Αν επιτρέπεται, σε ποια πολή της Ελλάδος συνέβη αυτό;Paris έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:19Τυγχάνει να γνωρίζω πολλές ωραιότατες νεαρές που κάθησαν στόν πρώτο που τους πρόσφερε ένα μέτριας αξίας smartphone.Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:10Με δώρο MacBook Pro ξέρω πολλούς άντρες που θα σου καθοντουσαν. Γυναίκα χλωμό.
Η αναρτησή σας δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα .
laptop για ΜΟΥΝΑΡΑ
- Καραμελίτσα
Re: laptop για ΜΟΥΝΑΡΑ
Z
Aν χρειάζεται να μοιράζεις smartphones για να γαμησεις άστο να πάει στο διάολο.Paris έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:19Τυγχάνει να γνωρίζω πολλές ωραιότατες νεαρές που κάθησαν στόν πρώτο που τους πρόσφερε ένα μέτριας αξίας smartphone.Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:10Με δώρο MacBook Pro ξέρω πολλούς άντρες που θα σου καθοντουσαν. Γυναίκα χλωμό.
ΜΟΥΝΑΡΕΣ?Paris έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:19Τυγχάνει να γνωρίζω πολλές ωραιότατες νεαρές που κάθησαν στόν πρώτο που τους πρόσφερε ένα μέτριας αξίας smartphone.Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:10Με δώρο MacBook Pro ξέρω πολλούς άντρες που θα σου καθοντουσαν. Γυναίκα χλωμό.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Θεωρώ το τοπικ προσβλητικό για τις γυναίκες.
Δεν είναι τόσο ψωνια να θέλουν λάπτοπ και σμαρτφοουνς ως αντάλλαγμα, ειδικά οι Ελληνίδες.
Μπορεί να σου κάτσει ΜΟΥΝΑΡΑ φίλε μου και με ένα τσιμπιδακι για τα μαλλιά
Δεν είναι τόσο ψωνια να θέλουν λάπτοπ και σμαρτφοουνς ως αντάλλαγμα, ειδικά οι Ελληνίδες.
Μπορεί να σου κάτσει ΜΟΥΝΑΡΑ φίλε μου και με ένα τσιμπιδακι για τα μαλλιά
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Υδράργυρος
Τι περιμένεις να ακούσεις; Πάτρα Σερρες, κλπ;
- Καραμελίτσα
Ε,για κάποια από τις διάσημες πόλεις έχω ιδία γνώμη και είναι άλλο επίπεδο.
Z
- Υδράργυρος
Ψέμματα λένε μην τις πιστεύεις. Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαιΚαραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 11:06
Ε,για κάποια από τις διάσημες πόλεις έχω ιδία γνώμη και είναι άλλο επίπεδο.
- Καραμελίτσα
Δεν είναι τόσο προσβλητικό. Είναι τόσο τρωγλοδυτική η νοοτροπία που εκφράζει, που μέχρι και χαριτωμένο το λες.
Z
Daje έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 11:00ΜΟΥΝΑΡΕΣ?Paris έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:19Τυγχάνει να γνωρίζω πολλές ωραιότατες νεαρές που κάθησαν στόν πρώτο που τους πρόσφερε ένα μέτριας αξίας smartphone.Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:10Με δώρο MacBook Pro ξέρω πολλούς άντρες που θα σου καθοντουσαν. Γυναίκα χλωμό.

Αχ καλέ ναι, αλίμονο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 11:07Δεν είναι τόσο προσβλητικό. Είναι τόσο τρωγλοδυτική η νοοτροπία που εκφράζει, που μέχρι και χαριτωμένο το λες.
Είναι πολύ χαριτωμένο να θέλουν να σε πηδήξουν για ένα λαπτοπ, συμφωνώ.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
δηλαδή εντός γεωγραφικών ορίων της είσαι φαλλοκράτισσα και απόξω φεμιναζί;Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 11:06Ε,για κάποια από τις διάσημες πόλεις έχω ιδία γνώμη και είναι άλλο επίπεδο.
Zarkadaki ωραία την μεγάλωσες
Βαλτης ένα 600αρι κατευθείαν στον λογαριασμό μην παιδεύεσαι στο ψάξιμο
Ολούθε.Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 11:00Αν επιτρέπεται, σε ποια πολή της Ελλάδος συνέβη αυτό;Paris έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:19Τυγχάνει να γνωρίζω πολλές ωραιότατες νεαρές που κάθησαν στόν πρώτο που τους πρόσφερε ένα μέτριας αξίας smartphone.Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:10Με δώρο MacBook Pro ξέρω πολλούς άντρες που θα σου καθοντουσαν. Γυναίκα χλωμό.
Τα χλωμά που προσπάθησες να πασάρεις ισχύουν μόνο στην κοσμάρα σου.
- Καραμελίτσα
Όχι, είμαι φεμινίστρια κι εκεί, αγαπητή ναζιστική μάρκα αθλητικών, απλά η συγκεκριμένη πόλη είναι παρακμιακή.Adidas έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 11:11δηλαδή εντός γεωγραφικών ορίων της είσαι φαλλοκράτισσα και απόξω φεμιναζί;Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 11:06Ε,για κάποια από τις διάσημες πόλεις έχω ιδία γνώμη και είναι άλλο επίπεδο.
Zarkadaki ωραία την μεγάλωσες
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης