Ωραία. Αν πάρω λοιπόν 100 άτομα απο τον σύλλογο φίλων ορεινού Γορίλλα και βγούμε αυτή στη στιγμή στο σύνταγμα χτυπώντας συμβολικά το στήθος μας για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο στη διάσωση του ορεινού Γορίλλα, αλλά κρατώντας πάντα αποστάσεις και φορώντας μάσκες, μου δίνις το ηθικό δικαίωμα να το κάνω; Η αστυνομία θα πρέπει να μου το επιτρέψει;vantono έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:10Αποστάσεις και μάσκες, φαντάζομαι οτι ειναι τα βασικότερα της τήρησης των μέτρων.Σενέκας έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:06Την τήρηση ποιων μέτρων; Ποιας τα όρισε αυτά τα μέτρα; Ρωτάω γιατί μου φαίνεται ότι μπορώ κι εγώ να βγω έξω με άλλα 10 άτομα ή εκατό άτομα από τον σύλλογο φίλων ορεινού Γορίλλα, να τηρήσουμε εύκολα τα μέτρα προστασίας όπως θα τα ορίσουμε εμείς και απο κει και πέρα να κάνω ο,τι μου κατέβει.
Μπορώ λες; Έχω το δικαίωμα να το κάνω;
Και για να μπαλοεξεδρίσω και λιγο, ποιά φωτό σου φαίνεται πιο κοντά στην τήρηση των σωστών μέτρων?
Των κκεδων παραπάνω, ή αυτη εδω?
Να γίνει ή όχι η πορεία για το Πολυτεχνείο;
Re: Να γίνει ή όχι η πορεία για το Πολυτεχνείο;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
όντως τον καιρό που βγήκε η απόφαση για την στημένη δίκη της χα μπήκα στο συγκεκριμένο βόθρο μετά απο χρόνια ήταν σαν να έμπαινα σε εφσυν μερικοι παρανοικοι μεχρι και χρηματοδότη της χα τον κατηγορούσαν σε διάφορους βόθρους γιατί σύμφωνα με το αριστεροαπλυτο παραμύθ οι χα τα πέρνανε απο εφοπλιστές και διάφπορους και καλά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγχίαλος την 17 Νοέμ 2020, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι σα να ρωτάς αντίστοιχα αν το να πάρεις ένα σαλιγγάρι και να βγεις στο δρόμο θεωρείται "βόλτα με κατοικίδιο ζώο". Δηλαδή, προσπαθείς να γειώσεις ένα δικαίωμα, ένα κανόνα στο πιο οριακό του σημείο ώστε να παράγεις αντεπιχείρημα. Σόφισμα δηλαδή.Σενέκας έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:14Ωραία. Αν πάρω λοιπόν 100 άτομα απο τον σύλλογο φίλων ορεινού Γορίλλα και βγούμε αυτή στη στιγμή στο σύνταγμα χτυπώντας συμβολικά το στήθος μας για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο στη διάσωση του ορεινού Γορίλλα, αλλά κρατώντας πάντα αποστάσεις και φορώντας μάσκες, μου δίνις το ηθικό δικαίωμα να το κάνω; Η αστυνομία θα πρέπει να μου το επιτρέψει;vantono έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:10Αποστάσεις και μάσκες, φαντάζομαι οτι ειναι τα βασικότερα της τήρησης των μέτρων.Σενέκας έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:06
Την τήρηση ποιων μέτρων; Ποιας τα όρισε αυτά τα μέτρα; Ρωτάω γιατί μου φαίνεται ότι μπορώ κι εγώ να βγω έξω με άλλα 10 άτομα ή εκατό άτομα από τον σύλλογο φίλων ορεινού Γορίλλα, να τηρήσουμε εύκολα τα μέτρα προστασίας όπως θα τα ορίσουμε εμείς και απο κει και πέρα να κάνω ο,τι μου κατέβει.
Μπορώ λες; Έχω το δικαίωμα να το κάνω;
Και για να μπαλοεξεδρίσω και λιγο, ποιά φωτό σου φαίνεται πιο κοντά στην τήρηση των σωστών μέτρων?
