Φαιδρός είναι αυτός που λέει ότι ο ιός κάνει διακρίσεις ανάλογα με τις συγκεντρώσεις.Φαιδροί είναι γιατροί που ζητάνε να γίνει πορεία.
Αστική επίθεση στους νοσοκομειακούς γιατρούς
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Αστική επίθεση στους νοσοκομειακούς γιατρούς
Και η πουτανιά είναι το αρχαιότερο επάγγελμα. Και; σημαίνει κάτι αυτό;Cavaliere έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 22:16Είναι το μόνο κόμμα δεν φόρεσε προσωπείο. Το αρχαιότερο στην Ελλάδα εν λειτουργία.
- Golden Age
Στις πρώτες δεκαετίες της Μεταπολίτευσης φορούσε ένα ημιαστικοδημοκρατικό προσωπείο. Εκτός κι αν η συγκυβέρνηση με αιτιολογικό την..."κάθαρση" ήταν στα πλαίσια μια ςπορείας για την "κατάληψη της εξουσίας".Cavaliere έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 22:39Μόνο η Ε.Δ.Α. ήταν προσωπείο. Κι αυτό, επειδή το Κόμμα εδιώκετο. Σε όλα τα χρόνια, δηλώνει κομουνιστικό κόμμα. Άλλοι υμνούσαν τον Χίτλερ και μετά κάνανε κωλοτούμπα.Golden Age έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 22:34ΕΔΑ στα μεταπολεμικά χρόνια. Ημικοαστικοδημοκρατικό στις πρώτες δεκαετίες της Μεταπολίτευσης...Δεν προσκυνούσε τον Γκορμπατσόφ. Θεωρούσε την Σ.Ε. πατρίδα του σοσιαλισμού. Όταν ο Γκορμπατσόφ διέλυσε το σύστημα, τον καταδίκασε. Τι θα πει, προσκυνούσε; Εκτός από το να κυνηγάς το ΚΚΕ, δεν έχεις πει μια λέξη στη ζωή σου κατά των πλουτοκρατών, κατά του καπιταλισμού και της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Πες μου, η πολιτική σου δράση είναι ο αντικομουνισμός, ή ο λαϊκός εθνικισμός, όπως ευαγγελίζεσαι;Σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, απο εκεί που προσκυνούσε το Γκορμπατσώφ, τον έβγαλε σχεδόν προβοκάτορα.

Μια χαρά τον προσυνούσε.
Απλά όταν τους έφερε σε πολτικά δύσκολη θέση, έκανε πως δεν τον ήξερε.
Είμαι εθνικιστής (στα υπόλοιπα έχω αλλάξει εν μέρη ιδεολογικά, πιστεύω πάντως στην κοινωνική αλληλεγγύη). Σε κάθε πολιτικό σύστημα όμως, ασκώ την απαιτούμενη πολιτική κριτική με βάση το ποια ιδεολογία έχει το πάνω χέρι.
Την πρωτομαγιά έγινε πορεία με όλα τα μέτρα. Aντίθετα, κάτι χαρούλες με μπράβους στο δρόμο από κυβερνητικούς, δεν τα τηρήσανε.πατησιωτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 22:47Φαιδρός είναι αυτός που λέει ότι ο ιός κάνει διακρίσεις ανάλογα με τις συγκεντρώσεις.Φαιδροί είναι γιατροί που ζητάνε να γίνει πορεία.

