Καλη μου, εαν αυτος ειναι 1,78 εγω ειμαι 1,90 και δεν το ξέρω
Είδα σε DVD
Re: Είδα σε DVD
Χαχα λες να κλέβει;
Εσύ φαίνεσαι άντρακλας, το πιστεύω ότι τον περνάς πολύ σε ύψος.
Εσύ φαίνεσαι άντρακλας, το πιστεύω ότι τον περνάς πολύ σε ύψος.

- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ιδια εμεινε η πτανα ,δεν αλλαξε καθολου απο το Φαιρφλαι.enterprise-psi έγραψε: ↑18 Νοέμ 2020, 18:28Το είδα λόγω morena baccarin. Καλό ήταν σχετικά.OrderAndChaos έγραψε: ↑18 Νοέμ 2020, 18:27Greenland (2020) με Γεράρδιο Μπάτλερ.
Το 2012 σε νεα έκδοση. Μονο αν σας αρέσουν οι ταινίες καταστροφής όπου μια οικογένεια προσπαθεί να φτάσει κάπου για να σωθεί.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Changeling (2008)
Πολύ καλή ταινία (για εμένα) και τρομερή ιστορία να σου τύχει. Το πρώτο μισό χωρίς να δείχνει άμεσα ούτε ένα σκοτωμό μπορεί να σε τρομάξει πολύ χειρότερα από ιστορίες τρόμου. Μετά αλλάζει χαρακτήρα η ταινία. Και χάνει λίγο.
Εξαιρετική σκηνοθεσία, εξαιρετική φωτογραφία και μια πολύ καλή Angelina Jolie που αν θέλει παίζει καλά.
Πολύ καλή ταινία (για εμένα) και τρομερή ιστορία να σου τύχει. Το πρώτο μισό χωρίς να δείχνει άμεσα ούτε ένα σκοτωμό μπορεί να σε τρομάξει πολύ χειρότερα από ιστορίες τρόμου. Μετά αλλάζει χαρακτήρα η ταινία. Και χάνει λίγο.
Εξαιρετική σκηνοθεσία, εξαιρετική φωτογραφία και μια πολύ καλή Angelina Jolie που αν θέλει παίζει καλά.
The Kingmaker (2019), ντοκυμαντέρ για την Ιμέλντα Μάρκος.
So hab ich dich schon unbedingt
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είδα το let him go. Δυνατή ταινία.
Μου θύμισε το The Act of Killing, από την άποψη ότι είναι το πορτραίτο ενός «δραστη» που είναι ταυτόχρονα ειλικρινης μα και αναξιόπιστος· κατά τ'άλλα όμως, είναι αφηγηματικα ορθόδοξο, του λείπει πχ η αλλόκοτη φωτογραφια.
ΥΓ. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το γλωσσικό μείγμα των Φιλιππίνων, για το οποίο δεν είχα την παραμικρή ιδέα.

https://www.imdb.com/title/tt5607714/?ref_=tt_mv_close
πάνγλυκο ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο αταίριαστους φαινομενικά
ανθρώπους, που μ έναν παράξενο τρόπο ανακαλύπτουν πως
κάθε νύχτα μοιράζονται το ίδιο όνειρο
έχουμε το κλισέ ότι ο έρωτας γιατρεύει λίγο πριν σε σακατέψει ξανά,
μα αξίζει να το δείτε, η τύπισσα είναι νεραϊδάκι και ο τύπος φανταστικός
[άξιζε που περίμενα τόσο καιρό, τελικά κάποια πράγματα είναι ΩΡΑΙΑ

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Beanpole (2019), δράμα εποχής (μεταπολεμική ΕΣΣΔ) με γυναίκες που πρέπει να πάρουν δύσκολες αποφάσεις υπό άσχημες συνθήκες κλπ-κλπ. Σε κάθε σκηνή νομίζεις ότι θα υποκύψει στον συναισθηματισμο αλλά δεν.
Last Train Home (2009), ντοκυμαντέρ για τους μεταναστευοντες εργάτες της Κίνας. Πρωτοπορώντας(;) στο ζανρ έθεσε το αφηγηματικό μοτίβο που ακολούθησαν αλλες, επίσης αξιόλογες ταινίες (μ.α.Three Sisters, Coming and Going): από ένα χαοτικό κοινωνικό φαινόμενο, μια προσωπική ιστορια· από τις κινουμενες μάζες, το πορτραίτο μιας οικογένειας· από το κοινωνιολογικο, στο ανθρωπολογικο· από το ενημερωτικό-αναλυτικό, στο ελεγειακό κλπ-κλπ.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είδα το Fatman. Ναι, πρόκειται για χριστουγεννιάτικη ταινία όπου ο τιτάνας Μελ Γκίμπσον υποδύεται τον Άγιο Βασίλη. Μην κάνετε όμως το λάθος φίλοι μου να απορρίψετε αυτό το υπέροχο διαμάντι βλέποντας το τρέιλερ. Η ταινία είναι βραδύκαυστη και βαθιά. Πραγματεύεται μεταξύ άλλων το τέλος της αθωότητας, το βαθύ τραύμα της ύπαρξης, τον υπερκαταναλωτισμό. Μια μαύρη ταινία για όλα αυτά που στερηθήκαμε. Για το βαθύ σκοτάδι που κανένας χειμωνιάτικος ήλιος δεν μπορεί να απομακρύνει. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Φοβερές ερμηνείες από τον Μελ και τον άρρωστο δολοφόνο (που είναι ο πραγματικός ήρωας). Δείτε την.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Hands Over the City (1963)
Ταινιάρα. Η πολιτική διαφθορά πίσω από την άτακτη δόμηση της Νάπολη και το πολιτικό παρασκήνιο συγκάλυψης μετά από ένα θανατηφόρο ατύχημα. 8/10.
Ταινιάρα. Η πολιτική διαφθορά πίσω από την άτακτη δόμηση της Νάπολη και το πολιτικό παρασκήνιο συγκάλυψης μετά από ένα θανατηφόρο ατύχημα. 8/10.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν μπορώ να πω οτι ξετρελλαθηκα ,αρκετα προχειροΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2020, 11:20Είδα το Fatman. Ναι, πρόκειται για χριστουγεννιάτικη ταινία όπου ο τιτάνας Μελ Γκίμπσον υποδύεται τον Άγιο Βασίλη. Μην κάνετε όμως το λάθος φίλοι μου να απορρίψετε αυτό το υπέροχο διαμάντι βλέποντας το τρέιλερ. Η ταινία είναι βραδύκαυστη και βαθιά. Πραγματεύεται μεταξύ άλλων το τέλος της αθωότητας, το βαθύ τραύμα της ύπαρξης, τον υπερκαταναλωτισμό. Μια μαύρη ταινία για όλα αυτά που στερηθήκαμε. Για το βαθύ σκοτάδι που κανένας χειμωνιάτικος ήλιος δεν μπορεί να απομακρύνει. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Φοβερές ερμηνείες από τον Μελ και τον άρρωστο δολοφόνο (που είναι ο πραγματικός ήρωας). Δείτε την.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
27 Νοέμ 2023, 19:18
-
- 10 Απαντήσεις
- 966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
02 Μάιος 2025, 23:38
-
- 18 Απαντήσεις
- 728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
06 Σεπ 2024, 12:14
-
-
Νέα δημοσίευση Είδα καλικάντζαρο. Πού το δηλώνω;
από Καραμελίτσα » 05 Ιαν 2025, 22:13 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 23 Απαντήσεις
- 985 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
07 Ιαν 2025, 23:12
-