Βρήκα τα κενά ασφαλείας στην κατά τα άλλα εξαιρετικά συγκροτημένη σκέψη σου, χωρίς να προσπαθήσω καν. Η παραπάνω πρόταση σου όχι μόνον δεν ισχύει αλλά κρύβει όσο ένα έξτρα κλήαρ τζάμι την αχίλλειο πτέρνα του μυαλού σου.

Βρήκα τα κενά ασφαλείας στην κατά τα άλλα εξαιρετικά συγκροτημένη σκέψη σου, χωρίς να προσπαθήσω καν. Η παραπάνω πρόταση σου όχι μόνον δεν ισχύει αλλά κρύβει όσο ένα έξτρα κλήαρ τζάμι την αχίλλειο πτέρνα του μυαλού σου.
Νομίζεις.sys3x έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:43Βρήκα τα κενά ασφαλείας στην κατά τα άλλα εξαιρετικά συγκροτημένη σκέψη σου, χωρίς να προσπαθήσω καν. Η παραπάνω πρόταση σου όχι μόνον δεν ισχύει αλλά κρύβει όσο ένα έξτρα κλήαρ τζάμι την αχίλλειο πτέρνα του μυαλού σου.
Αυτό, αυτό ακριβώς δεν λέγεται φιλία, μπορείς φυσικά να το πεις και να νομίζεις ότι είναι έτσι, δεν ενοχλεί κανέναν το γίνεται στο κεφάλι σου πράγματι.enterprise-psi έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:44Εγώ προσωπικά , μπορώ να δω οποιαδήποτε γυναίκα σαν φίλη. Ταυτόχρονα όμως, μπορώ να φανταστώ και άλλα πράγματα , αν είναι ωραία. Αλλά μέχρι εκεί. ΤΟ τι γίνεται στο κεφάλι μου δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν.
Άρα οι γυναίκες των φίλων σας είναι φίλες σας και δε σκέφτεστε το σεξ μαζί τους όσο ωραίες και να είναι;
Αν και ήταν αναπόφευκτο χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:49Νομίζεις.
Αυτό ακριβώς θεωρώ έρωτα. Την αχίλλειο πτέρνα της συγκροτημένης σκέψης.
Τα υπόλοιπα είναι συντροφικότητα, δηλαδή ο ερωτικός ευφημισμός της φιλίας.
Ότι μπορούμε δεν κάνουμε.
Κι εγώ χαίρομαι που κατάλαβες ότι είναι μάλλον χλωμό να δω ερωτικά έναν φίλο.
Χλωμό το δέχομαι, όχι κίτρινο όμως. Σε κάθε περίπτωση σου υπενθυμίζω πως επειδή ακριβώς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από σένα η όλη φάση αυτός ο φίλος που λες δεν είναι ακριβώς φίλος και αυτό το πράγμα γενικά δεν λέγεται φιλία ακριβώς, η φιλία είναι κάτι πιο συγκεκριμένο και αφορά κυρίως τους άντρες.
μόνο στο πάνω, εννοείς?enterprise-psi έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 12:44Εγώ προσωπικά , μπορώ να δω οποιαδήποτε γυναίκα σαν φίλη. Ταυτόχρονα όμως, μπορώ να φανταστώ και άλλα πράγματα , αν είναι ωραία. Αλλά μέχρι εκεί. ΤΟ τι γίνεται στο κεφάλι μου δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν.
Ας μη μιλάμε τότε για φιλία αλλά για μη συγγενική συντροφικότητα. Για να μη βάζουμε γνωστούς και φίλους στον ίδιο κουβά. Και ναι, πιστεύω ότι οι γυναίκες που νοιώθουν αμιγώς φιλικά αισθήματα για κάποιους είναι περισσότερες από τους αντίστοιχους άντρες. Το πως το διαχειρίζονται αυτό άντρες και γυναίκες, είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα.sys3x έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 13:02Χλωμό το δέχομαι, όχι κίτρινο όμως. Σε κάθε περίπτωση σου υπενθυμίζω πως επειδή ακριβώς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από σένα η όλη φάση αυτός ο φίλος που λες δεν είναι ακριβώς φίλος και αυτό το πράγμα γενικά δεν λέγεται φιλία ακριβώς, η φιλία είναι κάτι πιο συγκεκριμένο και αφορά κυρίως τους άντρες.
Υπάρχει η φιλία της μάνας με την κόρη αλλά ούτε κι αυτό δεν είναι ακριβώς φιλία διότι υπάρχει συγγένεια.
Επιτέλους.enterprise-psi έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 13:03Γαλη έτσι είναι, σε κάποια θέματα ο άνδρας είναι πολύπλοκος, και πολυμήχανος , και πανέξυπνος και ξέρω γω τι. Με γυναίκες είναι απλά τα πράγματα. Ο άνδρας όταν βλέπει όμορφη γυναίκα το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι πως θα μπει το πέος στον κόλπο
Μετά έρχονται οι άλλες σκέψεις, είσαι παντρεμένος, είναι φίλη κλπ κλπ.
Και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο σε μια γυναίκα, λέει ψέματα, με σκοπό το σεξ
Και μάλιστα είναι κλασικό tactical approach
Στο ζζζζζζ δάκρυσα.