Καλά λέει όμως.Λεγεών έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 23:54Λοιπόν, είχα την ίδια ακριβώς συζήτηση με παλιούς συμμαθητές μου πριν 15+ χρόνια, που πήγαιναν στο κυλικείο του σχολείου για να πάρουν ‘λουκανόπιτα’.
Υπήρχε ένας συγκεκριμένος που όταν τους έλεγα ότι εξαφανίζουν μια συλλαβή, μου απαντούσε, μέσα στην χαζομάρα του ‘και γιατί τότε λέμε τυρόπιτα και όχι τυρίπιτα;’.
Δεν πρέπει να του απάντησα ποτέ.
Τι είναι το "λουκάνο";
Re: Τι είναι το "λουκάνο";
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
να μπουνεthe comet the course the tail έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 23:28όλα είναι ένα πείραμα του ΔΝΤ και των τραπεζώνAdidas έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 23:20κατά τα άλλα, εγώ έχω χάσει την φόρμα μου....οκ....the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 23:10και νότια έχουμε λουκανόπιτα. σφολιάτα με ένα λουκάνικο μέσα. γουρουνιά.
κανονικά έπρεπε να λέγεται λουκανικόπιτα.
ένα στρεςς τεστ για τις οικονομίες, για να μπούμε σε μια νέα φάση....
εμεις πισω θα μεινουμε

Το θυμάστε αυτό ρε που λέγανε: πως λέγεται το σκι στη φωτιά;
Ότι κάνει πειράματα πάντα, κάνει. Ότι αυτό είναι επίσης ένα πείραμα είναι. Ασφαλώς και βρήκε την ευκαιρία να τι κάνει. Δεν το έστησε όμως. Ο ιός εξαπλώθηκε και έκανε την πανδημία. Αλλά ότι οι άλλοι διαρκώς είναι στη φάση του πως θα στύβουν ανθρώπους και λαούς δεν είναι κάτι που δεν το περιμένουμε.the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 23:28όλα είναι ένα πείραμα του ΔΝΤ και των τραπεζώνAdidas έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 23:20κατά τα άλλα, εγώ έχω χάσει την φόρμα μου....οκ....the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 23:10και νότια έχουμε λουκανόπιτα. σφολιάτα με ένα λουκάνικο μέσα. γουρουνιά.
κανονικά έπρεπε να λέγεται λουκανικόπιτα.
ένα στρεςς τεστ για τις οικονομίες, για να μπούμε σε μια νέα φάση....
Τώρα τέλειωσα από μπάνιο, φαΐ και τσιγάρο και άνοιξα λίγο το πισίthe comet the course the tail έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 00:02τι έγινε; πώς και μας θυμήθηκες τέτοια ώρα;

Γύρισα δέκα και μισή ρε.
Ρε παπάρα, κουράζομαι. Φθείρομαι. Κι έχω γεννηθεί κι ελεύθερο πνεύμα. Δεν είμαι για τέτοια.
.
Μιά ζωή καράβλαχοι.....
Πώς να ξυπνήσει ο καράβλαχος.....
Εχουν μάθει τόν MALAKA σε όλη την οικουμένη......
Καί τόσα χρόνια δέν εχουν βγάλει MALAKOPITA οι σκατύβλαχοι.....
Φυσικά αναφέρομαι γιά γέμιση με τό τυρί ΜΑΛΑΚΑ Χανίων Κρήτης.....μικρέ μου ΜΑΛΑΚΑ.....
Νά μου πείς Μαλάκα μου περιμέναμε μέχρι πέρσι νά έμφανιστεί Ελληνας στήν Αστραλία.....
νά κάνει το απλούστατο.....
Σ αρέσει ο Μουζάκα ;;;
Πάρε τή καραμουζάκα σου σε πίττα στό χέρι......
.
.
Μιά ζωή καράβλαχοι.....

Πώς να ξυπνήσει ο καράβλαχος.....

Εχουν μάθει τόν MALAKA σε όλη την οικουμένη......
Καί τόσα χρόνια δέν εχουν βγάλει MALAKOPITA οι σκατύβλαχοι.....
Φυσικά αναφέρομαι γιά γέμιση με τό τυρί ΜΑΛΑΚΑ Χανίων Κρήτης.....μικρέ μου ΜΑΛΑΚΑ.....

Νά μου πείς Μαλάκα μου περιμέναμε μέχρι πέρσι νά έμφανιστεί Ελληνας στήν Αστραλία.....
νά κάνει το απλούστατο.....
Σ αρέσει ο Μουζάκα ;;;
Πάρε τή καραμουζάκα σου σε πίττα στό χέρι......

.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Κι εγώ όταν ακούω λουκανοπιτα εκνευρίζομαι. Αυτόματα. Δεν ξέρω γιατί. Όπως και με το μπριτζόλα. Και το τομάτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Απο τη Λουκανία δεν προέχερεται το έδεσμα; Αν είναι έτσι, θα έπρεπε να το λέμε Λευκάνικο και Λευκανικόπιτα ή Λευκανόπιτα. Αυτοί είναι οι original ελληνικοί όροι 

- Λίνο Βεντούρα
Ναι, αλλά η συλλαβή δεν είναι όμοια ή ίδια.Beria έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 08:55Ο δάσκαλος τι δασκει;
https://argyris446kypreos.blogspot.com/ ... 2.html?m=1
Απλοποίηση λέγεται