σάμπως εγώ δεν μιμούμαι για οσκαρ μια υστερω φεμιναζι;Καραμελίτσα έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 21:47
Με βρήκες. Μπράβο. Αλλά ομολόγησε, για γυναίκα, δε μιμούμαι πολύ πειστικά έναν φαλλοκρατικό χοίρο;
*** σαντουιτς ***
Re: *** σαντουιτς ***
με ρωτας γιατι εχει δικιο; ουτε τους απαγορευσε να δουλευουν ουτε απαγορευσε σε κανεναν να ψωνιζει
ειπε οτι δουλευουν εκει, που ισχυει
και οτι δεν θελει να τους στηριξει, και δικαιωμα του, μπορω να σκεφτω 100 λογους
τα λεφτα δεν κολλανε με κανενα επιχειρημα, ποτε
και αστυνομικος δεν παω αλλα θελω να πληρουν στανταρ και οχι για 1,5 χιλιαρικο μισθο να πεφτουν εν ωρα καθηκοντος, ενω για 700 να αραζουν σταρμπακς
βγαλε τα λεφτα απο το μυαλο σου λοιπον, δεν κολλανε με τις αποψεις
ντελιβερυ δεν παιρνω καν γιατι οδηγουν σαν μαλακες, ουτε σουβλακιπιτσες γιατι ειναι μαπα
αλλα αν κατσω σε ενα εστιατοριο, ή σε ενα βενζιναδικο, θελω να είναι ελληνες
απο μεξικο εισαι τυπισσα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Adidas την 12 Νοέμ 2020, 23:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μου καντεμιάσατε την τοστιέρα και χρειάζομαι καινούρια. Αύριο λήγει η γκαραντίνα΄μ. Θα πάρω άλλη.
Ordem e Progresso.
Το ξέρω ότι δεν υφίσταται θέμα χρημάτων, καραρατσιτσικό είναι το ποστ του ΟΡ.Adidas έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 23:13με ρωτας γιατι εχει δικιο; ουτε τους απαγορευσε να δουλευουν ουτε απαγορευσε σε κανεναν να ψωνιζει
ειπε οτι δουλευεις εκει, που ισχυει
και οτι δεν θελει να τους στηριξει, και δικαιωμα του, μπορω να σκεφτω 100 λογους
τα λεφτα δεν κολλανε με κανενα επιχειρημα, ποτε
και αστυνομικος δεν παω αλλα θελω να πληρουν στανταρ και οχι για 1,5 χιλιαρικο μισθο να πεφτουν εν ωρα καθηκοντων, ενω για 700 να αραζουν σταρμπακς
βγαλε τα λεφτα απο το μυαλο σου λοιπον, δεν κολλανε με τις αποψεις
ντελιβερυ δεν παιρνω καν γιατι οδηγουν σαν μαλακες, ουτε σουβλακιπιτσες γιατι ειναι μαπα
αλλα αν κατσω σε ενα εστιατοριο, ή σε ενα βενζιναδικο, θελω να είναι ελληνες
απο μεξικο εισαι τυπισσα;
Σιγά να μην σταματήσεις το ντελίβερι επειδή οδηγούν έτσι, κόψε κάτι.
θα συγκρατηθώ βραδιάτικο
- Καραμελίτσα
- hellegennes

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
οι αντιστασεις θελουν αλλαγμα, ενα 10ευρω και 2 βιδες, αλλαζεις και αυτην που δεν χαλασε, αν χαλασε η μια, αλλιως θα ξαναχαλασειΚαραμελίτσα έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 23:28Πώς γίνεται να χαλάσει τοστιέρα; Είναι η πιο απέθαντη συσκευή.
Ε, χάλασε. Βουντού. Φτου. Κι είχα πάρει ψωμιά για τοστ και ζαμπόν από γαλοπούλα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 23:28Πώς γίνεται να χαλάσει τοστιέρα; Είναι η πιο απέθαντη συσκευή.
Ordem e Progresso.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Στο μαντεμενιο τηγανι ρεCavaliere έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 23:31Ε, χάλασε. Βουντού. Φτου. Κι είχα πάρει ψωμιά για τοστ και ζαμπόν από γαλοπούλα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 23:28Πώς γίνεται να χαλάσει τοστιέρα; Είναι η πιο απέθαντη συσκευή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 1269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
29 Αύγ 2024, 16:05
-
- 16 Απαντήσεις
- 574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
31 Μαρ 2025, 20:28
-
- 521 Απαντήσεις
- 8921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
03 Απρ 2025, 20:09
-
-
Νέα δημοσίευση Το κλείνω γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς
από Frappezitis » 27 Μάιος 2023, 21:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 1301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
27 Μάιος 2023, 21:58
-