όχι μόνο αυτό, αλλά ισχυρίζονται ότι είναι πιο γρήγορο από το 98% των λάπτοπ που πουλιούνται αυτή τη στιγμή χωρίς να παρέχουν τα παραμικρό στοιχείο για αυτόν τον ισχυρισμό.
Πρόκειται πλέον ξεκάθαρα για τεστ αν είσαι βλάκας. Αν το περάσεις, καλώς στα αρπάζουνε.
όχι μόνο αυτό, αλλά ισχυρίζονται ότι είναι πιο γρήγορο από το 98% των λάπτοπ που πουλιούνται αυτή τη στιγμή χωρίς να παρέχουν τα παραμικρό στοιχείο για αυτόν τον ισχυρισμό.
Πρόκειται πλέον ξεκάθαρα για τεστ αν είσαι βλάκας. Αν το περάσεις, καλώς στα αρπάζουνε.
Αν δεν παίζει παιχνίδια δεν είναι πραγματικός υπολογιστής.
στο μεταξύ οι Arm πολύ καλοί ως προς την κατανάλωση ενέργειας όταν ψιλοκάθονται (άψογοι βασικά) αλλά πραγματικά ζεματίζονται σε σχέση με Intel και AMD όταν δουλεύουν στο 100%.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
για να φτασει στο Μ1 η Apple επενδυσε πανω απο 10 χρονια και 10δις $ σε R&D, "ψιχουλα" αν αναλογιστει κανεις οτι το 2019 ξοδεψε 16 δις σε R&D
Στην πλευρά της κατανάλωσης, η εταιρεία αναφέρει έως τριπλάσια απόδοση ανά watt συγκριτικά με ένα laptop. Η συνολική του απόδοση μπορεί να φτάσεις έως και δυο φορές ενός laptop, ενώ για να φτάσει στο peak απόδοσης του ίδιου laptop, χρησιμοποιεί μόλις το 25% της ενέργειας - ο M1 αναφέρεται πως καταναλώνει μόλις 10W.
αυτο σημαινει οτι στο peak της αποδοσης του τραβαει το 1/4 την ενεργειας απο ενα αντιστοιχο laptop
φανταστειτε λοιπον να εβαζε 4 τσιπακια μεσα σε ενα laptop για να ισοφαρισει την mainstream καταναλωση και αυτονομια...
φανταστειτε επισης εναν iMac με 4 ή 8 τετοια Μ1 τσιπακια μεσα, να τρεχουν fanless με θερμικη απαγωγη απευθειας πανω στο σασι αλουμινιου...
μολις 1.179,00 € στο Σκρουτζ προπαραγγελια το λαπτοπ με το πανισχυρο chipset που διαλυει το 98% της υπολοιπης αγορας
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.