Φυσικά, το σουβλάκι είναι κρέας περασμένο σε ξυλάκι. Το πιτόγυρο ή ψωμόγυρο φυσικά και είναι σάντουιτς. Ο ορισμός του σάντουιτς είναι διάφορα μαγειρεμένα και μη υλικά μέσα σε είδος ζυμωτού, που ψήνεται ξεχωριστά.
*** σαντουιτς ***
- hellegennes
Re: *** σαντουιτς ***
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Παπαριές. Όσο θυμάμαι την ζωή μου είχε πατάτες μέσα και θυμάμαι την ζωή μου από το 1986 και μετά. Κυριολεκτικά είναι ουρανοκατέβατη αυτή η πίστη ότι σχετίζεται με Αλβανούς. Απλά στην Αθήνα μπορεί να μην ήταν σύνηθες πριν την δεκαετία του '90.Ερμής έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 17:02Πως δε προκύπτει, σλαβοαλβανική πατέντα ειναι οι πατάτες, οι μουσταλευριές, οι μαρμελάδες μέσα.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 15:35Όχι, ελληνικό έδεσμα, που ανήκει στα σάντουιτς. Το ότι το λέτε αλβανικό τα τελευταία χρόνια, όταν έχει πατάτες, μού φαίνεται τελείως γελοίο. Δεν προκύπτει από πουθενά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακριβώς. Το ίδιο λέμε. Αφού τότε κατέβηκαν.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:15Παπαριές. Όσο θυμάμαι την ζωή μου είχε πατάτες μέσα και θυμάμαι την ζωή μου από το 1986 και μετά. Κυριολεκτικά είναι ουρανοκατέβατη αυτή η πίστη ότι σχετίζεται με Αλβανούς. Απλά στην Αθήνα μπορεί να μην ήταν σύνηθες πριν την δεκαετία του '90.Ερμής έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 17:02Πως δε προκύπτει, σλαβοαλβανική πατέντα ειναι οι πατάτες, οι μουσταλευριές, οι μαρμελάδες μέσα.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 15:35
Όχι, ελληνικό έδεσμα, που ανήκει στα σάντουιτς. Το ότι το λέτε αλβανικό τα τελευταία χρόνια, όταν έχει πατάτες, μού φαίνεται τελείως γελοίο. Δεν προκύπτει από πουθενά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Καραμελίτσα
Μένω απλά άλαλη. Δεν έχω τι να πω. Εκτός ότι είναι θέμα γεωμετρίας.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:13Φυσικά, το σουβλάκι είναι κρέας περασμένο σε ξυλάκι. Το πιτόγυρο ή ψωμόγυρο φυσικά και είναι σάντουιτς. Ο ορισμός του σάντουιτς είναι διάφορα μαγειρεμένα και μη υλικά μέσα σε είδος ζυμωτού, που ψήνεται ξεχωριστά.
Δύο κομμάτια ψωμί και κάτι μέσα = σάντουιτς.
'Ενα κυλινδρικό ψωμοείδές με κρέας μέσα = τορτίγια ή σουβλάκι
Ένα σφαιρικό ψωμοειδές με κρέας μέσα = μπουρίτο
Z
Όχι, δεν είναι ο ορισμός του σάντουιτς αυτό, είναι μια μαλακία που έβγαλες από τον κώλο σου (ως συνήθως) για να δικαιολογήσεις μια παπαριά που πέταξες αμέσως πριν.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:13Φυσικά, το σουβλάκι είναι κρέας περασμένο σε ξυλάκι. Το πιτόγυρο ή ψωμόγυρο φυσικά και είναι σάντουιτς. Ο ορισμός του σάντουιτς είναι διάφορα μαγειρεμένα και μη υλικά μέσα σε είδος ζυμωτού, που ψήνεται ξεχωριστά.
Ο ορισμός του σάντουίτς είναι αυτό που έκανε ο Λόρδος Σάντουιτς: Υλικά ανάμεσα σε ΔΥΟ ΦΕΤΕΣ ψωμιού. Είναι πολύ συγκεκριμένο.
Το ψωμόγυρο είναι σάντουιτς. Το πιτόγυρο όχι, ποτέ, σε καμμία περίπτωση. Με τίποτα. Που να χτυπιέσαι κάτω.
- Cecily Anne
Με τρύπα μπέιγκελ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:27Μένω απλά άλαλη. Δεν έχω τι να πω. Εκτός ότι είναι θέμα γεωμετρίας.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:13Φυσικά, το σουβλάκι είναι κρέας περασμένο σε ξυλάκι. Το πιτόγυρο ή ψωμόγυρο φυσικά και είναι σάντουιτς. Ο ορισμός του σάντουιτς είναι διάφορα μαγειρεμένα και μη υλικά μέσα σε είδος ζυμωτού, που ψήνεται ξεχωριστά.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Με τρείς τρύπες πρέτζελ.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:32Με τρύπα μπέιγκελ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:27Μένω απλά άλαλη. Δεν έχω τι να πω. Εκτός ότι είναι θέμα γεωμετρίας.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:13
Φυσικά, το σουβλάκι είναι κρέας περασμένο σε ξυλάκι. Το πιτόγυρο ή ψωμόγυρο φυσικά και είναι σάντουιτς. Ο ορισμός του σάντουιτς είναι διάφορα μαγειρεμένα και μη υλικά μέσα σε είδος ζυμωτού, που ψήνεται ξεχωριστά.
- Cecily Anne
Με τρυπα είναι και λουκουμάς επίσης. Υπάρχει και το κρόνατ.Γιάννης έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:33Με τρείς τρύπες πρέτζελ.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:32Με τρύπα μπέιγκελ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:27
Μένω απλά άλαλη. Δεν έχω τι να πω. Εκτός ότι είναι θέμα γεωμετρίας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Καραμελίτσα
Ή κουλούρι Θεσσαλονίκης γεμιστό.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:32Με τρύπα μπέιγκελ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:27Μένω απλά άλαλη. Δεν έχω τι να πω. Εκτός ότι είναι θέμα γεωμετρίας.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:13
Z
- Cecily Anne
Aυτό είναι απάτη. Το πρώτο είναι ψωμί με τρύπα, το δεύτερο είναι τρύπα με ψωμί.Καραμελίτσα έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:34Ή κουλούρι Θεσσαλονίκης γεμιστό.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:32Με τρύπα μπέιγκελ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:27
Μένω απλά άλαλη. Δεν έχω τι να πω. Εκτός ότι είναι θέμα γεωμετρίας.
Θα σε βοηθήσω να συμφωνήσεις με τον hellegennes πρώτα από όλα ήτανε κόμης δεύτερον ο ίδιος είπε ότι αντέγραψε την ιδέα από τις πίτες που έτρωγε στην Ελλάδα.Γιάννης έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:29Όχι, δεν είναι ο ορισμός του σάντουιτς αυτό, είναι μια μαλακία που έβγαλες από τον κώλο σου (ως συνήθως) για να δικαιολογήσεις μια παπαριά που πέταξες αμέσως πριν.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:13Φυσικά, το σουβλάκι είναι κρέας περασμένο σε ξυλάκι. Το πιτόγυρο ή ψωμόγυρο φυσικά και είναι σάντουιτς. Ο ορισμός του σάντουιτς είναι διάφορα μαγειρεμένα και μη υλικά μέσα σε είδος ζυμωτού, που ψήνεται ξεχωριστά.
Ο ορισμός του σάντουίτς είναι αυτό που έκανε ο Λόρδος Σάντουιτς: Υλικά ανάμεσα σε ΔΥΟ ΦΕΤΕΣ ψωμιού. Είναι πολύ συγκεκριμένο.
Το ψωμόγυρο είναι σάντουιτς. Το πιτόγυρο όχι, ποτέ, σε καμμία περίπτωση. Με τίποτα. Που να χτυπιέσαι κάτω.
Συγκεκριμένα είπε την ιδέα την έκλεψα από την Ελλάδα της Οθωμανίας.
Ενημερωτικά.

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- hellegennes
Το 1986; Απέδρασαν από τον κομμουνισμό για να έρθουν να ανοίξουν φαγάδικα στην Ελλάδα;Ερμής έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:19Ακριβώς. Το ίδιο λέμε. Αφού τότε κατέβηκαν.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:15Παπαριές. Όσο θυμάμαι την ζωή μου είχε πατάτες μέσα και θυμάμαι την ζωή μου από το 1986 και μετά. Κυριολεκτικά είναι ουρανοκατέβατη αυτή η πίστη ότι σχετίζεται με Αλβανούς. Απλά στην Αθήνα μπορεί να μην ήταν σύνηθες πριν την δεκαετία του '90.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βρήκα κάτι αλλά δεν τα λέει όπως πρέπει πλησιάζει όμως πολύ στην πραγματικότητα.
