Να γίνει ή όχι η πορεία για το Πολυτεχνείο;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ναι ή όχι στην πορεία για το Πολυτεχνείο;

1. Να γίνει όπως κάθε χρόνο, ενίοτε οι αγώνες χρειάζονται και θυσίες/ρίσκο
25
21%
2. Να γίνει, αλλά να ανατεθεί η ευθύνη της διοργάνωσης στο ΚΚΕ και στο κόμμα Βαρουφάκη, την ημέρα εκείνη η αστυνομία απλά να αποσυρθεί.
10
8%
3. Να γίνει με άλλον τρόπο τον οποίο θα εξηγήσω
4
3%
4. Να μην γίνει φέτος
81
68%

Σύνολο ψήφων: 120

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Να γίνει ή όχι η πορεία για το Πολυτεχνείο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 17 Νοέμ 2020, 01:39

Zelda έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 01:35
Ζενίθεδρος έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 01:29
Πρέπει να γινει η πορεία και να καταλήξει στην αμερικανική πρεσβεία.
Και οι συμμετεχοντες θα καταληξουν στον Ευαγγελισμό... διπλα ειναι
Ναι ξέρω, θα βηχουν αίμα, θα χεζουν άσπρη τσιρλα και οι σάρκες θα πέφτουν από το σώμα τους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 17 Νοέμ 2020, 02:15

Δηλαδή αν άφηναν 7 βουλευτές του Μέρα και 10 άτομα του ΚΚΕ να κάνουν συμβολική πορεία (περίπατο) με απόσταση 5 μέτρα ανά άτομο, ως την αμερικανική πρεσβεία θα ήταν δημόσιος κίνδυνος και εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊου!

Απλώς ο υπουργός που σήμερα δικαιολόγησε και ενστερνίστηκε επισήμως το παρατσούκλι του δεν ήθελε να γίνει η συμβολική πορεία με πρόφαση την πανδημία. Σίγουρα υπογείως ο Κούλης και εκείνος πήραν τα εύσημα από τον Αμερικανό πρέσβη.

- Εύγε Κούλη παιδί μου, Εύγε κι εσύ Μιχαλάκη μου.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 17 Νοέμ 2020, 02:36

Spiros252 έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 02:15
Δηλαδή αν άφηναν 7 βουλευτές του Μέρα και 10 άτομα του ΚΚΕ να κάνουν συμβολική πορεία (περίπατο) με απόσταση 5 μέτρα ανά άτομο, ως την αμερικανική πρεσβεία θα ήταν δημόσιος κίνδυνος και εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊου!

Απλώς ο υπουργός που σήμερα δικαιολόγησε και ενστερνίστηκε επισήμως το παρατσούκλι του δεν ήθελε να γίνει η συμβολική πορεία με πρόφαση την πανδημία. Σίγουρα υπογείως ο Κούλης και εκείνος πήραν τα εύσημα από τον Αμερικανό πρέσβη.

τρεμουν οι Αμερικανοι δηλ την πορεια
ελεος τι φαντασματα βλεπετε
προφαση η πανδημια?

οπως δεν εγινε τπτ για 25Μ και 28/10 το ιδιο δεν θα επρεπε να ισχυει δηλ για την 17Ν;
αφησαν κατι τοτε και τωρα ξαφνικα απαγορευσαν;

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 17 Νοέμ 2020, 02:51

Παιζει η προσμονη της πορειας να εριξε τον Τραμπ, να τα λεμε ολα, μην μειωνουμε την σημασια της

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 17 Νοέμ 2020, 03:22

Spiros252 έγραψε:

Μα δεν είπαν αυτό ποτέ οι Κουτσούμπα - Βαρούφ.
Για παλλαϊκή στρατειά λένε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 17 Νοέμ 2020, 05:23

Όχι, τους απαγόρεψαν να κάνουν πορεία στην Πρεσβεία, τους είπαν, να καταθέσουν μόνο στεφάνι.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 17 Νοέμ 2020, 05:59

hades έγραψε:
16 Νοέμ 2020, 21:39
Beria έγραψε:
16 Νοέμ 2020, 20:19
foscilis έγραψε:
16 Νοέμ 2020, 13:00
Όπως ξαναείπα, μου φαίνεται απίστευτο ότι είχαν την κυβέρνηση σε τόσο άσχημη θέση (λόγω των όντως τραγικών χειρισμών της πανδημίας, μεταξύ άλλων και με τους Άγιους Δημήτριους) και επέλεξαν να μεταφέρουν τη συζήτηση σε πεδίο που τρώνε τόσο ξύλο ώστε σχεδόν να τους λυπάσαι. Οι άνθρωποι όντως φαντάζονται ότι η 17 Νοέμβρη έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει σε κίνημα. Η αποκοπή από την κοινωνία είναι πλήρης.

