300 λεει κρουσματα τα Α εξαμηνο
μπουλινγκ ειναι οταν πλακωνονται παιδια;
αυτο ειναι φυσιολογικο
τι σκοπευουν δηλαδη στο αποτερο μερος;
να δινουν ηρεμηστικα φαρμακα στα παιδια οπως στην Αμερικη;
Η αγγλική λέξη bully στα ελληνικά σημαίνει νταής.ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑15 Ιούλ 2018, 12:37διαβαζω εδω
300 λεει κρουσματα τα Α εξαμηνο
μπουλινγκ ειναι οταν πλακωνονται παιδια;
αυτο ειναι φυσιολογικο
τι σκοπευουν δηλαδη στο αποτερο μερος;
να δινουν ηρεμηστικα φαρμακα στα παιδια οπως στην Αμερικη;
Nandros έγραψε: ↑15 Ιούλ 2018, 15:23
Μπούλινγκ είναι η συστηματική στοχοποίηση ενος ή δυο παιδιών από μια μεγαλύτερη είτε ηλικιακά είτε αριθμητικά ομάδα, με ξυλοδαρμούς γιατί έτσι, ύβρεις γιατί έτσι, εκβιασμούς, κλοπές και ΟΧΙ, ΔΕΝ είναι φυσιολογικό.
Είναι συμπεριφορά συμμορίας και σαν τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Αν νομίζεις ότι τα παιδιά είναι "άγγελοι" επί της γης, μάλλον δεν πήγες σε δημόσιο σχολείο (δεν ξέρω τί παίζει στα ιδιωτικά).ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 16:07η λεξεις ξυλοδαρμοι,υβρειςμσυμμορια μου φαινονται παρατερες οταν αναφερομαστε σε παιδιαNandros έγραψε: ↑15 Ιούλ 2018, 15:23Μπούλινγκ είναι η συστηματική στοχοποίηση ενος ή δυο παιδιών από μια μεγαλύτερη είτε ηλικιακά είτε αριθμητικά ομάδα, με ξυλοδαρμούς γιατί έτσι, ύβρεις γιατί έτσι, εκβιασμούς, κλοπές και ΟΧΙ, ΔΕΝ είναι φυσιολογικό.
τωρα το ριξες στα θρησκευτικα,μιλας για αγγελους και διαβολουςNandros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 16:17Αν νομίζεις ότι τα παιδιά είναι "άγγελοι" επί της γης, μάλλον δεν πήγες σε δημόσιο σχολείο (δεν ξέρω τί παίζει στα ιδιωτικά).ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 16:07η λεξεις ξυλοδαρμοι,υβρειςμσυμμορια μου φαινονται παρατερες οταν αναφερομαστε σε παιδιαNandros έγραψε: ↑15 Ιούλ 2018, 15:23Μπούλινγκ είναι η συστηματική στοχοποίηση ενος ή δυο παιδιών από μια μεγαλύτερη είτε ηλικιακά είτε αριθμητικά ομάδα, με ξυλοδαρμούς γιατί έτσι, ύβρεις γιατί έτσι, εκβιασμούς, κλοπές και ΟΧΙ, ΔΕΝ είναι φυσιολογικό.
Όταν καταλάβουν ότι δεν υπάρχει έλεγχος, κάποια μετατρέπονται σε "διαβόλους".
.
Είναι αναλόγως το Δημόσιο και το Ιδιωτικό. Μη νομίζετε οτι δεν έχουν παρατηρηθεί πάρα πολλά φαινόμενα ακραιας σωματικής και ψυχολογικής βίας σε ιδιωτικά σχολεία.Nandros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 16:17Αν νομίζεις ότι τα παιδιά είναι "άγγελοι" επί της γης, μάλλον δεν πήγες σε δημόσιο σχολείο (δεν ξέρω τί παίζει στα ιδιωτικά).ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 16:07η λεξεις ξυλοδαρμοι,υβρειςμσυμμορια μου φαινονται παρατερες οταν αναφερομαστε σε παιδιαNandros έγραψε: ↑15 Ιούλ 2018, 15:23Μπούλινγκ είναι η συστηματική στοχοποίηση ενος ή δυο παιδιών από μια μεγαλύτερη είτε ηλικιακά είτε αριθμητικά ομάδα, με ξυλοδαρμούς γιατί έτσι, ύβρεις γιατί έτσι, εκβιασμούς, κλοπές και ΟΧΙ, ΔΕΝ είναι φυσιολογικό.
.
Δεν το γύρισα στο θρησκευτικό (άθεος είμαι), γι αυτό έβαλα και τις αγκύλες.ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 16:20τωρα το ριξες στα θρησκευτικα,μιλας για αγγελους και διαβολουςNandros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 16:17Αν νομίζεις ότι τα παιδιά είναι "άγγελοι" επί της γης, μάλλον δεν πήγες σε δημόσιο σχολείο (δεν ξέρω τί παίζει στα ιδιωτικά).ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 16:07η λεξεις ξυλοδαρμοι,υβρειςμσυμμορια μου φαινονται παρατερες οταν αναφερομαστε σε παιδια
γενικα δε ξερω τι παιζει σημερα με τη νεολαια
απλα μου φαινονται υπερβολικη η φασαρια που γινεται
Πρωτοπήγα Γυμνάσιο στο τότε 4ο Πειραιώς, κοντά στα Μανιάτικα και εκεί πρωτοείδα "συμμορία".
Καλά, το μπούλινγκ τις παλιές δεκαετίες (40-80) θα πρέπει να ήταν πολύ έντονο.Nandros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 16:38
Πρωτοπήγα Γυμνάσιο στο τότε 4ο Πειραιώς, κοντά στα Μανιάτικα και εκεί πρωτοείδα "συμμορία".
Μια ομάδα από 6-8 κ@λομανιατάκια, ντυμένα όλα με δερμάτινα μπουφάν, πλάκωναν στις καρπαζιές (το λεγόμενο σύννεφο) τα πρωτάκια, χωρίς λόγο γιατί έτσι!
Και οι γμμν καθηγητές, δεν έβγαινε ούτε ένας στο μπαλκόνι, που η παρουσία του και μόνο θα ήταν αρκετή για να μαζευτούν τα θρασύδειλα τσογλάνια.
Αργότερα έμαθα ότι τα δερμάτινα μπουφάν προέρχονταν από τους πατεράδες τους, που δούλευαν στα τρόλλεϊ διορισμένοι της Δεξιάς, και τους τα παρείχε η υπηρεσία, επειδή δούλευαν κοντά σε ισχυρό ηλ.ρεύμα.
Σε σύγκριση στο 5ο Πειραιώς τα παιδιά ήταν πανάγιες.
Καυγάδες γίνονταν βέβαια παντού αλλά όχι το χάλι του 4ου.
.