Ordem e Progresso.
Ποιός εθνικισμός τελικά είναι ο δικός σου;Golden Age έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 22:48Στις πρώτες δεκαετίες της Μεταπολίτευσης φορούσε ένα ημιαστικοδημοκρατικό προσωπείο. Εκτός κι αν η συγκυβέρνηση με αιτιολογικό την..."κάθαρση" ήταν στα πλαίσια μια ςπορείας για την "κατάληψη της εξουσίας".
Μια χαρά τον προσυνούσε.
Είμαι εθνικιστής (στα υπόλοιπα έχω αλλάξει εν μέρη ιδεολογικά, πιστεύω πάντως στην κοινωνική αλληλεγγύη). Σε κάθε πολιτικό σύστημα όμως, ασκώ την απαιτούμενη πολιτική κριτική με βάση το ποια ιδεολογία έχει το πάνω χέρι.
Ordem e Progresso.
- Golden Age
Ο ελληνικός εθνικισμός γενικά.Cavaliere έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 23:04Ποιός εθνικισμός τελικά είναι ο δικός σου;Golden Age έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 22:48Στις πρώτες δεκαετίες της Μεταπολίτευσης φορούσε ένα ημιαστικοδημοκρατικό προσωπείο. Εκτός κι αν η συγκυβέρνηση με αιτιολογικό την..."κάθαρση" ήταν στα πλαίσια μια ςπορείας για την "κατάληψη της εξουσίας".
Μια χαρά τον προσυνούσε.
Και ποιός τον εκφράζει σήμερα; Εννοώ, από τους επωνύμους.
Ordem e Progresso.
- Golden Age
Αυτό για τις πορείες με μέτρα είναι μεγάλη κοροϊδία. Τα μέτρα λειτουργούν περιριστικά, αλλά όχι αποτρεπτικά. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά αυστηρή επιτήρηση του κράτους για την επιβολή των μέτρων.Cavaliere έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 23:03Την πρωτομαγιά έγινε πορεία με όλα τα μέτρα.πατησιωτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 22:47Φαιδρός είναι αυτός που λέει ότι ο ιός κάνει διακρίσεις ανάλογα με τις συγκεντρώσεις.Φαιδροί είναι γιατροί που ζητάνε να γίνει πορεία.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Συλλήψεις, πρόστιμα, αφαίρεση αδειών.Fluffy έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 17:18Παρέμβαση εισαγγελέα για το κάλεσμα Νοσοκομειακών Γιατρών σε κινητοποιήσεις Πολυτεχνείου
Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) για συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, παρότι έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα επιτρέπουν φέτος για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας.
Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, Κατερίνα Καραγιαννακίδου, παρήγγειλε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.
Στο επίκεντρο της έρευνας θα βρεθούν δηλώσεις της προέδρου της ΕΝΙΘ, Δάφνης Κατσίμπα, σε τηλεοπτική εκπομπή. Στο πλαίσιο της έρευνας θα συγκεντρωθεί το υλικό από τις επίμαχες δηλώσεις, ενώ θα κληθεί και η πρόεδρος της ΕΝΙΘ να δώσει εξηγήσεις.
Χθες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ξεκαθάρισε από τη Θεσσαλονίκη ότι φέτος δεν θα γίνουν πορείες για το Πολυτεχνείο.
https://www.in.gr/2020/11/12/greece/the ... ytexneiou/
Κυριάκο, σκίστους!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Golden Age
Δεν συμφωνεί ο Λαγός μαζί σου όμως.Golden Age έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 23:08Αυτό για τις πορείες με μέτρα είναι μεγάλη κοροϊδία. Τα μέτρα λειτουργούν περιριστικά, αλλά όχι αποτρεπτικά. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά αυστηρή επιτήρηση του κράτους για την επιβολή των μέτρων.
Ordem e Progresso.
Του εθνικοσοσιαλιστικού για την ακρίβεια.Golden Age έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 23:08Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, είναι οι καλύτεροι εκφραστές του εθνικιστικού αγώνα στην εποχή μας.

Ordem e Progresso.
- Golden Age
Η Αριστερά (σε όλες τις τάσεις της και το αγαπημένο σου ΚΚΕ) έχει την ίδια άποψη για το θέμα. Απλά, επειδή είναι κότες κρύβονται.Cavaliere έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 23:10Δεν συμφωνεί ο Λαγός μαζί σου όμως.Golden Age έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 23:08Αυτό για τις πορείες με μέτρα είναι μεγάλη κοροϊδία. Τα μέτρα λειτουργούν περιριστικά, αλλά όχι αποτρεπτικά. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά αυστηρή επιτήρηση του κράτους για την επιβολή των μέτρων.
Και μη μου πεις ότι η Αριστερά πιστεύει διαφορετικά, γιατί εαν πράγματι πίστευε, δεν θα οργάνωνε εκδήλωση για το Πολυτεχνείο.
Εγώ, την Αριστερά τύπου Τσίπρα την έχω γραμμένη. Εγώ είμαι στρατηγικά συντεταγμένος με το ΚΚΕ, χωρίς να σημαίνει πως συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Το ΚΚΕ είναι ξεκάθαρο.Golden Age έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 23:11Η Αριστερά έχει την ίδια άποψη για το θέμα. Απλά επειδή είναι κότες κρύβονται.
Και μη μου πεις ότι η Αριστερά πιστεύει διαφορετικά, γιατί εαν πράγματι πίστευε, δεν θα οργάνωνε εκδήλωση για το Πολυτεχνείο.
Ordem e Progresso.
Ξεκάθαρα συντηρητικό και μικροαστικό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αστικη επίθεση στις Λαικές Γιάφκες
από Αγις » 02 Νοέμ 2024, 15:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
02 Νοέμ 2024, 16:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπράβο στους γιατρούς
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Δεκ 2023, 00:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 42 Απαντήσεις
- 1108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
01 Ιαν 2024, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χυδαία επίθεση των συριζοτρολ στους αδελφους Πλακια
από SeaHawk » 07 Οκτ 2024, 21:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο