Όποιος πρόλαβε, τον κύριο είδε
Re: Όποιος πρόλαβε, τον κύριο είδε
? την παλευεις ρε ?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- EKPLIKTIKOS
Νταξ τώρα, για να την κάνεις λάστιχο με κάποια θα πρέπει να την ξέρεις κιόλας. Μαλακες δεν ξέρω ίσως ζω κάτω από καμία πέτρα αλλά το Τουνί δε θα ήξερα ότι υπάρχει αν δεν είχε γίνει σάλος με το ροζ βίντεο. Καταδικαστέο βέβαια αλλα αυτο δε σημαίνει οτι θα τη συμπαθησουμε κιολας, ειδικά όταν βγαίνει κάθε κ λεει μαλακιες όπως αυτές της προηγούμενης σελίδας. Αλλα αυτό δε σημαίνει οτι επειδή είναι βιζιτα (αμα ειναι, δεν ξέρω κιολας) ότι δε δικαιούται την προστασία του νόμου.John Brown Gun Club έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 20:38
Περα ομως απο την κοινωνικη διασταση του θεματος, υπαρχει και η καθαρα αντρικη: ειναι μεγαλη ξεφτιλα για εναν αντρα να βριζει και να χλευαζει τις γυναικες με τις φωτογραφιες των οποιων την εχει κανει λαστιχο.
Αυτό που είπε είναι θεμα πως το ερμηνευεις Εγώ δεν το βρήκα ότι θίγει κάποιον το αντιθετο μάλιστα Ποιος χαίρεται να βγαίνει σε αναστολή η να του κλείνουν το μαγαζί και να σου λένε σε έναν μηνα θα παριες έως 800 ευρώ Ειδικά για τους ΕΕ είναι τραγικά τα πράγματαJolly Roger έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 17:46να τα δουν οι νεοφεμίνες που το καλοκαίρι μας τα 'χαν πρήξει με τη βασανισμένη/καταπιεσμένη/αγωνιζόμενη γυναίκα Ι. Τ.
Αυτό λέει η κοπέλα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Καραντίνα στην ΑθήναJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 23:10σκασε ρε τσολι, ποιος σου μιλησε εσενα, που μου βαζεις λογια που δεν ειπα μονο και μονο για να με κανεις να φανω εξισου σιχαμενος μ εσενα.
Ουτε πορνοσταρ ειναι, το ελαφρων ηθων το γραψα εμφανως σαρκαστικα, και ο μονος που βλεπει αγγελιες για διαφημισεις καποιου αοριστου βασικου προιοντος (βιζιτες;) ειναι ο αγαμητος εγκεφαλος σου.
Ημέρα 9η
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
παραδέχομαι ότι έκανα το αρχικό σχόλιο χωρίς να έχω δει το βίντεο με την εξήγηση της Τούνη, και ότι η γνώση μου για το γεγονός και η ενασχόλησή μου με αυτό ήταν εντελώς επιφανειακή - και ίσως λόγω του επιφανειακού αυτής της γνώσης έγραψα ότι "άδικα μας τα έπρηζαν για την Τούνη", όσοι/ες στην πραγματικότητα απλά έδειχναν την αναγκαιότητα να τιμωρηθεί ένας παλιάνθρωπος που προέβη σε δημόσιο διασυρμό μιας γυναίκας (στ' αρχίδια μου αν αυτή πρώτα έκανε βίζιτες ή κούναγε τον κώλο της δεξιά αριστερά, την κάβλα της έκανε, τίποτα από όλα όσα έκανε η Τούνη δεν είναι συγκρίσιμο σε παλιανθρωπιά με την κίνηση του αλλουνού). Τη συμπαθούμε ή όχι (εγώ προσωπικά δεν τη συμπαθώ), εδώ ήταν θύμα και πρέπει να το πούμε.
Μπλάκαρε, χρέωσέ το σε άγνοια εκ μέρους μου και όχι σε πουριτανισμό.
Btw, με τη συγκεκριμένη ούτε μια φορά δε μου έχει έρθει η παραμικρή επιθυμία να τον κάνω λάστιχο, ειλικρινά, αλλά κατανοώ το γενικώς ορθό του τελευταίου επιχειρήματός σου.
John Brown Gun Club
Btw, με τη συγκεκριμένη ούτε μια φορά δε μου έχει έρθει η παραμικρή επιθυμία να τον κάνω λάστιχο, ειλικρινά, αλλά κατανοώ το γενικώς ορθό του τελευταίου επιχειρήματός σου.
