Απόλυτο κάψιμο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Απόλυτο κάψιμο.
-Πώς είσαι;
-Είμαι σπίτι με συμπτώματα κι εγώ και η κυρά. Δύο συνάδελφοι πιάστηκαν θετικοί στον κορόνα.
-Μη μασάς. Συμπτώματα γρίπης έχουμε όλοι κάθε τόσο.
-Καλά.
Μετά από μέρες.
-Πώς είσαι;
-Είμαι θετικός στον κορόνα, το ίδιο και η σύζυγος.
-Δεν λέει τίποτα. Είσαι θετικός σε κάποιο τεστ, χα, χα...
-Δηλαδής;
-Μη σε απασχολεί, παίζονται πολλά χειρότερα.
Να σημειώσω πως η σύζυγος έχει σοβαρό θέμα, χειρουργημένο πνεύμονα από το 2018. Γιατί κρατήθηκα και δεν έβρισα;
-Είμαι σπίτι με συμπτώματα κι εγώ και η κυρά. Δύο συνάδελφοι πιάστηκαν θετικοί στον κορόνα.
-Μη μασάς. Συμπτώματα γρίπης έχουμε όλοι κάθε τόσο.
-Καλά.
Μετά από μέρες.
-Πώς είσαι;
-Είμαι θετικός στον κορόνα, το ίδιο και η σύζυγος.
-Δεν λέει τίποτα. Είσαι θετικός σε κάποιο τεστ, χα, χα...
-Δηλαδής;
-Μη σε απασχολεί, παίζονται πολλά χειρότερα.
Να σημειώσω πως η σύζυγος έχει σοβαρό θέμα, χειρουργημένο πνεύμονα από το 2018. Γιατί κρατήθηκα και δεν έβρισα;
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Απόλυτο κάψιμο.
Εμένα σήμερα μία μου έλεγε να μην κάνω το εμβόλιο γιατί θα είναι για τον νέο κορονοϊό και δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει στον οργανισμό μου και να περιμένω 3 - 4 χρόνια και μετά να το κάνω.
Wtf κυρά μου;;;
Ούτε εγώ την έβρισα.
Wtf κυρά μου;;;
Ούτε εγώ την έβρισα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΑΜΕ;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 02:20Εμένα σήμερα μία μου έλεγε να μην κάνω το εμβόλιο γιατί θα είναι για τον νέο κορονοϊό και δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει στον οργανισμό μου και να περιμένω 3 - 4 χρόνια και μετά να το κάνω.
Wtf κυρά μου;;;
Ούτε εγώ την έβρισα.

Ordem e Progresso.
καλα στα ειπε η γυναικα,εχε την απο κοντα.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 02:20Εμένα σήμερα μία μου έλεγε να μην κάνω το εμβόλιο γιατί θα είναι για τον νέο κορονοϊό και δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει στον οργανισμό μου και να περιμένω 3 - 4 χρόνια και μετά να το κάνω.
Wtf κυρά μου;;;
Ούτε εγώ την έβρισα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
εγώ έχω μπει καραντίνα εν αναμονή αποτελεσμάτων τεστ κορονοιου. Έχουμε αρρωστήσει οικογενειακώς, ενώ κρούσματα υπήρξαν αρκετά στη δουλειά μου και ένα στην πολυκατοικία που μένουμε. Τζάμπα μου φαίνεται το έκανα το τεστ, πολύ χλωμό να την γλυτώσαμε.
Και από την άλλη έχω τη γυναίκα του ξαδέρφου μου στο facebook να κάνει like και να σπαμαρει τον επιστήμονα πετράκο, να ποστάρει υποστηρικτικά βιντεο για τους ΜΑΛΑΚΕΣ που διαδηλώνουν κατά του λοκνταουν, να υποστηρίζει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να φοράνε μάσκα (και οι μεγάλοι γιατί λέει υγραίνεται από τις εκπνοές και αποροφά περισότερα μικρόβια), να σπαμαρει ότι θεωρεία περί ανυπαρξίας κορονοιου υπάρχεί ενώ ο έτερος ξάδερφος (κουνιάδος της) όντας γιατρός την καντηλιάζει σε κάθε ποστ
Και από την άλλη έχω τη γυναίκα του ξαδέρφου μου στο facebook να κάνει like και να σπαμαρει τον επιστήμονα πετράκο, να ποστάρει υποστηρικτικά βιντεο για τους ΜΑΛΑΚΕΣ που διαδηλώνουν κατά του λοκνταουν, να υποστηρίζει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να φοράνε μάσκα (και οι μεγάλοι γιατί λέει υγραίνεται από τις εκπνοές και αποροφά περισότερα μικρόβια), να σπαμαρει ότι θεωρεία περί ανυπαρξίας κορονοιου υπάρχεί ενώ ο έτερος ξάδερφος (κουνιάδος της) όντας γιατρός την καντηλιάζει σε κάθε ποστ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εύχομαι ολόψυχα περαστικά, και καλά αποτελέσματα. Αν είσαι θετικός και νιώσεις ΑΦΟΡΗΤΗ κόπωση, μη φοβηθείς, είναι σύμπτωμα του ιού, εγώ ακόμα νυστάζω κάθε οχτώ το βράδυ, κοιμάμαι ως τις έντεκα, και μετά είμαι σε φόρμα. Καλή δύναμη και περαστικά, αν νιώσετε άσχημα ιδιαίτερα, αμέσως ασθενοφόρο. Γενικά, μείνε σε επικοινωνία με τον γιατρό σου τηλεφωνικώς και άσε να σου λέει οδηγίες. Από καρδιάς περαστικά.Lord Brum έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 02:40εγώ έχω μπει καραντίνα εν αναμονή αποτελεσμάτων τεστ κορονοιου. Έχουμε αρρωστήσει οικογενειακώς, ενώ κρούσματα υπήρξαν αρκετά στη δουλειά μου και ένα στην πολυκατοικία που μένουμε. Τζάμπα μου φαίνεται το έκανα το τεστ, πολύ χλωμό να την γλυτώσαμε.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Περαστικά. Αυτό με την υγρή μάσκα είναι αυτονόητο και το αναφέρει ο ΠΟΥ, ο ECDC, κτλ. Αυξάνεται η πιθανότητα ανάπτυξης βακτηρίων σε υγρό περιβάλλον και θερμοκρασία σώματος. Αν είναι υγρή πρέπει να την αλλάζεις.Lord Brum έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 02:40εγώ έχω μπει καραντίνα εν αναμονή αποτελεσμάτων τεστ κορονοιου. Έχουμε αρρωστήσει οικογενειακώς, ενώ κρούσματα υπήρξαν αρκετά στη δουλειά μου και ένα στην πολυκατοικία που μένουμε. Τζάμπα μου φαίνεται το έκανα το τεστ, πολύ χλωμό να την γλυτώσαμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
περαστικά εύχομαι σε όλους σας. βαστάτε αδέρφια, η βλακεία είναι ανίκητη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Υδράργυρος
Το χειρότερο στάδιο της κορονοκρίσης είναι που θα τσακωνόμαστε μεταξύ μας και θα αυτοδικούμε. Το οποίο είναι κοντά
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ενημέρωσέ μας για τα αποτελέσματα.Lord Brum έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 02:40εγώ έχω μπει καραντίνα εν αναμονή αποτελεσμάτων τεστ κορονοιου. Έχουμε αρρωστήσει οικογενειακώς, ενώ κρούσματα υπήρξαν αρκετά στη δουλειά μου και ένα στην πολυκατοικία που μένουμε. Τζάμπα μου φαίνεται το έκανα το τεστ, πολύ χλωμό να την γλυτώσαμε.
Η ξαδέρφη έτσι και κολλήσει θα παρακαλάει να την σώσει αυτός που της ρίχνει καντήλια.
- Μαυροβασίλης
περαστικά σε ούλους και μην ακούτε το μερκ- φατούρο, τσο και λο σε ψεκ όπου εκδηλώνονται, με μαζικό τραμπούκο θα είχε περιοριστεί αποφασιστικά η διασπορά
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Nope.GoBack έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 02:38καλα στα ειπε η γυναικα,εχε την απο κοντα.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 02:20Εμένα σήμερα μία μου έλεγε να μην κάνω το εμβόλιο γιατί θα είναι για τον νέο κορονοϊό και δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει στον οργανισμό μου και να περιμένω 3 - 4 χρόνια και μετά να το κάνω.
Wtf κυρά μου;;;
Ούτε εγώ την έβρισα.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να σου δείξω σχόλια στο φεης που βρίζουν γιατρό ο οποίος δουλεύει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και τόλμησε να τους πει ψεκ;Μαυροβασίλης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 08:43περαστικά σε ούλους και μην ακούτε το μερκ- φατούρο, τσο και λο σε ψεκ όπου εκδηλώνονται, με μαζικό τραμπούκο θα είχε περιοριστεί αποφασιστικά η διασπορά
- Μαυροβασίλης
φ2φ μόνο, εξ αποστάσεως τραμπούκο είναι άκομψοGherschaagk έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 08:52Να σου δείξω σχόλια στο φεης που βρίζουν γιατρό ο οποίος δουλεύει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και τόλμησε να τους πει ψεκ;Μαυροβασίλης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 08:43περαστικά σε ούλους και μην ακούτε το μερκ- φατούρο, τσο και λο σε ψεκ όπου εκδηλώνονται, με μαζικό τραμπούκο θα είχε περιοριστεί αποφασιστικά η διασπορά
φβ δεν έχω, με μπανάραν ως σιτλορντ εδώ και χρόνια, αλλά σε μκδ αυτό που θα έκανα είναι μαζικά πλοκ για να μη χαλιέμαι με τους κρετίνους
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σακελλαροπούλου - Το απόλυτο τίποτα
από έργο_μακέτο » 17 Ιουν 2023, 14:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 41 Απαντήσεις
- 1729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
18 Ιουν 2023, 05:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ανθρωπότυπος που επιδιώκει να φτιάξει το καθεστώς Κούλη - Το απόλυτο μηδενικό
από έργο_μακέτο » 15 Αύγ 2023, 15:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
15 Αύγ 2023, 15:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έκαναν ιερέα πρώην στέλεχος της ΝΔ που έβρισκε ωραίο το κάψιμο δομής προσφύγων
από Frappezitis » 28 Νοέμ 2024, 17:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2024, 07:06
-