πλέον αποφεύγω να τρώω απ έξω έτοιμο φαγητό,κυρίως επειδή οι αλυσίδες έτοιμου φαγητού απασχολούν αλβανους
και προτιμώ να φτιάχνω τοστ στο σπίτι
προτείνεται συνταγές
βάλτε και φώτο αν θέτε
Οσο και αν φαινεται φτωχο, το καλυτερο σαντουιτς που εχω φαει στη ζωη μου ειναι αυτο τη φωτογραφιας που ειναι και ενα απο τα αγαπημενα των Ρωμαιων.
Μου πηρε καποια χρονια για να καταλαβω την αξια του -ερχομενος απο την Ελλαδα της εποχης των σαντουιτσαδικων με το Everest να διανυει τα πρωτα χρονια δοξας του- αλλα τελικα υποκλιθηκα.
Δεν περιμενω εσεις οι βαρβαροι να καταλαβετε οσα γραφω, αλλα θεωρω χρεος μου να αποτυπωθει η σοφια μου σε ενα ποστ στο διαδικτυο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Οσο και αν φαινεται φτωχο, το καλυτερο σαντουιτς που εχω φαει στη ζωη μου ειναι αυτο τη φωτογραφιας που ειναι και ενα απο τα αγαπημενα των Ρωμαιων.
Μου πηρε καποια χρονια για να καταλαβω την αξια του -ερχομενος απο την Ελλαδα της εποχης των σαντουιτσαδικων με το Everest να διανυει τα πρωτα χρονια δοξας του- αλλα τελικα υποκλιθηκα.
Δεν περιμενω εσεις οι βαρβαροι να καταλαβετε οσα γραφω, αλλα θεωρω χρεος μου να αποτυπωθει η σοφια μου σε ενα ποστ στο διαδικτυο.
Τι είναι αυτό; Τι περιέχει;
Από ότι βλέπω στηρίζεται στη μεγάλη δόση του.αλλαντικου
Γκαντεμιά. Χτες το βραδάκι μας χάλασε η τοστιέρα. Αύριο που βγαίνω στην κενωνία από την καραντίνα, να πάρω καινούρια. Μια χαρά την είχα στην κλεισούρα με τα τοστάκια μου, ζαμπόν-τυρί, σαν σε αναψυκτήριο της δεκαετίας του 70 σε ελληνική λουτρόπολη.
Τι είναι αυτό; Τι περιέχει;
Από ότι βλέπω στηρίζεται στη μεγάλη δόση του.αλλαντικου
Αγνοησε τις βλακειες που βαζει μεσα ο τυπος-βαρβαρος.
Μονο ψωμι και αλαντικο.
Τα πρωτα χρονια που εβλεπα τους Ιταλους να το τρωνε ελεγα ποσο χαζοι ειναι που δεν βαζουν μεσα πχ και τυρι.
Μετα απο 3 χρονια (τοσο μου πηρε να δω το φως το αληθινο), καταλαβα οτι ο βαρβαρος ημουν εγω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 12 Νοέμ 2020, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.