Για την αυτοαπελευθέρωσή μου

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Για την αυτοαπελευθέρωσή μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 12 Νοέμ 2020, 10:24

Bazoomba έγραψε:
12 Νοέμ 2020, 10:23
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
12 Νοέμ 2020, 10:21
Bazoomba έγραψε:
12 Νοέμ 2020, 10:09

πρεπει πρωτα αυτο να τεθει
Η αυτοαπελευθέρωσή μου
:lol:
περιμενεις να ετερο-καθοριστει η αυτο-απελευθερωση σου?
Πφφφ βαρετός και αναμενόμενος. Αν δεν έχεις κάτι να πεις, δε χρειάζεται να πεις.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 12 Νοέμ 2020, 17:32

Το ξεκίνησα το μυθιστόρημα τελικά :D Θα έχει πολλή σαπίλα.

Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir » 12 Νοέμ 2020, 17:35

Ξεκινά να γράφεις απο τώρα.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 12 Νοέμ 2020, 17:36

Mitharadir έγραψε:
12 Νοέμ 2020, 17:35
Ξεκινά να γράφεις απο τώρα.
Αυτό λέω, ξεκίνησα, καλό μου παιδί.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 12 Νοέμ 2020, 18:33

Cavaliere έγραψε:
12 Νοέμ 2020, 02:09
Καραμελίτσα έγραψε:
11 Νοέμ 2020, 16:40
Ε, την εποχή του νετφλιξ, ομοφυλόφιλες ενοχές ποιος θα κάτσει να τις διαβάσει;
Το πήρα κι εγώ το Netflix για έναν χρόνο, αλλά δεν κόλλησα. Μαλακίες. Μόνο φιλμ είδα, καμιά σειρά. Χαζοσειρές έχει.
Εγώ το κράτησα εξάμηνο. Εντάξει είδα το κάσα δε παπελ (πώς το κατέστρεψαν). Αλλά πέρα από αυτό, το μόνο που μπόρεσα να δω ως το τέλος ήταν μια μεξικάνικη τηλενοβέλα.
Z

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 12 Νοέμ 2020, 18:44

Καραμελίτσα έγραψε:
12 Νοέμ 2020, 18:33
Cavaliere έγραψε:
12 Νοέμ 2020, 02:09
Καραμελίτσα έγραψε:
11 Νοέμ 2020, 16:40
Ε, την εποχή του νετφλιξ, ομοφυλόφιλες ενοχές ποιος θα κάτσει να τις διαβάσει;
Το πήρα κι εγώ το Netflix για έναν χρόνο, αλλά δεν κόλλησα. Μαλακίες. Μόνο φιλμ είδα, καμιά σειρά. Χαζοσειρές έχει.
Εγώ το κράτησα εξάμηνο. Εντάξει είδα το κάσα δε παπελ (πώς το κατέστρεψαν). Αλλά πέρα από αυτό, το μόνο που μπόρεσα να δω ως το τέλος ήταν μια μεξικάνικη τηλενοβέλα.
Π¨ηγα να δω τον Μεσια, αλλά το βαρέθηκα.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 12 Νοέμ 2020, 20:35

11 Νοέμ 2020, 16:44
Γω δεν έχω ενοχές αλλά διχασμένη προσωπικότητα.
Δυό χαρές είσαι, εγώ είμαι τριχασμένος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 13 Νοέμ 2020, 00:30