Αλλά τη μόνη φορά που μπορούσε η ημερομηνία να οδηγήσει σε κίνημα έτρεχαν να μαζέψουν τον κόσμο τους να μην μετέχει :smt005:
για πότε λες μπέρια ;
Για το 1973 λέω.
Τα δύο κόμματα (ΚΚεσ και ΚΚΕ) που τώρα εμφανίζονται ως υπερασπιστές του μηνύματος της εξέγερσης, το τριήμερο που διήρκεσε το Πολυτεχνείο έτρεχαν να μαζέψουν τη νεολαία τους να μην συμμετάσχει στην κατάληψη :003:
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 17 Νοέμ 2020, 06:18

Spiros252 έγραψε:
Σίγουρα υπογείως ο Κούλης και εκείνος πήραν τα εύσημα από τον Αμερικανό πρέσβη.
Ναι, τρέμει ο αμερικανός πρέσβης το ενδεχόμενο να κάνει πορεία ο Βαρουφάκης στο πολυτεχνείο. Μη σου πως είναι κατευθείαν εντολή απο το state department.

Τελευταία στιγμή σώθηκε η αμερικάνικη σφαίρα επιρροής στη Μεσόγειο....που απειλούσε να σπάσει ο Βαρουφάκης

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 17 Νοέμ 2020, 06:19

Όλο αυτό το σήριαλ είναι για να δοκιμαστούν οι κορονοϊακικές αντοχές τις κυβέρνησης.
Μπορεί και να είναι ο κυριώτερος στόχος η εξ αντανακλάσεως προώθηση του Βελό και όχι του Σύριζα αυτού καθ' εαυτού.
Οι επικοινωνιακοί σύμβουλοι του Τσίπρα προφανώς του είπαν ότι η όλη μαλαγκένιερ σαλερόσερ θα έχει ξεχαστεί το 2024, δεν θα μπορεί να σου πει ο Μητσοτάκης ότι βοήθησες τον κορονοϊό.

Αλλά ο Τακμητς όταν μιλάει για στεφάνι (σκέτο) με πονηρό τρόπο εννοεί στεφάνι στην Πατησίων, όχι στεφάνι στο πρεσβείος. Αυτό βέβαια ακυρώνει το μεγάλο νόημα(ν) της επετείου, που είναι το παλλαϊκό διαχρονικό μήνυμα "Αμερικάνοι φονιάδε των λαών". Εγώ για να είμαι εν μέρει εντάξει -δεν ξέρω για τον Δημήτρη Κουτσούμπα- περιμένω να πει ο Τακμητς στο διάγγελμα του, το επετειακό όχι το συγκεντρωσιακό, το "Αμερικάνοι φονιάδες των λαών". Να το πει και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 17 Νοέμ 2020, 07:27

Spiros252 έγραψε:

Όντως υπάρχουν μερίτες εκεί έξω;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 17 Νοέμ 2020, 08:10

Τα συμπλέγματα της Αριστεράς είναι τεράστια. Για να πουλήσουν αριστεροφροσυνη, κάνουν θέμα το Πολυτεχνείο, ενώ οι "εθνικιστές" παρελάσεις των εθνικών επετείων δεν τους απασχόλησαν. Ακόμα χειρότερα, τώρα τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι το Μάρτιο και τον Οκτώβριο. Και το κερασάκι, το ΣτΕ έκλεισε το θέμα. Θα το κάνουν θέμα, όμως, στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. :smt005:

Εύχομαι πρόστιμα και χειροπέδες.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 17 Νοέμ 2020, 08:11

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 07:27
Spiros252 έγραψε:

Υπάρχουν και θα αυξάνονται όσο είναι ο Τσίπρας αρχηγός του συριζα

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 17 Νοέμ 2020, 08:13

Πώς γίνεται αυτό όταν ο βαρούφ είναι επιβεβαιωμένα από τους μετρημένους στα δάκτυλα που συγκρίνονται σε γελοιότητα με τον πόκο;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 17 Νοέμ 2020, 08:20

Υδράργυρος έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 08:11
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 07:27
Spiros252 έγραψε:

Υπάρχουν και θα αυξάνονται όσο είναι ο Τσίπρας αρχηγός του συριζα

:o εγκατέλειψες τον αρχηγό ρε Μερκ ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 17 Νοέμ 2020, 08:21

hades έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 08:20

:o εγκατέλειψες τον αρχηγό ρε Μερκ ;
Όποιος υπογράφει μνημόνια τελειώνει Έτσι έγινε με όλους τους προηγούμενους, έτσι έγινε και με αυ΄τον. Τι θέλει τώρα αυτός; Ας κάνει πέρα, έχει καλύτερους απ αυτόν

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών