Μηχανικός έγραψε: ↑15 Ιούλ 2018, 15:13
Μπορεί να υπάρχει φιλία με μια γυναίκα μέσα στην επαγγελματική δραστηριότητα, όταν την εκτιμάς σαν επαγγελματία.
Μέσα στην πολιτική δραστηριότητα, όταν την εκτιμάς σαν συναγωνίστρια. (οι κομμουνιστές να τοποθετηθούν

)
Μέσα στην θρησκεία, όταν την εκτιμάς για τις αρετές της και την πίστη της.
...
Ε, ναι. Αλλά δεν χρειάζεται να αναγκαστείς να συνυπάρξεις με κάποιον σε ένα δεδομένο περιβάλλον για να μιλάς για φιλία. Μπορείς να έχεις και φίλους έτσι, που επιλέγεις να δεις στον ελεύθερο χρόνο σου και κάνετε παρέα. Αν και για να πω την αλήθεια σε βάθος χρόνου δεν μου έμεινε κανένας τέτοιος παλιός φίλος, οι γυναίκες που είχαν κατά καιρούς τα έκοψαν αυτά φανερά ή σταδιακά. Κάποιο διάστημα κάναμε παρέα ως ζευγάρια με παιδιά. Αυτούς που μπορώ να βάλω στην κατηγορία του φίλου, εντάξει όχι κολλητού αλλά φίλου, είναι φίλοι του άντρα μου, που τι κάνουμε; Ε, θα κάτσουμε σε μια παρέα και θα τα λέμε. Αρκετά συχνά.
Αυτό με τη δουλειά με έχει φέρει σε δύσκολη θέση, την πάτησα κάποτε, πολύ καλό πλάσμα, αλλά είμεθα εξελιγμένα όντα, μπορείς να μην υποκύψεις. Ήταν και η πρώτη φορά νομίζω που δεν έκανα αυτό που ήθελα, δηλαδή να δοκιμάσω έστω. Εξαιρώντας τα μαθητικά χρόνια που πάλι καταπιέζονται ένστικτα για να δώσεις ενέργεια στις Πανελλήνιες. Πρωτοφανές για τα ενήλικα χρόνια. Αυτός παραμένει το ζωντανό πλάσμα που όταν σκέφτομαι ό,τι πιο σέξι είναι αυτός... Αααααρρρργκκκκκκκ....

Ε, δεν ήταν φιλία αυτή η εμπειρία, ήταν μια σκέψη σχετικά με τις κακοτοπιές της συνύπαρξης των δύο φύλων σε άσχετους καθημερινούς χώρους και ότι όντως το μυαλό των ανθρώπων πάει αλλού και όχι στη φιλία. Αλλά μια φορά μου έτυχε, που δεν είχα κάτι πλήρες σπίτι μάλλον.
Του αγοριού απένταντιιιιιιι
Επειδή τώρα φαντάζομαι το αρχικό ποστ μιλάει για καταστάσεις και ηλικίες που όλα είναι ανοιχτά, να πω ότι ναι, μπορεί οι γυναίκες σε μεγαλύτερο ποσοστό να κοιτάνε να νιώσουν φίλο έναν άντρα, αλλά πίσω από όλο αυτό να θέλουν να δέσει η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Τι να πω, έχει επεκταθεί και μια νοοτροπία άλλα να λέει κάποιος, άλλα να θέλει και άλλα να εννοεί και να πρέπει να μαντέψεις; Ναι, όμως, μπορώ να πω ότι υπάρχουν γυναίκες που μπορεί να θέλουν και φίλους άντρες χωρίς κάτι παραπάνω. Να το πούμε friendzone? Είναι αυτό που λέει ο Μηχανικός πιο πάνω, αναγκάζεσαι να βλέπεις ένα σωρό ανθρώπους κάθε μέρα και δεν μπορείς να νιώθεις για όλους κάτι, ξεχωρίζεις κάποιον τελικά και οι άλλοι γίνονται "φίλοι". Δεν είναι ικανοποιητικό αυτό; Θα μου πεις τι το θέλει αυτό μια όταν μπαίνει σε σάιτ γνωριμιών. Καλή ερώτηση... Για αυτό το θέμα δεν έχω πολλή επαφή με τις πλατφόρμες αυτές. Φαντάζομαι μπορεί όντως να είναι όπως τα λένε και να κερδίζουν και από αυτό, εννοώ όσον αφορά να περνάνε την ώρα.
Να πούμε ότι μερικοί άντρες μπορεί να σου προκαλούν να τους δεις σαν άντρες κάπως παραπάνω; Το να μείνουν μόνες τους χωρίς άντρα συνειδητά σε μικρές ηλικίες δεν το λες πολύ συνηθισμένο. Αν και η εποχή μας έχει δημιουργήσει αρκετά κουτάκια πια.