
https://www.breitbart.com/politics/2020 ... -election/
Αυτός είναι ένας republican.πατησιωτης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:04Θα τα βρουν όλα τα δικαστήρια.
https://www.breitbart.com/politics/2020 ... -election/
Βιάζεσαι. Ο άλοςο "κέρδισε με "ψήφους" φαντάσματα.Leporello έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 23:53Εχεις καταλάβει ότι αν πάρει όλες τις γκρι πολιτείες ο πορτοκαλής χάνει 279-259;Golden Age έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 22:40Θα χάσουν. Γκριζάροντια πολιτείες. Έχει πολύ δουλειά ακόμη... Κάθε άλλο παρα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα έχουμε...
Δεν υπάρχει "εκλογική νίκη" με νοθεία. Ούτε "τέλος". Δημοκρατία είναι να εκλεγεί αυτός που πραγματικά ψηφίστηκε.NewModelArmy έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:05Τις εκλογες τις κερδισε ο Μπαιντεν.Τελος.Αν βγαλει τα τανκς ο Τραμπ η το παιξει Βορεια Κορεα το SCOTUS απλα θα γινουμε μαρτυρες του δευτερου εμφυλιου στις ΗΠΑ.Αλλος δρομος για να μεινει προεδρος ο Τραμπακουλας δεν υπαρχει.
γιατι να βγαλει τανκς ...? στα δικαστηρια ειπε θα προσφυγει ... δεν σου αρεσει η Δημοκρατια και η Δικαιοσυνη ...?NewModelArmy έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:05Τις εκλογες τις κερδισε ο Μπαιντεν.Τελος.Αν βγαλει τα τανκς ο Τραμπ η το παιξει Βορεια Κορεα το SCOTUS απλα θα γινουμε μαρτυρες του δευτερου εμφυλιου στις ΗΠΑ.Αλλος δρομος για να μεινει προεδρος ο Τραμπακουλας δεν υπαρχει.
σοβαρα τωρα, εχετε φαει το παραμυθι της νοθειας;Golden Age έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:22Δεν υπάρχει "εκλογική νίκη" με νοθεία. Ούτε "τέλος". Δημοκρατία είναι να εκλεγεί αυτός που πραγματικά ψηφίστηκε.NewModelArmy έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:05Τις εκλογες τις κερδισε ο Μπαιντεν.Τελος.Αν βγαλει τα τανκς ο Τραμπ η το παιξει Βορεια Κορεα το SCOTUS απλα θα γινουμε μαρτυρες του δευτερου εμφυλιου στις ΗΠΑ.Αλλος δρομος για να μεινει προεδρος ο Τραμπακουλας δεν υπαρχει.
Πραξικόπημα είναι οι θρασύδειλες απόπειρες εκβιασμού για μη λειτουργία της δημοκρατίας με απειλές εμφυλίου. Ας απειλήσουν όσο θέλουν. Δεν θα υποχωρήσει η δημοκρατία για χάρη τους.
Ναι και ο Λουκασενκο και ο Πουτιν δικαστηρια εχουν.Αν ο λαος καταλαβει οτι η ψηφος του δεν μετραει θα υπαρξουν συνεπειες.nostromos έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:24γιατι να βγαλει τανκς ...? στα δικαστηρια ειπε θα προσφυγει ... δεν σου αρεσει η Δημοκρατια και η Δικαιοσυνη ...?NewModelArmy έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:05Τις εκλογες τις κερδισε ο Μπαιντεν.Τελος.Αν βγαλει τα τανκς ο Τραμπ η το παιξει Βορεια Κορεα το SCOTUS απλα θα γινουμε μαρτυρες του δευτερου εμφυλιου στις ΗΠΑ.Αλλος δρομος για να μεινει προεδρος ο Τραμπακουλας δεν υπαρχει.
talaipwros έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:24σοβαρα τωρα, εχετε φαει το παραμυθι της νοθειας;Golden Age έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:22Δεν υπάρχει "εκλογική νίκη" με νοθεία. Ούτε "τέλος". Δημοκρατία είναι να εκλεγεί αυτός που πραγματικά ψηφίστηκε.NewModelArmy έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:05Τις εκλογες τις κερδισε ο Μπαιντεν.Τελος.Αν βγαλει τα τανκς ο Τραμπ η το παιξει Βορεια Κορεα το SCOTUS απλα θα γινουμε μαρτυρες του δευτερου εμφυλιου στις ΗΠΑ.Αλλος δρομος για να μεινει προεδρος ο Τραμπακουλας δεν υπαρχει.