Των κκεδων παραπάνω, ή αυτη εδω?
Η πορεία διαμαρτυρίας για δημοκρατικά ζητήματα και αιτήματα είναι ουσιώδες δικαίωμα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 17 Νοέμ 2020, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
προφανός και την είδε την φωτογραφία με τις μάσκες αλλά όπως θα θυμάσαι όταν ο βόθρος του κκε η κανέλο είχε σφαλιαριστεί απο τον κας οι διάφοροι λέγανε πως την γρονθοκόπησε ενω υπήρχε και βίντεο απο το σκηνικό που η κανέλο επιτέθηκε στον καςGolden Age έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:00Αυτό που λες αφορά ένα δημοσίευμα του ΑΠΕ, άσχετο με τη φωτογραφία που έβαλα.vantono έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 16:58Μάθε να διαβάζεις όλο το κειμενο που παραθέτει κάποιος, αν θες να σχολιάζεις εξυπνακίστικα.Golden Age έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 16:53
ΤΡΙΧΕΣ Κ Α Τ Σ Α Ρ Ε Σ
Αυτή είναι η πραγματική "υγειονομική οργανωτικότητα" του ΚΚΕ και όχι τα στιγμιότυπα σε φωτογραφίες. Μπουλούκι κανονικό:
Το μόνο οργανωμένο που θα 'κανε εαν ήταν εξουσία θα ήταν...η απόκρυψη των κρουσμάτων.Μπορεί και να σε δυσκολεύει το κάγκελο βέβαια και να μη βλέπεις καλα, δεν σε αδικω.Edit : έτσι γιατί πήρε το μάτι μου κάτι εικόνες από δημοσιογραφικό αρχείο να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που δείχνουν πυκνές γραμμές και συνοστισμένες πορείες με τα διακριτικά του κομμουνιστικού κόμματος, χωρίς μάσκες, από παλιές κινητοποιήσεις που ισχυρίζονται ότι είναι σημερινές
Εσύ τους παραπάνω (τη φωτογραφία που παραθέτεις) τους βλέπεις χωρίς μάσκες;
Γιάννενα προσαγωγές ατόμων
από Γιάννενα
Προσαγωγές πραγματοποιούνται αυτή την ώρα σε δρόμους πέριξ της οδού
Ηρώων πολυτεχνείου, ενόψη της διαδήλωσης που έχει καλεστεί από διάφορους
πολιτικούς χώρους στο συγκεκριμένο σημείο. Σημειωτέων πως ο χώρος
συγκέντρωσης έχει αποκλειστεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη.
από Γιάννενα
Προσαγωγές πραγματοποιούνται αυτή την ώρα σε δρόμους πέριξ της οδού
Ηρώων πολυτεχνείου, ενόψη της διαδήλωσης που έχει καλεστεί από διάφορους
πολιτικούς χώρους στο συγκεκριμένο σημείο. Σημειωτέων πως ο χώρος
συγκέντρωσης έχει αποκλειστεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Επίθεση των μαντρόσκυλων του Μητσοτάκη στην συγκέντρωση στο Ρέθυμνο.
Από νωρίς είχε αποκλειστεί το Δημαρχείο από αστυνομικές δυνάμεις που
είχαν μπλοκάρει το σημείο του καλέσματος στις 14:00 από αριστερές
οργανώσεις και αναρχικούς/ες. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην οδό Παρταλιού
στην περιοχή της Καλλιθέας. Μετά από λίγο η πορεία κυκλώθηκε από
διμοιρίες και ακολούθησε απευθείας επίθεση με κρότου λάμψης και
δακρυγόνα στους περίπου 100 διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί εκέι.
Έχουν γίνει πολλές προσαγωγές περιμετρικά και 20 άτομα που κυκλώθηκαν
μεταφέρονται στο τμήμα. Κόσμος έχει τραυματιστεί. Όλα εξελίσσονται αυτή
την στιγμή και θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση.
Να είμαστε σε εγρήγορση
Από νωρίς είχε αποκλειστεί το Δημαρχείο από αστυνομικές δυνάμεις που
είχαν μπλοκάρει το σημείο του καλέσματος στις 14:00 από αριστερές
οργανώσεις και αναρχικούς/ες. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην οδό Παρταλιού
στην περιοχή της Καλλιθέας. Μετά από λίγο η πορεία κυκλώθηκε από
διμοιρίες και ακολούθησε απευθείας επίθεση με κρότου λάμψης και
δακρυγόνα στους περίπου 100 διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί εκέι.
Έχουν γίνει πολλές προσαγωγές περιμετρικά και 20 άτομα που κυκλώθηκαν
μεταφέρονται στο τμήμα. Κόσμος έχει τραυματιστεί. Όλα εξελίσσονται αυτή
την στιγμή και θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση.
Να είμαστε σε εγρήγορση
Ας πουμε οτι πορεία για δημοκρατικα ζητήματα ειναι, κατι που δεν προκυπτει απο το νομο βεβαια.stavmanr έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:19Είναι σα να ρωτάς αντίστοιχα αν το να πάρεις ένα σαλιγγάρι και να βγεις στο δρόμο θεωρείται "βόλτα με κατοικίδιο ζώο". Δηλαδή, προσπαθείς να γειώσεις ένα δικαίωμα, ένα κανόνα στο πιο οριακό του σημείο ώστε να παράγεις αντεπιχείρημα. Σόφισμα δηλαδή.Σενέκας έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:14Ωραία. Αν πάρω λοιπόν 100 άτομα απο τον σύλλογο φίλων ορεινού Γορίλλα και βγούμε αυτή στη στιγμή στο σύνταγμα χτυπώντας συμβολικά το στήθος μας για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο στη διάσωση του ορεινού Γορίλλα, αλλά κρατώντας πάντα αποστάσεις και φορώντας μάσκες, μου δίνις το ηθικό δικαίωμα να το κάνω; Η αστυνομία θα πρέπει να μου το επιτρέψει;
Η πορεία για δημοκρατικά ζητήματα και αιτήματα είναι ουσιώδες δικαίωμα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Που δεν προκυπτει πουθενα οτι μια πορεια αποτελει μερος του δημοκρατικου πολιτευματος.
Κομματικη ειναι η πορεια.
Πως θα πεισεις εκατονταδες χιλιαδες που απεχουν απο θρησκευτικες τελετες, οτι εχουν λιγοτερο δικαιωμα να ασκουν ενα τοσο θεμελιωδες (για αυτους) δικαιωμα;
Αυτοι εχουν μειωμενα δικαιωματα σε σχεση με οσους κανουν πορειες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 17 Νοέμ 2020, 17:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Παλαιοελλαδίτης
Μάλιστα. Ο ταβερνιάρης από την Τιθορέα και το υπόλοιπο παρεάκι των πολιτικών ιεχωβάδων δεν αρκέστηκαν στο πρωινό χάπενινγκ που η έξοδος για γιατρό/φαρμακείο από τη γειτονιά της συνοικίας ή του προαστίου μετατράπηκε σε πορεία στο Κέντρο γράφοντας στα @@ τους κράτος και νόμους, ήθελαν και δεύτερη μαζικότερη πορεία λες και οι υπόλοιποι που τηρούμε όλους αυτούς τους μήνες τα μέτρα που επιβάλλονται είμαστε ηλίθιοι.
Όσον αφορά τη συσσώρευση αστυνομικών, ας ήταν σοβαροί και φερέγγυοι οι κουκουέδες και η υπόλοιπη ακροαριστερά για να μην χρειάζονταν.
Όσον αφορά τη συσσώρευση αστυνομικών, ας ήταν σοβαροί και φερέγγυοι οι κουκουέδες και η υπόλοιπη ακροαριστερά για να μην χρειάζονταν.
https://www.hellenicparliament.gr/Vouli ... rticle-11/Zelda έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:22Ας πουμε οτι πορεία για δημοκρατικα ζητήματα ειναι, κατι που δεν προκυπτει απο το νομο βεβαια.stavmanr έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:19Είναι σα να ρωτάς αντίστοιχα αν το να πάρεις ένα σαλιγγάρι και να βγεις στο δρόμο θεωρείται "βόλτα με κατοικίδιο ζώο". Δηλαδή, προσπαθείς να γειώσεις ένα δικαίωμα, ένα κανόνα στο πιο οριακό του σημείο ώστε να παράγεις αντεπιχείρημα. Σόφισμα δηλαδή.Σενέκας έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:14
Ωραία. Αν πάρω λοιπόν 100 άτομα απο τον σύλλογο φίλων ορεινού Γορίλλα και βγούμε αυτή στη στιγμή στο σύνταγμα χτυπώντας συμβολικά το στήθος μας για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο στη διάσωση του ορεινού Γορίλλα, αλλά κρατώντας πάντα αποστάσεις και φορώντας μάσκες, μου δίνις το ηθικό δικαίωμα να το κάνω; Η αστυνομία θα πρέπει να μου το επιτρέψει;
Η πορεία για δημοκρατικά ζητήματα και αιτήματα είναι ουσιώδες δικαίωμα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Που δεν προκυπτει πουθενα οτι μια πορεια αποτελει μερος του δημοκρατικου πολιτευματος.
Πως θα πεισεις εκατονταδες χιλιαδες που απεχουν απο θρησκευτικες τελετες, οτι εχουν λιγοτερο δικαιωμα να ασκουν ενα τοσο θεμελιωδες (για αυτους) δικαιωμα;
Επομένως, οι έλληνες έχουν δικαίωμα στο συνέρχεσθαι εκτός αν:
- υπάρχει λόγος δημόσιας ασφάλειας (κι όχι υγείας) οπότε μπορεί να αποφασιστεί γενική απαγόρευση
- παράγει σοβαρό κοινωνικοοικονομικό ζήτημα σε τοπική περιοχή, οπότε και απαγορεύεται σε εκείνη την περιοχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 17 Νοέμ 2020, 17:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Με προσοχή, μην τους πέσει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Obi Wan Iakobi
Σεπολια? χτυπησαν και αφροελληνες?

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Ναι υπαρχει προσωρινη απαγορευσηstavmanr έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:23https://www.hellenicparliament.gr/Vouli ... rticle-11/Zelda έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:22Ας πουμε οτι πορεία για δημοκρατικα ζητήματα ειναι, κατι που δεν προκυπτει απο το νομο βεβαια.stavmanr έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:19
Είναι σα να ρωτάς αντίστοιχα αν το να πάρεις ένα σαλιγγάρι και να βγεις στο δρόμο θεωρείται "βόλτα με κατοικίδιο ζώο". Δηλαδή, προσπαθείς να γειώσεις ένα δικαίωμα, ένα κανόνα στο πιο οριακό του σημείο ώστε να παράγεις αντεπιχείρημα. Σόφισμα δηλαδή.
Γιατι δεν απαντας;
Οι υπολοιποι γιατι εχουν το ιδιο δικαιωμα γιατι οτι θεωρουν δικο τους θεμελιωδες δικαιωμα;
- Obi Wan Iakobi

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα γίνει της κακομοίρας στις 28 Φλεβάρη Πολυτεχνείο 2.0
από Μαδουραίος » 06 Φεβ 2025, 00:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
06 Φεβ 2025, 11:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λατινοπούλου - 5 μύθοι για το πολυτεχνείο
από southern » 22 Ιουν 2024, 15:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 41 Απαντήσεις
- 1231 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
22 Ιουν 2024, 19:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γνωστή βρωμερή ΔΑΠ για πολυτεχνείο
από Ληστοσυμμορίτης » 17 Νοέμ 2024, 16:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
17 Νοέμ 2024, 19:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γνωστή βρωμερή ΔΑΠ και μπροστά στο πολυτεχνείο
από Ληστοσυμμορίτης » 18 Νοέμ 2023, 02:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
22 Δεκ 2023, 01:59
-