Τέλος τα πλάνα με ωραίες γυναίκες στο μουντιαλ-είναι σεξιστικά

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: Τέλος τα πλάνα με ωραίες γυναίκες στο μουντιαλ-είναι σεξιστικά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 14 Ιούλ 2018, 19:44

Naida έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 19:40
elchav έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 19:34
Γιατί πας να δουλέψεις, όχι να σε γαμήσουν.

Αμά είναι να το πάμε πολιτικά ορθά, ας το πάμε μέχρι τέλους :smt008
Καμία σχέση. Στη δουλειά θα πάω όπως μου σκάει. Δική μου επιλογή.
Μα πας στη δουλειά, θα δώσεις τη χαρά στους σεξιστές να θαυμάσουν την ομορφιά σου, όπως τις κοπέλες στο Μουντιάλ;
Εσύ είσαι εκεί για να βγάλεις το ψωμί σου, όχι να σε παίρνει μάτι ο Βάγγουρας με τη μεγάλη μάνικα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιούλ 2018, 19:48

elchav έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 19:44
Naida έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 19:40
elchav έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 19:34
Γιατί πας να δουλέψεις, όχι να σε γαμήσουν.

Αμά είναι να το πάμε πολιτικά ορθά, ας το πάμε μέχρι τέλους :smt008
Καμία σχέση. Στη δουλειά θα πάω όπως μου σκάει. Δική μου επιλογή.
Μα πας στη δουλειά, θα δώσεις τη χαρά στους σεξιστές να θαυμάσουν την ομορφιά σου, όπως τις κοπέλες στο Μουντιάλ;
Εσύ είσαι εκεί για να βγάλεις το ψωμί σου, όχι να σε παίρνει μάτι ο Βάγγουρας με τη μεγάλη μάνικα
Ο Βάγγουρας μπορεί να κοιτάζει ότι θέλει. Δε μπορώ να του το αποκλείσω. Μόνο αν ντυθώ αδιάφορα κτλ. Από τη στιγμή που το επιλέγω να ντυθώ προκλητικά λογικό είναι να προκαλέσω. Αν ο Βάγγουρας όμως με βγάλει βίντεο και με στείλει να με δουν οι φίλοι του εν άγνοιά μου, επιτρέπεται να του δώσω τη μάνικα να τη καταπιει;
Μιλάω υποθετικά, δε μιλάω προσωπικά. Αν και Βάγγουρα έχω στη δουλειά μου :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 14 Ιούλ 2018, 19:51

Gm54 έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 16:13
Naida έγραψε:
13 Ιούλ 2018, 23:30

Εάν δείχνει όλους χωρίς να εστιάζει στις γυναικείες παρουσιες είναι οκ. Αν εστιάζει στις γυναίκες σαν παρουσίες δεν το θεωρείς προβληματικό;
τετοιες συμπεριφορες,στην πραγματικη ζωη,ειναι ο λογος που οι γυναικες θελουν φιλιες με αντρες και οχι γυναικες

στην προκειμενη περιπτωση,δειχνει της ομμορφες
εσυ ζηλευεις
και θελεις να μη τις δειχνει

αυτο ειναι μισοκαλυτερισμος
Ούτε εγώ γουστάρω να δείχνει γυναίκες και δεν ζηλεύω όπως καταλαβαίνεις. Ιδεολογικά και ηθικά κυρίως μου τη σπάει.

Δαναΐτσα να ξέρεις ότι όταν κάνουν νήματα και ποστάρουν βυζούδες και κωλούδες και εσύ συμμετέχεις για να δώσεις μια νότα χαριτωμενιάς, συντηρείς μια χαρά το σεξισμό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 14 Ιούλ 2018, 19:53

Naida έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 19:48

Ο Βάγγουρας μπορεί να κοιτάζει ότι θέλει. Δε μπορώ να του το αποκλείσω. Μόνο αν ντυθώ αδιάφορα κτλ. Από τη στιγμή που το επιλέγω να ντυθώ προκλητικά λογικό είναι να προκαλέσω. Αν ο Βάγγουρας όμως με βγάλει βίντεο και με στείλει να με δουν οι φίλοι του εν άγνοιά μου, επιτρέπεται να του δώσω τη μάνικα να τη καταπιει;
Σίγουρα.
Οι βασικές διαφορές σου με μια ωραία κοπέλα στο Μουντιάλ είναι ότι:
1)Μπαίνει σε ένα δημόσιο χώρο όπου ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί, ενώ εσύ όχι.
2)Δεν φαίνεται να ενοχλείται από αυτό, για αυτό συνήθως όποιοι βιντεοσκοπούνται (και κοπέλες) χαίρονται, χαμογελούν, χαιρετούν μόλις καταλαβαίνουν ότι τους τραβάει η κάμερα.

Και ότι δεν γράφει σε φόρουμ, αλλά οκ, αυτό είναι προφανές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elchav την 14 Ιούλ 2018, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιούλ 2018, 19:53

Χαοτικός έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 19:51
Gm54 έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 16:13
Naida έγραψε:
13 Ιούλ 2018, 23:30

Εάν δείχνει όλους χωρίς να εστιάζει στις γυναικείες παρουσιες είναι οκ. Αν εστιάζει στις γυναίκες σαν παρουσίες δεν το θεωρείς προβληματικό;
τετοιες συμπεριφορες,στην πραγματικη ζωη,ειναι ο λογος που οι γυναικες θελουν φιλιες με αντρες και οχι γυναικες

στην προκειμενη περιπτωση,δειχνει της ομμορφες
εσυ ζηλευεις
και θελεις να μη τις δειχνει

αυτο ειναι μισοκαλυτερισμος
Ούτε εγώ γουστάρω να δείχνει γυναίκες και δεν ζηλεύω όπως καταλαβαίνεις. Ιδεολογικά και ηθικά κυρίως μου τη σπάει.

Δαναΐτσα να ξέρεις ότι όταν κάνουν νήματα και ποστάρουν βυζούδες και κωλούδες και εσύ συμμετέχεις για να δώσεις μια νότα χαριτωμενιάς, συντηρείς μια χαρά το σεξισμό.
Καμία νότα χαριτωμενιάς. Ρεαλιστικά μιλάω. Τώρα το τι λέει ο κάθε καμμένος άστον να λέει.
Μου έχουν πει να μην ασχολούμαι μαζί του.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιούλ 2018, 19:58

elchav έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 19:53
Naida έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 19:48

Σίγουρα.
Οι βασικές διαφορές σου με μια ωραία κοπέλα στο Μουντιάλ είναι ότι:
1)Μπαίνει σε ένα δημόσιο χώρο όπου ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί, ενώ εσύ όχι.
2)Δεν φαίνεται να ενοχλείται από αυτό, για αυτό συνήθως όποιος βιντεοσκοπείται (και κοπέλες) χαίρονται, χαμογελούν, χαιρετούν μόλις καταλαβαίνουν ότι τους τραβάει η κάμερα.

Και ότι δεν γράφει σε φόρουμ, αλλά οκ, αυτό είναι προφανές.
Δεν είναι το θέμα ότι βιντεοσκοπείται όπως όλος ο κόσμος. Δίνουν έμφαση. Γι' αυτό και προέκυψε το θέμα. Αν ήταν στα λογικά πλαίσια μιας βιντεοσκόπησης δε θα πρόεκυπτε θέμα. Και στα βίντεο που έχουν ανέβει πολλές είναι ανύποπτες ότι τις τραβά η κάμερα. Όπως και να έχει είναι δικαίωμά τους είτε να γουστάρουν είτε όχι να τις προβάλλουν. Αλλά το όλο ζήτημα είναι ο λόγος για τον οποίο γίνεται.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 14 Ιούλ 2018, 20:05

Το λέω επειδή σε έχω δει να συμμετέχεις σε νήματα τέτοια. Δεν λέω για το παρόν νήμα. Λέω για κάτι Λευκές θεές, μαύρες θεές Ασιάτισσες θεές κλπ.
Εγώ τω νιώθω ως άρρωστη κατάσταση να θέλω να μοιραστώ το αρχέγονο μου ένστικτο (όπως ωραία το ανέφερες) με παρέα και συζήτηση. Με χρήση πορνογραφίας (γιατί όλες αυτές οι φωτογραφίες που στοχεύουν στην καύλα του άλλου είναι πορνογραφία, Η αρρώστια προχωράει όταν
κάποια στιγμή αρχίζουν και τα επιχειρήματα σε ένα τέτοιο νήμα και οι βαθύτερες αναλύσεις.
Εκεί πρέπει να πεις άστους να λένε κι όχι να συμμετέχεις. Δες πόση κακομοιριά υπάρχει. Τι θέλουν να δείξουν με αυτές τις φωτογραφίες; Ότι εγώ προτιμώ μόνο τέτοια ποιότητα και όλες οι άλλες είναι μπάζα. Κι αυτό γιατί το κάνουν; Θα καταλήξουν να γαμάνε μία τέτοια γκόμενα; όχι. Ένα κομπλεξικό απωθημενάκικο παιχνίδι παίζουν για νιώσουν ότι γίνονται αποδεκτοί από την πλειοψηφία αφού ακολουθούν την γραμμή που κυριαρχεί

