω το ότι μπήκαν εδώ μέσα σε αυτό το νήμα 3-4 κοπέλες (αν κρίνω σωστά από τα nicknames), που δείχνει όντως ενδιαφέρον για το θέμα "ποιες γουστάρουν οι άντρες". Μπορεί να είναι δική σας ανασφάλεια, αλλά μπορεί και όχι. Πάντως το βρήκατε ενδιαφέρον το νήμα.
Και κρίνοντας από το δεδομένο ότι δεν υπάρχει ανάλογη συμμετοχή σε άλλους είδους συζητήσεις, αλλά και από δικιά μου απόψη, καταλαβαίνω ότι δεν σας νοιάζει να καταλάβετε μόνο τους 2-3 κοντινούς σας ανθρώπους.
Άρα αυτό το "δεν μας νοιάζετε όλοι", προφανώς και ισχύει σε άλλο επίπεδο, αλλά εδώ μέσα ειπώθηκε για άλλο λόγο.
@Cecily Anne
Και κρίνοντας από το δεδομένο ότι δεν υπάρχει ανάλογη συμμετοχή σε άλλους είδους συζητήσεις, αλλά και από δικιά μου απόψη, καταλαβαίνω ότι δεν σας νοιάζει να καταλάβετε μόνο τους 2-3 κοντινούς σας ανθρώπους.
Άρα αυτό το "δεν μας νοιάζετε όλοι", προφανώς και ισχύει σε άλλο επίπεδο, αλλά εδώ μέσα ειπώθηκε για άλλο λόγο.
@Cecily Anne
Εγώ γράφω και στο τι σκέφτεσαι και στην μαγειρική. Στα άλλα νυστάζω να γράφω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Cecily Anne έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 20:15Σκληρός καριόλης

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Cecily Anne
Δεν υπάρχει συμμετοχή από γυναίκες σε κοινωνικά θέματα και ιδιαίτερα στο σχέσεις,έρωτα και σεξουαλικότητα; Από ποιά ροζ τσιχλόφουσκα έσκασες;esu έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 20:19Ερμηνεύω το ότι μπήκαν εδώ μέσα σε αυτό το νήμα 3-4 κοπέλες (αν κρίνω σωστά από τα nicknames), που δείχνει όντως ενδιαφέρον για το θέμα "ποιες γουστάρουν οι άντρες". Μπορεί να είναι δική σας ανασφάλεια, αλλά μπορεί και όχι. Πάντως το βρήκατε ενδιαφέρον το νήμα.
@Cecily Anne
Είναι θέμα μελέτης. Ούτε κουμπάκι για να γίνεις καλή αθλήτρια υπάρχει, ούτε κουμπάκι για να γίνεις καλή στην κιθάρα. Επιλέγεις να αφιερώσεις χρόνο και να μελετήσεις ώστε να βελτιωθείς.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πάντως τα πιο πολλά κοριτσα εδω στο Ιδρυμα γουστάρουν να τρωνε τη μπατσα τους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Η μονη διαφορά στο καλό από το κακό κρεβάτι είναι το πόσο θες τον άλλο. Όλα τα κακά κρεβάτια ξεκινάνε από το ότι ο άλλος/άλλη ειναι meh. Κάντε μια ανασκόπηση σε ποσοστό και σκεφτείτε με πόσες από αυτές που θέλατε άπειρα και σας ήθελαν άπειρα δεν ήταν καλό το σεξ. Σαφώς υπάρχουν και κακοί και καλοί, απλά λίγο σαν ποσοστό λέω να το αναλογιστείτε.
Είπα ότι οι γυναίκες είναι χειριστικές. Η απάντηση της μίας ήταν δεν είμαστε με όλους... Κάποια απάντησε ότι ναι σας καταλαβαίνουμε αλλά όχι μονο για να σας χειριζόμαστε, και κάποια ότι δεν έχουν οι άνθρωποι 100% ακεραιότητα χαρακτήρα.
Συμφωνώ με όλα.
Συμφωνώ με όλα.
- Cecily Anne
Η απάντηση η δικιά μου ήταν ένα κεκαλυμμένο "λες μαλακίες", αλλά δεν είδα να το αναφέρεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γουστάρετε να μυρίζετε τις κλανιές σας;
από Μαδουραίος » 22 Ιούλ 2023, 16:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
22 Ιούλ 2023, 16:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καλά τα λέει ο Κουμουτσάκος. Τους ψηφίσατε, άρα γουστάρετε να ψοφάτε αβοήθητοι.
από Μαδουραίος » 08 Ιουν 2023, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
08 Ιουν 2023, 17:55
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vag_el
04 Δεκ 2023, 15:10
-
-
Νέα δημοσίευση Όπα, όπα, όπα! Κουνίστε τον πωπό σας να σας δουν οι κύριοι!
από Juno » 04 Ιουν 2023, 22:39 » σε Εθνικά Θέματα - 265 Απαντήσεις
- 8021 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
24 Ιούλ 2024, 13:35
-