11 Νοέμ 2020, 12:43
Με πολλές αμφιταλαντεύσεις στέκομαι μπροστά στο δίλημμα, στην ολοδική μου Κρίση, στην κορυφή του γκρεμού. Θέλω υπερβολικά να γράψω για την ενδότερη αλύπητη ανωμαλία μου και τη βαθιά μου ντροπή: την ομοφυλοφιλία, τον κουίρ εαυτό μου, την ηδυπάθεια για ό,τι είναι ανδρόγυνο, paraphilia. Ζητώ την απελευθέρωσή μου. Θέλγομαι από τα παράξενα όργανα σε παράξενα σώματα, από την οικειότητά μου με κάθετι ερμαφρόδιτο, διφορούμενης ερωτικής φύσης και ελεεινό. Μ' αρέσει το απαγορευμένο, το παρά φύσει, το καρναβάλι και η μασκαράτα της σεξουαλικότητας. Ελεύθερο σώμα είναι η παραβίαση κάθε λογικού ενστίκτου. Και στο κάτω-κάτω άρνηση της κανονικότητας του σώματος. Από την άλλη πλευρά, μου έρχεται να καταστείλω την ανωμαλία, να αρχίσω να δέρνω ό,τι είναι ενάντια στην φύση, να τραμπουκίσω, να προπηλακίσω τους θηλυπρεπείς, να τους την πω. Βλέπω αυτά τα εκτρώματα, και θέλω να μιλήσω σαν δίκαιος κριτής. Μακάρι να 'μουνα ένας φασίστας στην ψυχή και να μπορούσα ανενδοίαστα να κράζω σαν φωνακλάς ό,τι μας έχει φέρει αυτή η πουτάνα η ανεκτικότητα. Να περιορίσω τις πούστικες ορμές μου και την ροπή για αλληλοταπείνωση και σιχαμερή σεξουαλικότητα. Αυτοεξευτελισμός σαν τελευταία πράξη, πριν αναγεννηθώ σε καλός οικογενειάρχης. Εννοείται πως όταν βρω ένα καλό κορίτσι για παιδιά και οικογένεια, θα τα κρύψω όλα αυτά κάτω από το χαλάκι του μικροαστισμού μου. Ή θα είμαι ένας καταραμένος ποιητής;
:003:

Δεν έχει περάσει καλύτερος σατιρικός από το φόρουμ.

Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man » 13 Νοέμ 2020, 01:20

Είμαι έτοιμος να αρχίσω να γράφω το μυθιστόρημά μου σε δυο μέρες, αργά - αργά. Τίποτα δε με διατάζει εκτός από το καλλιτεχνικό ένστικτο.
Έχει δρομοληγηθεί επιτέλους η υπόθεση μυθιστόρημα.
Θέλω να είμαι 100% και ψυχολογικά ετοιμος για το εγχείρημα αυτό. Κι εδώ υπάρχει πρόβλημα. Είναι η πολιτική συνείδηση, ή κατά πολύ πιο εύστοχα, το πολιτικό ασυνείδητο Εκείνο που παίζει ρόλο στο πως να αναπτυχθώ. Δηλαδή η άβυσσος μέσα μου με διακόσιους χιλιάδες αναστεναγμούς, θέλει να εξαπλωθεί, να κυριαρχήσει, να διαλύσει και να κατασπαράξει ό,τι είναι φυσιολογικό, «πολιτικά ορθό». Το θέμα είναι πολιτικό, και καλύτερα να το έβαζα στην Πολιτική, αλλά κανείς δεν έχει το κατάλληλο αισθητήριο να το αντιληφθεί. Το μέσα μου είναι πολιτικοποιημένο, ριζοσπαστικό και διαθέτει ψυχοπολιτικές αξιώσεις.

Το προσωπικό είναι πολιτικό.

