ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
Είχα δώσει σαφείς εντολές για θυμάρι αλλά τελικά μου φέρανε ρίγανη, και αντιμετωπίσανε, φυσικά, τις συνέπειες της οργής μου. Σε κάθε περίπτωση, έχω μείνει με ένα γλαστράκι ρίγανη. Πώς τη χρησιμοποιώ για μαγείρεμα; Όπως την ξερή;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
Την αφηνεις να ξεραθει?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μην καταστρέψεις το φυτό, αν και θεωρείται γενικά μονοετές, αυτό είναι λάθος. Η ρίζα παραμένει βιώσιμη και ξαναρίχνει κάθε χρόνο. Κόψε όση θες και ξέρανέ την αλλά άφησε τουλάχιστον 2 κλαδάκια για να διατηρηθεί η ζωτικότητα της ρίζας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 09:16Είχα δώσει σαφείς εντολές για θυμάρι αλλά τελικά μου φέρανε ρίγανη, και αντιμετωπίσανε, φυσικά, τις συνέπειες της οργής μου. Σε κάθε περίπτωση, έχω μείνει με ένα γλαστράκι ρίγανη. Πώς τη χρησιμοποιώ για μαγείρεμα; Όπως την ξερή;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
οκ ευχαριστώ, άρα φρέσκια δεν την κάνω κάτι, οκ
και τα φυλλαράκια της φρέσκιας χρησιμοποιούνται
μοσχοβολάει
μοσχοβολάει
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μπορεις νατην χρησιμοποιησεις ειναι λιγοτερο εντονη απο την αλλη
Η φρέσκια ρίγανη είναι υπέροχο μυρωδικό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις οπουδήποτε· σε ντάκους, σε σαλάτες, σε σάλτσες, σε ψητό κρέας, σε μαγειρευτά φαγητά, παντού. Έχει πολύ πιο φίνο άρωμα και δεν πνίγει όπως η αποξηραμένη.
- Cecily Anne
Μην την ξηράνεις, φρέσκια όπως είναι βάζε την, από σαλάτα μέχρι κοτόπουλο κλπ. Έχει τρομερό άρωμα η φρέσκια. Δεν μαυρίζει σαν το βασιλικό με τη θερμότητα, μην σε ανησυχεί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Νομίζω είναι πιο δόκιμος ο όρος "γυναικεία ρίγανη".
Δώσε τόπο στην οργή και νέα εντολή να σου φέρουν Λεμονοθύμαρο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 09:16Είχα δώσει σαφείς εντολές για θυμάρι αλλά τελικά μου φέρανε ρίγανη, και αντιμετωπίσανε, φυσικά, τις συνέπειες της οργής μου. Σε κάθε περίπτωση, έχω μείνει με ένα γλαστράκι ρίγανη. Πώς τη χρησιμοποιώ για μαγείρεμα; Όπως την ξερή;
Ρίγανη και θερμοκρασία ίσον πίκρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paris την 13 Νοέμ 2020, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Με συγκίνησες ρε μπαγάσα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
θυμάρι....φρέσκια ρίγανη...στην Ολλανδία;....ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 09:16Είχα δώσει σαφείς εντολές για θυμάρι αλλά τελικά μου φέρανε ρίγανη, και αντιμετωπίσανε, φυσικά, τις συνέπειες της οργής μου. Σε κάθε περίπτωση, έχω μείνει με ένα γλαστράκι ρίγανη. Πώς τη χρησιμοποιώ για μαγείρεμα; Όπως την ξερή;

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.