John Brown Gun Club
- John Brown Gun Club
Εκτιμω βαθυτατα την αμεσοτητα και την ειλικρινεια και την ψυχραιμια της απαντησης σου. Δυστυχως τοσο η εποχη μας οσο και το μεσο που μας φιλοξενει δειχνει υπερβολικα μεγαλη ανοχη στις αντιδραστικες αποψεις και καμια φορα, ακομα και αθελα μας, μετεχουμε σε αυτην την τοξικοτητα.Jolly Roger έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 23:50παραδέχομαι ότι έκανα το αρχικό σχόλιο χωρίς να έχω δει το βίντεο με την εξήγηση της Τούνη, και ότι η γνώση μου για το γεγονός και η ενασχόλησή μου με αυτό ήταν εντελώς επιφανειακή - και ίσως λόγω του επιφανειακού αυτής της γνώσης έγραψα ότι "άδικα μας τα έπρηζαν για την Τούνη", όσοι/ες στην πραγματικότητα απλά έδειχναν την αναγκαιότητα να τιμωρηθεί ένας παλιάνθρωπος που προέβη σε δημόσιο διασυρμό μιας γυναίκας (στ' αρχίδια μου αν αυτή πρώτα έκανε βίζιτες ή κούναγε τον κώλο της δεξιά αριστερά, την κάβλα της έκανε, τίποτα από όλα όσα έκανε η Τούνη δεν είναι συγκρίσιμο σε παλιανθρωπιά με την κίνηση του αλλουνού). Τη συμπαθούμε ή όχι (εγώ προσωπικά δεν τη συμπαθώ), εδώ ήταν θύμα και πρέπει να το πούμε.
John Brown Gun Club
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
John Brown Gun Club έγραψε: ↑15 Νοέμ 2020, 00:07
Εκτιμω βαθυτατα την αμεσοτητα και την ειλικρινεια και την ψυχραιμια της απαντησης σου. Δυστυχως τοσο η εποχη μας οσο και το μεσο που μας φιλοξενει δειχνει υπερβολικα μεγαλη ανοχη στις αντιδραστικες αποψεις και καμια φορα, ακομα και αθελα μας, μετεχουμε σε αυτην την τοξικοτητα.

Την Τουνη 'εξευτελισε', οχι καμια παρθενα.John Brown Gun Club έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 20:38Και ειναι αρκετα σοβαρο ατοπημα, γιατι το κυριο ζητημα στην υποθεση ειναι η καταχρηστικη δημοσιευση ενος ιδιωτικου βιντεο και ο εξευτελισμος μιας γυναικας ονλαιν και με την αναισθητη μισογυνικη εξυπναδα που πεταξε ο τζολυ, το κανει να φαινεται νορμαλ σαν πραξη, επειδη η Τουνη βγαινει φωτογραφιες με μαγιο και ειναι "ελαφρων ηθων" ξερω γω. Αλλα δε σταματαει εκει, αντι να εστιασει στο αληθινο ζητημα, αυτο του βιδεο, σαν τυπικος ξεφτιλας κωλοελληνας που ειναι, αρπαζει την ευκαιρια για να επιτεθει σε ολοκληρο το φεμινιστικο κινημα, επειδη η πολιτικη του παιδεια ειναι τοσο περιορισμενη που το θεωρει ως ενα αστικο ιδεολογημα που δεν χωραει στην ματσο αντιληψη του σοσιαλισμου που εχει. Τον φανταζομαι πχ να ναι συνδικαλιστης καπου και να του ερχεται καμια γυναικα για να διαμαρτυρηθει για διακρισεις λογω φυλου. Αυτα που γραφεις εδω θα τις ελεγες Τζολλυ Ροτζερ;
Περα ομως απο την κοινωνικη διασταση του θεματος, υπαρχει και η καθαρα αντρικη: ειναι μεγαλη ξεφτιλα για εναν αντρα να βριζει και να χλευαζει τις γυναικες με τις φωτογραφιες των οποιων την εχει κανει λαστιχο.
Και επειδη ακουμε μονο την μια πλευρα δεν θα μου εκανε εντυπωση να τον εχει προτρεψει η ιδια να ανεβασουν το βιντεο.