Με πολλές αμφιταλαντεύσεις στέκομαι μπροστά στο δίλημμα, στην ολοδική μου Κρίση, στην κορυφή του γκρεμού. Θέλω υπερβολικά να γράψω για την ενδότερη αλύπητη ανωμαλία μου και τη βαθιά μου ντροπή: την ομοφυλοφιλία, τον κουίρ εαυτό μου, την ηδυπάθεια για ό,τι είναι ανδρόγυνο, paraphilia. Ζητώ την απελευθέρωσή μου. Θέλγομαι από τα παράξενα όργανα σε παράξενα σώματα, από την οικειότητά μου με κάθετι ερμαφρόδιτο, διφορούμενης ερωτικής φύσης και ελεεινό. Μ' αρέσει το απαγορευμένο, το παρά φύσει, το καρναβάλι και η μασκαράτα της σεξουαλικότητας. Ελεύθερο σώμα είναι η παραβίαση κάθε λογικού ενστίκτου. Και στο κάτω-κάτω άρνηση της κανονικότητας του σώματος. Από την άλλη πλευρά, μου έρχεται να καταστείλω την ανωμαλία, να αρχίσω να δέρνω ό,τι είναι ενάντια στην φύση, να τραμπουκίσω, να προπηλακίσω τους θηλυπρεπείς, να τους την πω. Βλέπω αυτά τα εκτρώματα, και θέλω να μιλήσω σαν δίκαιος κριτής. Μακάρι να 'μουνα ένας φασίστας στην ψυχή και να μπορούσα ανενδοίαστα να κράζω σαν φωνακλάς ό,τι μας έχει φέρει αυτή η πουτάνα η ανεκτικότητα. Να περιορίσω τις πούστικες ορμές μου και την ροπή για αλληλοταπείνωση και σιχαμερή σεξουαλικότητα. Αυτοεξευτελισμός σαν τελευταία πράξη, πριν αναγεννηθώ σε καλός οικογενειάρχης. Εννοείται πως όταν βρω ένα καλό κορίτσι για παιδιά και οικογένεια, θα τα κρύψω όλα αυτά κάτω από το χαλάκι του μικροαστισμού μου. Ή θα είμαι ένας καταραμένος ποιητής;

Αυτα για αρχή, να μη σας κουράζω και για να μην κάνω μεγάλα ποστ.
θά θεωρήσω ότι δεν τρολάρεις

Νά βρείς ένα καλο κορίτσι για γάμο καί νά βάλεις κατω απ'το χαλακι
τά υπόλοιπα;
αυτό θα ήταν επικίνδυνο γιατί θα οδηγούσε στο προτσές της εξέλιξης
μιάς φαρισαϊκης υποκριτικής προσωπικότητας ενώ τό χαλάκι με τη πάροδο τού
χρόνου θά γινόταν τό καπάκι που θά άνοιγε μονο του όποτε,όπως καί όπου
ήθελε έξω απ'τον έλεγχό σου....αυτά έχουν καταγραφεί σε χιλιάδες
ψυχαναλυτικές συνεδρίες,το τρομερο όνομα τού φαινόμενου είναι...
"Εναντιοδρομία ή Παλλινδρόμηση(Regression)"....
είδες τί είπες; αρχίζεις καί αμυδρά αντιλαμβάνεσαι μιά άβυσσο πού θέλει
να πλημυρήσει το συνειδητό σου κόσμο,τό εσωτερικό ταξίδι είναι πάντα
επίπονο καί περνάει απ'την αναγνώριση τής "Σκιάς" καί όχι απ'τή βίαιη
απώθησή της....ίσως απάντηση νά εύρισκες ακολουθώντας τόν Σαρλ Μπωντλέρ
ή τον Καβάφη πού αντιπαρέταξαν στό συγκρουσιακό βίωμα τό βίωμα τού θανάτου.

άν βρώ χρόνο θά παραθεσω κάτι λιγα σε pdf από ψυχαναλυτικές συνεδρίες πού
μοιάζουν με το δικό σου συγκρουσιακό-διχαστικό βίωμα
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Νοέμ 2020, 01:40

στη μανα σου το πες;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man » 13 Νοέμ 2020, 02:20

John Brown Gun Club έγραψε:
13 Νοέμ 2020, 01:40
στη μανα σου το πες;
τί εννοείς...υπέθεσα ότι δεν τρολάρει :lol:
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 13 Νοέμ 2020, 10:43

Who is The 4th man έγραψε:
13 Νοέμ 2020, 01:20
Είμαι έτοιμος να αρχίσω να γράφω το μυθιστόρημά μου σε δυο μέρες, αργά - αργά. Τίποτα δε με διατάζει εκτός από το καλλιτεχνικό ένστικτο.
Έχει δρομοληγηθεί επιτέλους η υπόθεση μυθιστόρημα.
Θέλω να είμαι 100% και ψυχολογικά ετοιμος για το εγχείρημα αυτό. Κι εδώ υπάρχει πρόβλημα. Είναι η πολιτική συνείδηση, ή κατά πολύ πιο εύστοχα, το πολιτικό ασυνείδητο Εκείνο που παίζει ρόλο στο πως να αναπτυχθώ. Δηλαδή η άβυσσος μέσα μου με διακόσιους χιλιάδες αναστεναγμούς, θέλει να εξαπλωθεί, να κυριαρχήσει, να διαλύσει και να κατασπαράξει ό,τι είναι φυσιολογικό, «πολιτικά ορθό». Το θέμα είναι πολιτικό, και καλύτερα να το έβαζα στην Πολιτική, αλλά κανείς δεν έχει το κατάλληλο αισθητήριο να το αντιληφθεί. Το μέσα μου είναι πολιτικοποιημένο, ριζοσπαστικό και διαθέτει ψυχοπολιτικές αξιώσεις.