Πραξικόπημα είναι οι θρασύδειλες απόπειρες εκβιασμού για μη λειτουργία της δημοκρατίας με απειλές εμφυλίου. Ας απειλήσουν όσο θέλουν. Δεν θα υποχωρήσει η δημοκρατία για χάρη τους.
δεν τρολαρετε;
α, οκ.Golden Age έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:28talaipwros έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:24σοβαρα τωρα, εχετε φαει το παραμυθι της νοθειας;Golden Age έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:22
Δεν υπάρχει "εκλογική νίκη" με νοθεία. Ούτε "τέλος". Δημοκρατία είναι να εκλεγεί αυτός που πραγματικά ψηφίστηκε.
Πραξικόπημα είναι οι θρασύδειλες απόπειρες εκβιασμού για μη λειτουργία της δημοκρατίας με απειλές εμφυλίου. Ας απειλήσουν όσο θέλουν. Δεν θα υποχωρήσει η δημοκρατία για χάρη τους.
δεν τρολαρετε;
Δεν υπάρχει "παραμύθι νοθείας". Υπάρχει νοθεία. Εδώ βιάστηκαν να..."ανακοινώσουν" αποτελέσματα...
Παραμύθι είναι η δήθεν "νίκη" του Μπάιντεν.
Θα το δούμε το εύρος της νοθείας...Μοναρχικος έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:27Ω του θαυματος νοθεια εγινε μονο στις πολιτειες που κερδισαν οριακα οι δημοκρατικοι
δηλ. θα παρει τα οπλα ο οχλος ...? εναντια σε αποφαση του Ανωτατου Δικαστηριου ...? μιλας για πραξικοπημα αν καταλαβα ...NewModelArmy έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:26Ναι και ο Λουκασενκο και ο Πουτιν δικαστηρια εχουν.Αν ο λαος καταλαβει οτι η ψηφος του δεν μετραει θα υπαρξουν συνεπειες.nostromos έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:24γιατι να βγαλει τανκς ...? στα δικαστηρια ειπε θα προσφυγει ... δεν σου αρεσει η Δημοκρατια και η Δικαιοσυνη ...?NewModelArmy έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:05Τις εκλογες τις κερδισε ο Μπαιντεν.Τελος.Αν βγαλει τα τανκς ο Τραμπ η το παιξει Βορεια Κορεα το SCOTUS απλα θα γινουμε μαρτυρες του δευτερου εμφυλιου στις ΗΠΑ.Αλλος δρομος για να μεινει προεδρος ο Τραμπακουλας δεν υπαρχει.
Ας κάνουν ό,τι θέλουν... Δεν θα εκβιάζεται η δημοκρατία με απόπειρες αιματηρών πραξικοπημάτων απο τρομοκράτες... Είναι συνέπεια της "πολιτικής ορθότητας" βέβια, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να διορθωθεί. Κατα τις πράξεις και οι συνέπεις. Απλό.nostromos έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:30δηλ. θα παρει τα οπλα ο οχλος ...? εναντια σε αποφαση του Ανωτατου Δικαστηριου ...? μιλας για πραξικοπημα αν καταλαβα ...NewModelArmy έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 00:26Ναι και ο Λουκασενκο και ο Πουτιν δικαστηρια εχουν.Αν ο λαος καταλαβει οτι η ψηφος του δεν μετραει θα υπαρξουν συνεπειες.