Jolly Roger έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 23:50παραδέχομαι ότι έκανα το αρχικό σχόλιο χωρίς να έχω δει το βίντεο με την εξήγηση της Τούνη, και ότι η γνώση μου για το γεγονός και η ενασχόλησή μου με αυτό ήταν εντελώς επιφανειακή - και ίσως λόγω του επιφανειακού αυτής της γνώσης έγραψα ότι "άδικα μας τα έπρηζαν για την Τούνη", όσοι/ες στην πραγματικότητα απλά έδειχναν την αναγκαιότητα να τιμωρηθεί ένας παλιάνθρωπος που προέβη σε δημόσιο διασυρμό μιας γυναίκας (στ' αρχίδια μου αν αυτή πρώτα έκανε βίζιτες ή κούναγε τον κώλο της δεξιά αριστερά, την κάβλα της έκανε, τίποτα από όλα όσα έκανε η Τούνη δεν είναι συγκρίσιμο σε παλιανθρωπιά με την κίνηση του αλλουνού). Τη συμπαθούμε ή όχι (εγώ προσωπικά δεν τη συμπαθώ), εδώ ήταν θύμα και πρέπει να το πούμε.
John Brown Gun Club

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Sid Vicious
Η απολογία ενός σταλινιστήJolly Roger έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 23:50παραδέχομαι ότι έκανα το αρχικό σχόλιο χωρίς να έχω δει το βίντεο με την εξήγηση της Τούνη, και ότι η γνώση μου για το γεγονός και η ενασχόλησή μου με αυτό ήταν εντελώς επιφανειακή - και ίσως λόγω του επιφανειακού αυτής της γνώσης έγραψα ότι "άδικα μας τα έπρηζαν για την Τούνη", όσοι/ες στην πραγματικότητα απλά έδειχναν την αναγκαιότητα να τιμωρηθεί ένας παλιάνθρωπος που προέβη σε δημόσιο διασυρμό μιας γυναίκας (στ' αρχίδια μου αν αυτή πρώτα έκανε βίζιτες ή κούναγε τον κώλο της δεξιά αριστερά, την κάβλα της έκανε, τίποτα από όλα όσα έκανε η Τούνη δεν είναι συγκρίσιμο σε παλιανθρωπιά με την κίνηση του αλλουνού). Τη συμπαθούμε ή όχι (εγώ προσωπικά δεν τη συμπαθώ), εδώ ήταν θύμα και πρέπει να το πούμε.
John Brown Gun Club
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Adidas έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 23:47Καραντίνα στην ΑθήναJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 23:10σκασε ρε τσολι, ποιος σου μιλησε εσενα, που μου βαζεις λογια που δεν ειπα μονο και μονο για να με κανεις να φανω εξισου σιχαμενος μ εσενα.
Ουτε πορνοσταρ ειναι, το ελαφρων ηθων το γραψα εμφανως σαρκαστικα, και ο μονος που βλεπει αγγελιες για διαφημισεις καποιου αοριστου βασικου προιοντος (βιζιτες;) ειναι ο αγαμητος εγκεφαλος σου.
Ημέρα 9η

Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- John Brown Gun Club
Αυτη ειναι η ουσια του μισογυνισμου, πως οσες γυναικες δεν συμπεριφερονται οπως αυτο που αοριστα ονομαζεις παρθενες, ειναι αξιες καθε εξευτελισμου και καθε βιας, λεκτικης η ακομα και φυσικης. Αλλα και παλι δεν ειναι αρκετο, οποτε επαυξανεις, δειχνωντας το θυμα με το δαχτυλο, σαν να ειναι εκεινη ο αληθινος ενοχος, γιατι ¨δεν μπορει, κατι κρυβει αυτη".
Με αλλα λογια, εχεις προβλημα φιλε.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
τι; φίδια πουλάει η Τούνη στο βίδεον;GoBack έγραψε: ↑15 Νοέμ 2020, 00:50Jolly Roger έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 23:50παραδέχομαι ότι έκανα το αρχικό σχόλιο χωρίς να έχω δει το βίντεο με την εξήγηση της Τούνη, και ότι η γνώση μου για το γεγονός και η ενασχόλησή μου με αυτό ήταν εντελώς επιφανειακή - και ίσως λόγω του επιφανειακού αυτής της γνώσης έγραψα ότι "άδικα μας τα έπρηζαν για την Τούνη", όσοι/ες στην πραγματικότητα απλά έδειχναν την αναγκαιότητα να τιμωρηθεί ένας παλιάνθρωπος που προέβη σε δημόσιο διασυρμό μιας γυναίκας (στ' αρχίδια μου αν αυτή πρώτα έκανε βίζιτες ή κούναγε τον κώλο της δεξιά αριστερά, την κάβλα της έκανε, τίποτα από όλα όσα έκανε η Τούνη δεν είναι συγκρίσιμο σε παλιανθρωπιά με την κίνηση του αλλουνού). Τη συμπαθούμε ή όχι (εγώ προσωπικά δεν τη συμπαθώ), εδώ ήταν θύμα και πρέπει να το πούμε.
