Το επίσημο νήμα της μασονίας και της Νεας Τάξης
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: Το επίσημο νήμα της μασονίας και της Νεας Τάξης
Βγάλανε και το Τζο στο Αμέρικα οι νεοταξίτες πάνε μια χαρά τα σχέδιά τους. Ακόμα και η lady Gaga υποστήριξε τη καμπάνια του με τις γνωστές θέσεις της υπέρ των LBGT ατόμων, υπέρ των εκτρώσεων και άλλα αντίχριστα πραματάκια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Λίνο Βεντούρα
Τι είναι αυτή η αθλιότητα; Σε λίγο θα πιάσουμε επίπεδα γυφτιας δημάρχου Αβραμόπουλου
Μα δε βγήκε ακόμα. Αφού ο Αρίστος επιμένει ότι θα το πάρει το ματς στα δικαστήριαlonelyrider έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 15:48Βγάλανε και το Τζο στο Αμέρικα οι νεοταξίτες πάνε μια χαρά τα σχέδιά τους.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Δε παίζει να αφήσουν οι νεοταξίτες να συμβεί τέτοιο πράμα. Αρχές 2021 θα χουμε ορκομωσία Τζο.Σενέκας έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 15:49Μα δε βγήκε ακόμα. Αφού ο Αρίστος επιμένει ότι θα το πάρει το ματς στα δικαστήριαlonelyrider έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 15:48Βγάλανε και το Τζο στο Αμέρικα οι νεοταξίτες πάνε μια χαρά τα σχέδιά τους.
Αλλά αμφιβάλλω με τη κατάσταση της υγείας του και για το αν θα βγάλει 4ετία. Μήπως δούμε άραγε τη πρώτη γυναίκα πλανητάρχη? (Ο Θεός να τη κανει)
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- EKPLIKTIKOS
Μου είπε ένας γνωστός να με μυήσει στη μασονία, αλλά αρχιδια, έχουν ξεπέσει κ αυτοί, ούτε λεφτα εχουν πια ούτε κονε μαλακες μου
The ancient evil survives.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- EKPLIKTIKOS
Ασε ρε...
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
μπαστάρδεψε κι ο φλυφυ
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ο κόσμος είναι εξαιρετικά πολύπλοκος και πολυσύνθετος για να μπορεί μια ολιγάριθμη ελίτ να τον κουμαντάρει. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγος που η συνωμοσία περί Νέας Τάξης είναι φαντασιοκόπημα.
Σιγά το πολύπλοκο. Ο κόσμος θέλει μαμ, κακά, νάνι και να ρίχνει ή να τρώει καμιά τσαπού.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- John Brown Gun Club
Εγω πηγα και σε μια ημεριδα τους, to know us better. Απογοητευτηκα. Σαν υπευθυνοι υποκαταστηματων του Λιντλ ητανε. Φαρδια σακακια, σακουλιασμενα παντελονια, φαλακρες και κοιλιτσες. Πουλαγανε μπρελοκ και αναμνηστικες κουπες του καφε, με τα τριγωνα και τους διαβητες πανω. Στον μπουφε ειχε μονο τσαι, πορτοκαλαδα και σαντουιτς με βουτυρο και.. αγγουρι. Αυτοι δηλαδη κυβερνανε τον κοσμο;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Νοέμ 2020, 16:27Μου είπε ένας γνωστός να με μυήσει στη μασονία, αλλά αρχιδια, έχουν ξεπέσει κ αυτοί, ούτε λεφτα εχουν πια ούτε κονε μαλακες μου
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εσύ εστιάζεις στα πιο βασικά σε ατομικό επίπεδο. Οταν λέω "κόσμο" εννοώ όλες τις δραστηριότητες και τάσεις σε επίπεδο ιδεολογιών, οικονομίας, συμμαχιών, θρησκειών, πολιτισμών, επιστημης κλπ της υφηλίου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο εκφυλισμός της Αριστεράς σε θεραπαινίδα της Νέας Τάξης
από Αρίστος » 30 Σεπ 2024, 06:28 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
01 Οκτ 2024, 08:29
-
-
- 1873 Απαντήσεις
- 37332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
14 Αύγ 2024, 12:32
-
- 1 Απαντήσεις
- 299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Αύγ 2024, 20:34
-
-
Νέα δημοσίευση Επίσημο νήμα σχολιασμού δράσης των ταξικών δυνάμεων στη ΔΕΘ 2024
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Σεπ 2024, 15:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
08 Σεπ 2024, 21:44
-