Linux - Γενικα
Re: Linux - Γενικα
Επίσης χάο και με τον 5900χ
στο μούλτιτάσκινγκ σε γαμάω.
Καλό; τώρα το έβγαλα.
(:
στο μούλτιτάσκινγκ σε γαμάω.
Καλό; τώρα το έβγαλα.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καλα ναι ισχύει, εγώ παίζει να 30 tabs μόνο για το phorum ανοικτά στο ff αυτή τη στιγμή.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Εξαρτάται. Πχ. ένα σύγχρονο παιχνίδι, μία εφαρμογή audio ή video editing κλπ.Χαοτικός έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 15:03Εγώ λέω θα είναι πιο γρήγορο γιατί θα πηγαίνει κατευθείαν στη μνήμη και θα στρίβει για να πάει στο δίσκο. Ποια εφαρμογή θα φάει 16 γίγα μνήμη, διπλή κιόλας.stavmanr έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 14:59
Όχι. 60 είναι το στάνταρ. Το 60 καλύπτει το 99% των χρήσεων του υπολογιστή σε κάθε περίπτωση.
Αν βάλεις λιγότερο κι αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές που τρων μνήμη, ή να κάνεις ακραίο multitasking ή κάτι παρόμοιο θα αρχίσει να κρασάρει (παγώνει) το σύστημα.
Για την εργασία μου είχα χάρτες σε μορφή jpeg που κολλούσαν μηχάνημα 6 gb RAM μόλις έκανες το διπλό κλικ...
Κι όταν μιλάμε για κόλλημα εννοώ κόλλημα. 5 λεπτά μίνιμουμ ο σκληρός να εργάζεται 100%.
Τον έκλεισα τωρα με 83 tabs και από ότι φαίνεται χρησιμοποιούσε 3.5gb.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
linux
Είμαι ντεμί πάντως, να περάσω μπιγκ σουρ για να μη περάσω;
Από την άλλη μόνο και μόνο που θα παίξω με εφαρμογές ιος φτάνει;
Τριλήμματα.
Από την άλλη μόνο και μόνο που θα παίξω με εφαρμογές ιος φτάνει;
Τριλήμματα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ δεν περνάω τίποτα, από τότε που έβαλα το καταλινα και δεν τρέχουν τα 32bit apps που χρειαζόμουν, πραγματικά να πάνε να γαμηθούν όλοι στην Apple οικογενειακώς.
Κι η γιαγιάκα ρε σιχαμένε;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έχω μάλλον σύνδρομο από τα παλιά πισι με 512 mb ram , και δεν έχω πάνω από δέκα γάμος ποτέ ανοιχτά 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- omg kai 3 lol
καμια 30αρια καρτελες ff αλλες τοσες Chrome σε multiple windows τα περισσοτερα youtube, αλλα 10 tabs Edge και Opera, στο background NFS, Age Of Empires DE ανοιχτα, και παραλληλα Photoshop, Illustrator, Google Web Designer, Dreamweaver και αλλα 10 προγραμματα επι μερες ανοιχτα σε 4K σα να μη τρεχει τπτ, η μνημη ουτε που ξεπερναει το 50% 

καλό;
ζω στα όρια

- Συνημμένα
-
- Screenshot 2020-11-15 110238.png (5.34 KiB) Προβλήθηκε 851 φορές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
09 Φεβ 2025, 08:18
-
- 18 Απαντήσεις
- 1431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NoMoreLice
05 Νοέμ 2024, 00:10
-
-
Νέα δημοσίευση Περιοδικά φυσικής ή γενικά επιστημονικά.
από Antares » 28 Αύγ 2023, 16:44 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
28 Αύγ 2023, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γενικά, στα τέσσερα, έχουν γίνει αρκετά θαύματα.
από Μαδουραίος » 15 Αύγ 2024, 16:27 » σε Θρησκειολογία - 380 Απαντήσεις
- 6741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
18 Αύγ 2024, 17:37
-