John Brown Gun Club
ενημερώστε με ρε μαλάκες να μην πληροφορούμαι μονόπλευρα.
- John Brown Gun Club
Οχι δηλαδη, αλλα παραδεξου, εχεις δει ποτε εδω τετοιο γραπτο, τοσο απαστραπτον σε ηθος, ευθυτητα, καθαροτητα και νηφαλιοτητα;Sid Vicious έγραψε: ↑15 Νοέμ 2020, 00:56Η απολογία ενός σταλινιστήJolly Roger έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 23:50παραδέχομαι ότι έκανα το αρχικό σχόλιο χωρίς να έχω δει το βίντεο με την εξήγηση της Τούνη, και ότι η γνώση μου για το γεγονός και η ενασχόλησή μου με αυτό ήταν εντελώς επιφανειακή - και ίσως λόγω του επιφανειακού αυτής της γνώσης έγραψα ότι "άδικα μας τα έπρηζαν για την Τούνη", όσοι/ες στην πραγματικότητα απλά έδειχναν την αναγκαιότητα να τιμωρηθεί ένας παλιάνθρωπος που προέβη σε δημόσιο διασυρμό μιας γυναίκας (στ' αρχίδια μου αν αυτή πρώτα έκανε βίζιτες ή κούναγε τον κώλο της δεξιά αριστερά, την κάβλα της έκανε, τίποτα από όλα όσα έκανε η Τούνη δεν είναι συγκρίσιμο σε παλιανθρωπιά με την κίνηση του αλλουνού). Τη συμπαθούμε ή όχι (εγώ προσωπικά δεν τη συμπαθώ), εδώ ήταν θύμα και πρέπει να το πούμε.
John Brown Gun Club
Αψογος ο συντροφος.
-
*ενός πάνκη λενινιστή, παρακαλώ.Sid Vicious έγραψε: ↑15 Νοέμ 2020, 00:56Η απολογία ενός σταλινιστήJolly Roger έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 23:50παραδέχομαι ότι έκανα το αρχικό σχόλιο χωρίς να έχω δει το βίντεο με την εξήγηση της Τούνη, και ότι η γνώση μου για το γεγονός και η ενασχόλησή μου με αυτό ήταν εντελώς επιφανειακή - και ίσως λόγω του επιφανειακού αυτής της γνώσης έγραψα ότι "άδικα μας τα έπρηζαν για την Τούνη", όσοι/ες στην πραγματικότητα απλά έδειχναν την αναγκαιότητα να τιμωρηθεί ένας παλιάνθρωπος που προέβη σε δημόσιο διασυρμό μιας γυναίκας (στ' αρχίδια μου αν αυτή πρώτα έκανε βίζιτες ή κούναγε τον κώλο της δεξιά αριστερά, την κάβλα της έκανε, τίποτα από όλα όσα έκανε η Τούνη δεν είναι συγκρίσιμο σε παλιανθρωπιά με την κίνηση του αλλουνού). Τη συμπαθούμε ή όχι (εγώ προσωπικά δεν τη συμπαθώ), εδώ ήταν θύμα και πρέπει να το πούμε.
John Brown Gun Club
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το κύριο κριτήριο, βάσει του οποίου ψηφίζετε στις εκλογές;
από Γράφων » 31 Μάιος 2023, 16:56 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 105 Απαντήσεις
- 3113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γράφων
04 Ιουν 2023, 17:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όποιος/α μπορεί να πάει να δώσει αίμα
από Nøel » 08 Αύγ 2024, 22:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nøel
08 Αύγ 2024, 22:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι τελειωμένος ξεφτιλισμένος καραγκιόζης όποιος ψηφίσει νδ?
από πήζον bot » 19 Μάιος 2023, 20:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 223 Απαντήσεις
- 7148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
Σήμερα, 11:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι γελοίο ανθελληνικό κλαπαρχιδάκι όποιος στηρίζει νδ?
από πήζον bot » 14 Ιούλ 2024, 16:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
18 Απρ 2025, 11:42
-