Λοξίας έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 13:02
bluerose έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 12:48
Ορεξη έχεις, ξανά τα ίδια και τα ίδια, λες και δε ξερεις
Εγώ παω έχω να καθαρίσω
Κατάλαβα...άλλη μια φορά που δεν γνωρίζεις τι να πεις. Αναμενόμενο...

Αφου τα ξέρεις, αλλά θες κουβέντα
Ο χαρισματικός μοναχός μέσω Αγίου Πνευματος παίρνει τις πληροφορίες
Αν θέλει και σε οποίο θέλει δίνει ο Θεός αυτό το χάρισμα
Παράλληλα υποσχέθηκε ότι μπορουν όλοι όσοι ζουν εν Χριστό να φτάσουν στη κατά Χάρη Θέωση
Πρακτικά(γιατί Αν Θέλει δίνει) γίνεται έχοντας υπόβαθρο είτε πολυ εξυπνάδα να καταλάβεις τη ματαιότητα του παροντος η γίνεται αν εισαι αγαθός
Πρακτικά πρεπει να εκκλησιαζεσε, να έχεις πνευματικο να ζεις όσο το δυνατό δίκαια και μετά έχει άσκηση. Νηστεία, προσευχη κόψιμο παθων
Κάτι θα καταλάβεις για ενδυνάμωση
Μετά πιανεις τη κλίμακα. Ποτε των ποτων χωρίς οδηγό πνευματικο.
Αμα καθαρίσει η ψυχή η συνείδηση με τη βοήθεια του πνευματικου, σου δίνει διάφορες αρετές. Μια από αυτές είναι και αυτό το χάρισμα. Η τελευταία είναι η ταπείνωση, η αληθινή ταπείνωση όχι η μιζερικη
Όλες δίνονται για να χρησιμοποιηθούν για καλό
Αυτοί οι μοναχοί είναι όπως κι ο Άγιος Παΐσιος πανεξυπνοι ως άνθρωποι
Αυτό βοηθάει να μη πεσουν σε πλανες, να έχουν διάκριση τι και σε ποιον και πως πρεπει να το πουν, και πως να ενεργήσουν
Αρκετοί το έχουν όμως δε το βγάζουν προς το κόσμο
Ένας μπορεί να είναι αγαθός αλλά να μη μπορεί να διακρίνει τι πρεπει να πει. Βοηθάει με τις προσευχες του
Ο Άγιος Παΐσιος και είχε ιερέα Μόναχο συγγενή είχε βάση, πηρε Χαρη( μεταδίδεται η Χαρη) τη κράτησε κι έπειτα ασκήθηκε πολυ και την εξυπνάδα του τη διοχετευσε προς το Θεό, έμαθε τον Θεό, επικοινωνούσε
Εμένα με είπε στουρναροπετρα
Προφανώς γνώριζε αν θα το δεχόμουν που το δεχτηκα
Μια άλλη που πηγε την είπε χωρίς να τη δει, βγήκε ο άλλος από το δωμάτιο και λέει πες στο καρναβάλι να έρθει, ήταν η επόμενη
Ε ναι. Ήταν ντυμένη σα καρναβάλι
Αυτό της έλειπε πνευματικα τις έκανε καλό, τώρα οκ. Αν και καμμια φορά παιρνει κατι φούστες με φτερά και χάντρες μακριές
Ήξερε τι και σε ποιον θα πει κάτι δε προσβαλε, διορθωνε
μετέδιδε Χαρη. Ανάλογα ποσο δεκτικος ήσουν επαιρνες
Βέβαια έβλεπε ότι κάποιοι παλι τα ίδια, τότε δεν έλεγε τιποτα