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 14 Ιούλ 2018, 20:07

Naida έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 19:58

Δεν είναι το θέμα ότι βιντεοσκοπείται όπως όλος ο κόσμος. Δίνουν έμφαση. Γι' αυτό και προέκυψε το θέμα. Αν ήταν στα λογικά πλαίσια μιας βιντεοσκόπησης δε θα πρόεκυπτε θέμα. Και στα βίντεο που έχουν ανέβει πολλές είναι ανύποπτες ότι τις τραβά η κάμερα. Όπως και να έχει είναι δικαίωμά τους είτε να γουστάρουν είτε όχι να τις προβάλλουν. Αλλά το όλο ζήτημα είναι ο λόγος για τον οποίο γίνεται.
Δε δίνουν έμφαση, αυτά τα λένε κάτι καμένοι πολέμιοι του PC και κάποιες καμένες φεμίνιστριες. Σήμερα στο Wimbledon πιο πολύ είδα τις σερβόφατσες των συγγενών του Τζόκοβιτς και τις ξινές της Βασιλικής Οικογένειας, παρά ενα αξιοπρεπές μωράκι.

Κοινωνιολογικά, η εξήγηση είναι πολύ απλή.

Πέρα από τις παραπάνω κατηγορίες, οι γυναίκες που επικροτούν το μέτρο, το κάνουν για έναν απλό και μοναδικό λόγο.

Με τι ψυχή να μπει ο Μπάμπης/Connor/Pierre μετά το ματς στην Σούλα και την Chloe("c" and "l" are silent) όταν έχει δει την Αφροδίτη του Βόλγκογκραντ;
Επιπρόσθετα, αυτές οι γυναίκες σίγουρα έχουν κάνει την θανάσιμη ερώτηση-παγίδα "σου αρέσει αυτή μωρό μου;" και πιθανότατα έχουν λάβει τις όχι και τόσο ευγενικές απαντήσεις "καύλα είναι/αρρώστησα/που να χάσει" , (μετά από γουλιά μπύρας μάρκας -ακολουθεί τοποθέτηση προϊόντος-
SpoilerShow
Bud
) οι οποίες τις έχουν τραυματίσει.

Μάι του σεντς.

ΥΓ: Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα, γενίκευση κάνω
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιούλ 2018, 20:08

Χαοτικός έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 20:05
Το λέω επειδή σε έχω δει να συμμετέχεις σε νήματα τέτοια. Δεν λέω για το παρόν νήμα. Λέω για κάτι Λευκές θεές, μαύρες θεές Ασιάτισσες θεές κλπ.
Εγώ τω νιώθω ως άρρωστη κατάσταση να θέλω να μοιραστώ το αρχέγονο μου ένστικτο (όπως ωραία το ανέφερες) με παρέα και συζήτηση. Με χρήση πορνογραφίας (γιατί όλες αυτές οι φωτογραφίες που στοχεύουν στην καύλα του άλλου είναι πορνογραφία, Η αρρώστια προχωράει όταν
κάποια στιγμή αρχίζουν και τα επιχειρήματα σε ένα τέτοιο νήμα και οι βαθύτερες αναλύσεις.
Εκεί πρέπει να πεις άστους να λένε κι όχι να συμμετέχεις. Δες πόση κακομοιριά υπάρχει. Τι θέλουν να δείξουν με αυτές τις φωτογραφίες; Ότι εγώ προτιμώ μόνο τέτοια ποιότητα και όλες οι άλλες είναι μπάζα. Κι αυτό γιατί το κάνουν; Θα καταλήξουν να γαμάνε μία τέτοια γκόμενα; όχι. Ένα κομπλεξικό απωθημενάκικο παιχνίδι παίζουν για νιώσουν ότι γίνονται αποδεκτοί από την πλειοψηφία αφού ακολουθούν την γραμμή που κυριαρχεί
Δεν συμφωνώ. Θεωρώ ότι όλα είναι.προς συζήτηση.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 14 Ιούλ 2018, 20:11

Δεν είπα ότι δεν είναι όλα προς συζήτηση Καμία σχέση είπα κάτι άλλο. Δεν πειράζει χέστο.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιούλ 2018, 20:14

elchav έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 20:07

Δε δίνουν έμφαση, αυτά τα λένε κάτι καμένοι πολέμιοι του PC και κάποιες καμένες φεμίνιστριες. Σήμερα στο Wimbledon πιο πολύ είδα τις σερβόφατσες των συγγενών του Τζόκοβιτς και τις ξινές της Βασιλικής Οικογένειας, παρά ενα αξιοπρεπές μωράκι.