Το προσωπικό είναι πολιτικό.

Αυτα για αρχή, να μη σας κουράζω και για να μην κάνω μεγάλα ποστ.
θά θεωρήσω ότι δεν τρολάρεις

Νά βρείς ένα καλο κορίτσι για γάμο καί νά βάλεις κατω απ'το χαλακι
τά υπόλοιπα;
αυτό θα ήταν επικίνδυνο γιατί θα οδηγούσε στο προτσές της εξέλιξης
μιάς φαρισαϊκης υποκριτικής προσωπικότητας ενώ τό χαλάκι με τη πάροδο τού
χρόνου θά γινόταν τό καπάκι που θά άνοιγε μονο του όποτε,όπως καί όπου
ήθελε έξω απ'τον έλεγχό σου....αυτά έχουν καταγραφεί σε χιλιάδες
ψυχαναλυτικές συνεδρίες,το τρομερο όνομα τού φαινόμενου είναι...
"Εναντιοδρομία ή Παλλινδρόμηση(Regression)"....
είδες τί είπες; αρχίζεις καί αμυδρά αντιλαμβάνεσαι μιά άβυσσο πού θέλει
να πλημυρήσει το συνειδητό σου κόσμο,τό εσωτερικό ταξίδι είναι πάντα
επίπονο καί περνάει απ'την αναγνώριση τής "Σκιάς" καί όχι απ'τή βίαιη
απώθησή της....ίσως απάντηση νά εύρισκες ακολουθώντας τόν Σαρλ Μπωντλέρ
ή τον Καβάφη πού αντιπαρέταξαν στό συγκρουσιακό βίωμα τό βίωμα τού θανάτου.

άν βρώ χρόνο θά παραθεσω κάτι λιγα σε pdf από ψυχαναλυτικές συνεδρίες πού
μοιάζουν με το δικό σου συγκρουσιακό-διχαστικό βίωμα
Ωραία τα λες αλλά δεν καταλήγεις πουθενά. Απλά επαναλαμβάνεις αυτά που λέω με όρους ψυχαναλυτικούς.
Το ζήτημα είναι η αυτοαπελευθέρωση. Έχεις κανένα κλου;

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Νοέμ 2020, 11:21

Γενιά της Αμαρτίας εχεις μιλησει γι αυτα στους γονεις σου; Εχεις καποιο ατομο να μιλας γι αυτα; Καποιο ατομο που να γουσταρεις υπαρχει;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 13 Νοέμ 2020, 11:23

13 Νοέμ 2020, 11:21
Γενιά της Αμαρτίας εχεις μιλησει γι αυτα στους γονεις σου; Εχεις καποιο ατομο να μιλας γι αυτα; Καποιο ατομο που να γουσταρεις υπαρχει;
Όχι εννοείται.
Ναι, ο ψ μου.
Δε γουστάρω καμία, μαν, είμαι μέσα στο σπίτι λόγω κορονοϊού. Δεν υπάρχει καμία επαφή.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Νοέμ 2020, 11:34

13 Νοέμ 2020, 11:23
13 Νοέμ 2020, 11:21
Όχι εννοείται.
Ναι, ο ψ μου.
Δε γουστάρω καμία, μαν, είμαι μέσα στο σπίτι λόγω κορονοϊού. Δεν υπάρχει καμία επαφή.
Ο ψ τι/ποιος ειναι;
Οι γονεις σου πως νομιζεις πως θα αντιδρασουν; Πιστευεις πως εχουν καταλαβει κατι;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών