Αν ψήφιζα Αθήνα θα το έκανα.Gewponos90 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:09Lord Brum έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 13:51Εύγε. Να αγιάσει το στόμα της.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑18 Νοέμ 2020, 17:51Πληθαινουν οι θηλυκες αντικομμουνιστικες φωνες.Καιριο χτυπημα απο τη κορη του Μπουλντοζα.
Σκατά στον μαλακοδήμαρχο που θίχτηκε
Επειδή στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφια με την ΝΔ, μην ξεχάσεις. Να της δείξεις την υποστήριξη σου στην πράξη
H Αλεξία Έβερτ αποκάλεσε τους διαδηλωτές του ΚΚΕ “τρωκτικά και κατσαρίδες”
Re: H Αλεξία Έβερτ αποκάλεσε τους διαδηλωτές του ΚΚΕ “τρωκτικά και κατσαρίδες”
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Obi Wan Iakobi
Ακραιος.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πιθανότεροGewponos90 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:33ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:31δεξιός ο μπακογιάννης;vantono έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:19Υπόδειγμα ανθρώπου και Σοβαρού Πολιτικού ο δήμαρχος! Συγχαρητήρια! Όλους και όλα τα πάει τρένο μέχρι στιγμής, μην τον ματιάξω. Τον ψήφισα με πονο καρδιάς ειναι η αλήθεια, αλλά εν τέλει δεν το μετάνοιωσα καθόλου, ειναι ισως η μονη μου ψηφος που δεν εχω μετανοιώσει ούτε κατα 1%. Περισσότερο παίζει να εχω μετανοιώσει κάποιες απ'τις ψήφους μου στο κκε, παρά την -μία και μοναδική δεξια- ψήφο μου στο δήμαρχο.
Συγχαρητήρια για αλλη μια φορά, και ας ευχηθούμε να συνεχιστούν ακάθεκτες οι εκ δεξιών φάπες στους δεξιούς, οι οποιες οπως φαίνεται ειναι και αυτές που τους πονάνε περισσότερο απο τις εξ αριστερών.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!
Όχι, κομμουνιστής ειναι.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:35πιθανότερο
Golden ageιζεις. Έχει πλάκα πάντως που όλοι οι δεξιοι που ψηφίζουν την νέα Δημοκρατία μετά από ένα 6μηνο αρχίζουν τα αυτοί δεν είναι δεξιοί αυτοί. Μάτια μου όταν ψηφίζεις ΝΔ ψηφίζεις Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες Κεφαλογιάννηδες και Μαρκογιαννάκηδες. Αν δεν είναι αρκετά δεξιοί για τα δικά σας γούστα είναι πρόβλημα σας. Δεν είναι δικό τους. Μια χαρά δεξιοί είναι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεξιότατος, αγαπητέ μου. Απλώς όχι ακροδεξιός και εθνολαϊκιστής. Η πολύ σημαντικη διαφορά που τον κανει να ξεχωρίζει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:31δεξιός ο μπακογιάννης;vantono έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:19Υπόδειγμα ανθρώπου και Σοβαρού Πολιτικού ο δήμαρχος! Συγχαρητήρια! Όλους και όλα τα πάει τρένο μέχρι στιγμής, μην τον ματιάξω. Τον ψήφισα με πονο καρδιάς ειναι η αλήθεια, αλλά εν τέλει δεν το μετάνοιωσα καθόλου, ειναι ισως η μονη μου ψηφος που δεν εχω μετανοιώσει ούτε κατα 1%. Περισσότερο παίζει να εχω μετανοιώσει κάποιες απ'τις ψήφους μου στο κκε, παρά την -μία και μοναδική δεξια- ψήφο μου στο δήμαρχο.
Συγχαρητήρια για αλλη μια φορά, και ας ευχηθούμε να συνεχιστούν ακάθεκτες οι εκ δεξιών φάπες στους δεξιούς, οι οποιες οπως φαίνεται ειναι και αυτές που τους πονάνε περισσότερο απο τις εξ αριστερών.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όχι, χαβουζαίος ειμαι. Μπορεί να με μπέρδεψες για μπουγατσά απο τιποτα αρκετά παλιότερά μου ποστς, που τασσόμουν σθεναρώς υπέρ του μέγιστου κυρΓιάννη, του εβραιόφιλου νεοταξικού Σορικού κτήνους. Λείπει!Golden Age έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:30Οι κομμουνιστές τον πάνε τρένο.vantono έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:19Υπόδειγμα ανθρώπου και Σοβαρού Πολιτικού ο δήμαρχος! Συγχαρητήρια! Όλους και όλα τα πάει τρένο μέχρι στιγμής, μην τον ματιάξω. Τον ψήφισα με πονο καρδιάς ειναι η αλήθεια, αλλά εν τέλει δεν το μετάνοιωσα καθόλου, ειναι ισως η μονη μου ψηφος που δεν εχω μετανοιώσει ούτε κατα 1%. Περισσότερο παίζει να εχω μετανοιώσει κάποιες απ'τις ψήφους μου στο κκε, παρά την -μία και μοναδική δεξια- ψήφο μου στο δήμαρχο.
Δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τη δεξιά, ούτε ως τουρίστας.
Επίσης, είχα την εντύπωση ότι είσαι Θεςς.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Gewponos90 vantono
να το θέσω αλλιώς
αν ο μπακο ήταν στις ΗΠΑ θα κατέβαινε με ρεπουμπλικάνους ή με δημοκρατικούς;
υγ γεωπονε, ανέκαθεν ήμουν ενάντια στον μπακο, δεν τον ψήφισα ούτε και πρόκειται
να το θέσω αλλιώς
υγ γεωπονε, ανέκαθεν ήμουν ενάντια στον μπακο, δεν τον ψήφισα ούτε και πρόκειται
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχει παρεξηγηθεί η έννοια της δεξιάς στην Ελλάδα τελευταία
ο Μπακό είναι κεντρώος φιλελές για να μη πω κεντροαριστερός φιλελε κοντά στο κιναλ και πάθει σοκ κανένας εδώ
πραγματικά δεξιός είναι ο Φαήλος, ο Βορίδης, ο Σαμαράς κτλ
ο Μπακό είναι κεντρώος φιλελές για να μη πω κεντροαριστερός φιλελε κοντά στο κιναλ και πάθει σοκ κανένας εδώ
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Με τους Δημοκρατικούς φυσικά αλλά η Ελλάδα δεν είναι ΗΠΑ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:52Gewponos90 vantono
να το θέσω αλλιώς
- Obi Wan Iakobi
Που και που θυμαται τα νιατα του στο κομμα του Κ.Πλευρη και πεταει εξω τα απλυτα.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οι οποίοι ως κυβερνητική πρακτική τι παραπάνω νομίζεις ότι θα έκαναν;γράφω και στο άλλο νήμα για τον χώρο δεξιά της ΝΔ ότι η γεωπολιτική θέση της Ελλάδος επιβάλλει τη συμμετοχή στην ΕΕ."Δεξιός"ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:54έχει παρεξηγηθεί η έννοια της δεξιάς στην Ελλάδα τελευταία
που δεν υπολογίζει αυτά τα δεδομένα δεν είναι σοβαρός.Αλλά τα ίδια δεδομένα επιβάλλουν ορισμένη πολιτική.
Με τη λογική αυτή βγες και πες και ότι ο Μεταξάς δεν ήταν δεξιός.

σας φέρανε καμια μπουγάτσα ή σας έχουν αφήσει ξεκρέμαστους εκεί στην επανακαμέτρηση;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:10Περιμένοντας την επανακαταμέτρηση και τις κινήσεις του νομικού τμήματος του Προέδρου, κάνω ένα μικρό γκεστ για να δηλώσω 100% στήριξη στην κυρία Αλεξία Έβερτ.
Έχετε παρανοήσει την δήλωσή της κυρίας Α.Εβερτ.
Tα κόμιζ αφορά το κομμάτι "κατσαρίδες", και είναι απόλυτα σύμφωνο με τις δικές τους τοποθετήσεις (βλ. ντουντούκα και αυτισμού γκαλόρ ουτε με εξορίες ουτε με φυλακές...).
Το δεύτερο κομμάτι "τρωκτικά¨ αφορά τις πολύχρωμες εκφάνσεις του πασοκισμού, από τους οριτζιναλ στους γαλαζαίους, τους ροζουλί κ.ο.κ.
Therefore, η δήλωσή της, αν και διαφωνώ κατα βάση -[ινσερτ ναπαλμ.gif @ location Γραμμος]- είναι πέρα για πέρα αληθής.
Tα κόμιζ αφορά το κομμάτι "κατσαρίδες", και είναι απόλυτα σύμφωνο με τις δικές τους τοποθετήσεις (βλ. ντουντούκα και αυτισμού γκαλόρ ουτε με εξορίες ουτε με φυλακές...).
Το δεύτερο κομμάτι "τρωκτικά¨ αφορά τις πολύχρωμες εκφάνσεις του πασοκισμού, από τους οριτζιναλ στους γαλαζαίους, τους ροζουλί κ.ο.κ.
Therefore, η δήλωσή της, αν και διαφωνώ κατα βάση -[ινσερτ ναπαλμ.gif @ location Γραμμος]- είναι πέρα για πέρα αληθής.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Καθαρό ποτάμι είναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2020, 16:54έχει παρεξηγηθεί η έννοια της δεξιάς στην Ελλάδα τελευταία
τα τρωκτικα, εδω που τα λέμε, ειναι χρησιμα, χρησιμα στην διατροφικη αλυσσιδα, χωρις αυτά, φίδια και κουκουβάγιες, θα ειχαν εξαφανιστεί.
πολύ άστοχη η παρομοίωση.
πολύ άστοχη η παρομοίωση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος στο instagram με την Τζούλια που αποκάλεσε τους Έλληνες ηλίθιους..
από Parrot » 31 Ιαν 2024, 18:39 » σε Life style - 51 Απαντήσεις
- 2616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
01 Φεβ 2024, 22:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το τρώει ο Τζέρι το πεκάν; (πρόβλημα με τρωκτικά)
από ST48410 » 26 Σεπ 2023, 21:43 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 49 Απαντήσεις
- 1225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
28 Σεπ 2023, 12:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέπλυμα χρήματος από την Αλεξία Μπακογιάννη?
από Kauldron » 12 Ιαν 2024, 16:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Ιαν 2024, 22:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλάζια τρωκτικά εν δράση: Έτσι γίνεται η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος
από nrg » 09 Νοέμ 2023, 11:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 503 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
09 Νοέμ 2023, 15:32
-