Κοινωνιολογικά, η εξήγηση είναι πολύ απλή.

Πέρα από τις παραπάνω κατηγορίες, οι γυναίκες που επικροτούν το μέτρο, το κάνουν για έναν απλό και μοναδικό λόγο.

Με τι ψυχή να μπει ο Μπάμπης/Connor/Pierre μετά το ματς στην Σούλα και την Chloe("c" and "l" are silent) όταν έχει δει την Αφροδίτη του Βόλγκογκραντ;
Επιπρόσθετα, αυτές οι γυναίκες σίγουρα έχουν κάνει την θανάσιμη ερώτηση-παγίδα "σου αρέσει αυτή μωρό μου;" και πιθανότατα έχουν λάβει τις όχι και τόσο ευγενικές απαντήσεις "καύλα είναι/αρρώστησα/που να χάσει" , (μετά από γουλιά μπύρας μάρκας -ακολουθεί τοποθέτηση προϊόντος-
SpoilerShow
Bud
) οι οποίες τις έχουν τραυματίσει.

Μάι του σεντς.

ΥΓ: Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα, γενίκευση κάνω
Καταλήγεις δηλαδή ότι ο Μπάμπης για να πηδήξει τη Σούλα πρέπε να δει γκομενάκια στις εξέδρες του αγώνα. Άρα οι ωραίες γυναίκες στην υπηρεσία του άσχημου Μπάμπη που θέλει να πηδήξει αυτές τις όμορφες αλλά δε μπορεί και τον βοηθάει η κάμερα να τις χαζεύει.Δε το βλέπω δίκαιο για τις όμορφες.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 14 Ιούλ 2018, 20:19

Κατέληξα ότι ο Μπάμπης θα το κάνει με κλειστό το φως, αν το κάνει, τελικά! Ή μπορεί να καταλήξουν και οι δύο απότιστοι.

Ακόμα και το σενάριο που είπες, δεν είναι άδικο για τις όμορφες, μπορεί κάποιες να φτιάχνονται να "εμπνέουν" τον μπυροκοιλιά της διπλανής πόρτας.

Anyway, το θέμα χρήζει τρομερής κοινωνιολογικής διερεύνησης και εμένα με κέρδισαν οι θετικές επιστήμες. Επιφυλάσσομαι να το προτείνω σε μια φίλη μου κοινωνιολόγο, και θα επανέλθω όταν κι αν ασχοληθεί, με αποτελέσματα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιούλ 2018, 20:24

elchav έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 20:19
Κατέληξα ότι ο Μπάμπης θα το κάνει με κλειστό το φως, αν το κάνει, τελικά! Ή μπορεί να καταλήξουν και οι δύο απότιστοι.

Ακόμα και το σενάριο που είπες, δεν είναι άδικο για τις όμορφες, μπορεί κάποιες να φτιάχνονται να "εμπνέουν" τον μπυροκοιλιά της διπλανής πόρτας.

Anyway, το θέμα χρήζει τρομερής κοινωνιολογικής διερεύνησης και εμένα με κέρδισαν οι θετικές επιστήμες. Επιφυλάσσομαι να το προτείνω σε μια φίλη μου κοινωνιολόγο, και θα επανέλθω όταν κι αν ασχοληθεί, με αποτελέσματα
Όπως και να ' χει δεν ερωτάται α)αυτή που προβάλλεται και β) πρέπει να πάψει η γυναικεία ύπαρξή ομορφιά,θυληκότητα κτλ να προβάλλεται για την ικανοποίηση, διασκέδαση, χειραγώγηση του άντρα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 14 Ιούλ 2018, 20:53

Naida έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 20:24
elchav έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 20:19

Όπως και να ' χει δεν ερωτάται α)αυτή που προβάλλεται και β) πρέπει να πάψει η γυναικεία ύπαρξή ομορφιά,θυληκότητα κτλ να προβάλλεται για την ικανοποίηση, διασκέδαση, χειραγώγηση του άντρα.
Το καλυτερο η ''χειραγώγηση'' :smt005::smt005::smt005:
Ευχαριστούμε που μας σκέπτεστε αλλά γουστάρουμε τρελλά να μας χειραγωγούν ωραίες γυναικες. :003:
Επιλογή μας. :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 14 Ιούλ 2018, 20:54

Otto Weininger έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 17:33
Northern Spirit έγραψε:
14 Ιούλ 2018, 13:18
Ε ας ριχνουνε και τιποτε πλανα απο μαντραχαλους και γκει για να ισορροπησει καπως το πραγμα..
Να μη μένεις και συ με το παράπονο.
εγω με ξεκωλες ασχολουμαι αν ενδιαφερεσαΙ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών