ΣΥΡΙΖΑ:Σωματα ενοπλων εργατων αντι Στρατου!
ΣΥΡΙΖΑ:Σωματα ενοπλων εργατων αντι Στρατου!
0:38
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Re: ΣΥΡΙΖΑ:Σωματα ενοπλων εργατων αντι Στρατου!
Το να κανεις ((κριτικη ΚΚΕ )) στον ΣΥΡΙΖΑ απλα ξεφτυλιζεστε. 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ξεφτυλιζομαστε που ξεσκεπαζουμε τις κομμουνιστικες μπουρδες(Κομμουνιστικη Ταση λεει,τροτσκιστικα φρουτα) 
*Με την ευκαιρια,το σταλινικο ΚΚΕ τι λεει επ'αυτου?

*Με την ευκαιρια,το σταλινικο ΚΚΕ τι λεει επ'αυτου?
Ασχολησαι με ((κουμμουνιστικες μπουρδες)) διοτι ουσιαστικα συμφωνεις με την πολιτικη Συριζα και ψαχνεις να ς που μπορεις να εμφανιστεις ((αντιπολιτευομενος)) κατανοω το αγχος σου.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μονο το ΚΚΕ κανει αντιπολιτευση,ολοι οι αλλοι ειμαστε συνιστωσες του Συριζα.
Καπως ετσι ειναι οπως τα λες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κουτσουμπα οδηγησε μας στον σοσιαλιστικο παραδεισο.Γιατι μονο η Βορεια Κορεα?εμεις δεν εχουμε ψυχη?
- Golden Age
ΖΤΕΟ, το ΚΚΕ είναι σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και σε ζητήματα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ;
16/07/2018
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για να καταλάβουμε τι ρόλο παίζει το.,.. τιμημένο κουκουέ, έχει η θέση που πήρε για την αμερικανοκίνητη απέλαση των Ρώσσων διπλωματών.
Ποια ήταν αυτή; Στην περίπτωση των απελάσεων, δεν υπήρξε η συνήθης «ανακοίνωση της Κ.Ε. του ΚΚΕ», άρα το… τιμημένο απόφυγε να πάρει θέση, υποβαθμίζοντας σκοπίμως ένα σοβαρότατο θέμα.
Ωστόσο, θέση αναγκάστηκε να πάρει ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, εφόσον δέχθηκε σχετική ερώτηση από τον Real fm, στον οποίο έδωσε συνέντευξη. Ποια ήταν η θέση; Καμμία, λόγω… αγνοίας! «Δεν μπορούμε να ξέρουμε τα ακριβή στοιχεία», δήλωσε κυνικά ο αρχικουκουές!
Και στη συνέχεια, το’ ριξε στο… τσάμικο, βάζοντας όλους μαζί, Ρώσσους, Αμερικανούς και Ευρωπαίους, στο ίδιο τσουβάλι του… ιμπεριαλισμού: «Κι όλοι αυτοί τσακώνονται μεταξύ τους σε βάρος των λαών. Υπάρχουν ισχυροί ανταγωνισμοί, ισχυρές ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις…».
Γιατί άραγε το θεωρητικά σφόδρα αντιαμερικανικό ΚΚΕ αποφεύγει να καταγγείλει την πιο ωμή επέμβαση των Αμερικανών στην εξωτερική πολιτική του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν, ενώ καταγγέλλει θορυβωδώς ακόμα και τις πιο ασήμαντες αμερικανικές επεμβάσεις, ακόμα κι όταν γίνονται στην άκρη της γης;
Μήπως γιατί στην πραγματικότητα είναι τυφλό όργανο του αμερικανισμού, με αντάλλαγμα την μη επέμβαση των Αμερικανών στις πολύ κερδοφόρες μπίζνες των κομματικών επιχειρήσεών του, σε Ελλάδα και εξωτερικό;
https://ethnikismos.net/2018/07/16/%CE% ... %BC%CE%B5/
Σε καταλαβαινω τοσα χρονια ο ((θειος)) απο την Αμερικη επαιζε με τις εθνικιστικες κορασιδες.Τωρα προτιμαει τις οπορτουνιστικες γκεισες και τις κοπελες της σοσσιαλοδημοκρατιας.Εχεται κουρασει με το να κλαψουριζεται σαν απατημενες χηρες.Golden Age έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 14:16ΖΤΕΟ, το ΚΚΕ είναι σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και σε ζητήματα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ;
16/07/2018
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για να καταλάβουμε τι ρόλο παίζει το.,.. τιμημένο κουκουέ, έχει η θέση που πήρε για την αμερικανοκίνητη απέλαση των Ρώσσων διπλωματών.
Ποια ήταν αυτή; Στην περίπτωση των απελάσεων, δεν υπήρξε η συνήθης «ανακοίνωση της Κ.Ε. του ΚΚΕ», άρα το… τιμημένο απόφυγε να πάρει θέση, υποβαθμίζοντας σκοπίμως ένα σοβαρότατο θέμα.
Ωστόσο, θέση αναγκάστηκε να πάρει ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, εφόσον δέχθηκε σχετική ερώτηση από τον Real fm, στον οποίο έδωσε συνέντευξη. Ποια ήταν η θέση; Καμμία, λόγω… αγνοίας! «Δεν μπορούμε να ξέρουμε τα ακριβή στοιχεία», δήλωσε κυνικά ο αρχικουκουές!
Και στη συνέχεια, το’ ριξε στο… τσάμικο, βάζοντας όλους μαζί, Ρώσσους, Αμερικανούς και Ευρωπαίους, στο ίδιο τσουβάλι του… ιμπεριαλισμού: «Κι όλοι αυτοί τσακώνονται μεταξύ τους σε βάρος των λαών. Υπάρχουν ισχυροί ανταγωνισμοί, ισχυρές ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις…».
Γιατί άραγε το θεωρητικά σφόδρα αντιαμερικανικό ΚΚΕ αποφεύγει να καταγγείλει την πιο ωμή επέμβαση των Αμερικανών στην εξωτερική πολιτική του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν, ενώ καταγγέλλει θορυβωδώς ακόμα και τις πιο ασήμαντες αμερικανικές επεμβάσεις, ακόμα κι όταν γίνονται στην άκρη της γης;
Μήπως γιατί στην πραγματικότητα είναι τυφλό όργανο του αμερικανισμού, με αντάλλαγμα την μη επέμβαση των Αμερικανών στις πολύ κερδοφόρες μπίζνες των κομματικών επιχειρήσεών του, σε Ελλάδα και εξωτερικό;
Σωστα μιλησε ο Κουτσουμπας.Οι λαοι δεν πρεπει να ψαχνουν να αντικαταστησουν απλα τον νταβατζη τους αλλα την ανεξαρτησια τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ακόμα δεν μπορείτε να χωνέψετε τον Γράμμο/Βίτσι ε;zteo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 14:36Σε καταλαβαινω τοσα χρονια ο ((θειος)) απο την Αμερικη επαιζε με τις εθνικιστικες κορασιδες.Τωρα προτιμαει τις οπορτουνιστικες γκεισες και τις κοπελες της σοσσιαλοδημοκρατιας.Εχεται κουρασει με το να κλαψουριζεται σαν απατημενες χηρες.Golden Age έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 14:16ΖΤΕΟ, το ΚΚΕ είναι σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και σε ζητήματα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ;
16/07/2018
Σωστα μιλησε ο Κουτσουμπας.Οι λαοι δεν πρεπει να ψαχνουν να αντικαταστησουν απλα τον νταβατζη τους αλλα την ανεξαρτησια τους.
Δεν πειράζει, κάποτε θα το συνηθίσετε!

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Με κέρβερους που αποφασίζουν για τα θεμιτά όρια της ανεξαρτησίας;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχει στάλα ταξιτζίδικου αίματος στις φλέβες του αυτός ο άνθρωπος;Ωστόσο, θέση αναγκάστηκε να πάρει ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, εφόσον δέχθηκε σχετική ερώτηση από τον Real fm, στον οποίο έδωσε συνέντευξη. Ποια ήταν η θέση; Καμμία, λόγω… αγνοίας! «Δεν μπορούμε να ξέρουμε τα ακριβή στοιχεία», δήλωσε κυνικά ο αρχικουκουές!
Σημερα ο λαος εχει την ελευθερια που εχει μια πορνη στο να διαλεγει τον νταβατζη της.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
foscilis έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 14:54Δεν έχει στάλα ταξιτζίδικου αίματος στις φλέβες του αυτός ο άνθρωπος;Ωστόσο, θέση αναγκάστηκε να πάρει ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, εφόσον δέχθηκε σχετική ερώτηση από τον Real fm, στον οποίο έδωσε συνέντευξη. Ποια ήταν η θέση; Καμμία, λόγω… αγνοίας! «Δεν μπορούμε να ξέρουμε τα ακριβή στοιχεία», δήλωσε κυνικά ο αρχικουκουές!

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ναι στον Γραμμο και στο Βιτσι εχασε ο ΔΣΕ.Τωρα χωνεψε οτι θα εισαι στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ με το κρατος της Βορεια Μακεδονιας επειδη ετσι θελουν οι Αμερικανοι.Με τον καιρο θα το συνηθισετε.Nandros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 14:48Ακόμα δεν μπορείτε να χωνέψετε τον Γράμμο/Βίτσι ε;zteo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 14:36Σε καταλαβαινω τοσα χρονια ο ((θειος)) απο την Αμερικη επαιζε με τις εθνικιστικες κορασιδες.Τωρα προτιμαει τις οπορτουνιστικες γκεισες και τις κοπελες της σοσσιαλοδημοκρατιας.Εχεται κουρασει με το να κλαψουριζεται σαν απατημενες χηρες.Golden Age έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 14:16ΖΤΕΟ, το ΚΚΕ είναι σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και σε ζητήματα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.
Δεν πειράζει, κάποτε θα το συνηθίσετε!

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φόρα παρτίδα δίνει ο γελοίος Χαρδαλιάς απόρρητα στοιχεία των ενόπλων δυνάμεων
από Kauldron » 31 Ιούλ 2023, 10:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 2347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
02 Αύγ 2023, 00:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια κατηγορία αθλητριών του στίβου έχουν τα ωραιότερα σώματα;
από Μαδουραίος » 16 Σεπ 2023, 10:53 » σε Αθλητικά - 92 Απαντήσεις
- 3568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
18 Σεπ 2023, 16:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση UNION μια ταινία για τη νίκη των εργατων της Amazon ενάντια στα αφεντικά
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Νοέμ 2024, 21:13 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 4 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 08:41
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
19 Ιούλ 2023, 10:55