Ο Σάντουιτς είπε συγκεκριμένα πράγματα την ιδέα την πήρα από την Ελλάδα της Οθωμανίας με κάτι που φτιάχνουν με πίττα εκεί αλλά εμείς εδώ δεν έχουμε πίττες.
Η ιστορία του σάντουιτς: Πώς ένας ραβίνος και ένας χαρτοπαίχτης κόμης έφτιαξαν το διασημότερο κολατσιό στον κόσμο
Το σάντουιτς πήρε το όνομά του τον 18ο αιώνα. Στη μέση ενός παιχνιδιού με χαρτιά διάρκειας 24 ωρών, η ιστορία λέει ότι ο 4ος κόμης του Sandwich, Τζον Μόνταγκιου, μανιώδης χαρτοπαίκτης, δεν ήθελε να σταματήσει το παιχνίδι του για να πάει να φάει το μεσημεριανό του. Είχε επισκεφθεί στο παρελθόν την Μεσόγειο όπου είχε δει τις πίτες και τα μικρά καναπεδάκια που σέρβιραν οι Έλληνες και οι Τούρκοι. Ο Μόνταγκιου έδωσε εντολή σε έναν υπηρέτη να συνθέσει ένα παρόμοιο γεύμα γι’ αυτόν, το οποίο θα μπορούσε να φάει με το ένα χέρι, για να μπορεί με το άλλο να συνεχίζει να παίζει χαρτιά.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/451436/i ... s-eftiaxan
Ο Σάντουιτς είπε συγκεκριμένα πράγματα την ιδέα την πήρα από την Ελλάδα της Οθωμανίας με κάτι που φτιάχνουν με πίττα εκεί αλλά εμείς εδώ δεν έχουμε πίττες.
Η ιστορία του σάντουιτς: Πώς ένας ραβίνος και ένας χαρτοπαίχτης κόμης έφτιαξαν το διασημότερο κολατσιό στον κόσμο
Το σάντουιτς πήρε το όνομά του τον 18ο αιώνα. Στη μέση ενός παιχνιδιού με χαρτιά διάρκειας 24 ωρών, η ιστορία λέει ότι ο 4ος κόμης του Sandwich, Τζον Μόνταγκιου, μανιώδης χαρτοπαίκτης, δεν ήθελε να σταματήσει το παιχνίδι του για να πάει να φάει το μεσημεριανό του. Είχε επισκεφθεί στο παρελθόν την Μεσόγειο όπου είχε δει τις πίτες και τα μικρά καναπεδάκια που σέρβιραν οι Έλληνες και οι Τούρκοι. Ο Μόνταγκιου έδωσε εντολή σε έναν υπηρέτη να συνθέσει ένα παρόμοιο γεύμα γι’ αυτόν, το οποίο θα μπορούσε να φάει με το ένα χέρι, για να μπορεί με το άλλο να συνεχίζει να παίζει χαρτιά.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/451436/i ... s-eftiaxan
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- hellegennes
Γελοιοποιείστε δίχως αύριο:Γιάννης έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:29Όχι, δεν είναι ο ορισμός του σάντουιτς αυτό, είναι μια μαλακία που έβγαλες από τον κώλο σου (ως συνήθως) για να δικαιολογήσεις μια παπαριά που πέταξες αμέσως πριν.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 21:13Φυσικά, το σουβλάκι είναι κρέας περασμένο σε ξυλάκι. Το πιτόγυρο ή ψωμόγυρο φυσικά και είναι σάντουιτς. Ο ορισμός του σάντουιτς είναι διάφορα μαγειρεμένα και μη υλικά μέσα σε είδος ζυμωτού, που ψήνεται ξεχωριστά.
A hamburger (also burger for short) is a sandwich
"falafel" also frequently refers to a wrapped sandwich that is prepared in this way
In the United States, sausage sandwiches are widely popular. One variety, colloquially known as a hot dog, is particularly popular
The sliced meat of a doner kebab may be served on a plate with various accompaniments, stuffed into a pita or other type of bread as a sandwich
A toast sandwich is a sandwich made with two slices of bread in which the filling is a thin slice of toasted bread, which can be heavily buttered.
Γενικά, πάρε να 'χεις:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sandwiches
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 1266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
29 Αύγ 2024, 16:05
-
- 16 Απαντήσεις
- 574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
31 Μαρ 2025, 20:28
-
- 521 Απαντήσεις
- 8901 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
03 Απρ 2025, 20:09
-
-
Νέα δημοσίευση Το κλείνω γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς
από Frappezitis » 27 Μάιος 2023, 21:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 1300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
27 Μάιος 2023, 21:58
-