Έστώ κέρατα. Γιατί να καταπολεμήσει κάτι που το ίδιο παράγει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 13:57Δεν παράγει τον ιό, παράγει τα κέρατα του ιού, και το ανοσοποιητικό μαθαίνει να πιάνει τον ιό απ΄ τα κέρατα.vagabondo έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 13:55Παράγει τον ιό και μετά παράγει το αντίσωμα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 13:33
Μα τον χρησιμοποιούν κάποια εμβόλια. Δεν υπάρχει λόγος να μην τον χρησιμοποιούν.
Απλά αυτός ο τρόπος απαιτεί μεγάλες καλλιέργιες που θέλουν χρόνο. Τα νέου τύπου εμβόλια κατά μία έννοια μετατρέπουν το σώμα σου σε εργοστάσιο που παράγει τον παράγοντα του ιού. Είναι κάτι σαν outsourcing, όντως θρίαμβος της ελεύθερης αγοράς.
Και πως ξέρουμε πως αυτά τα κυστίδια ξεγελούν το ανοσοποιητικό, όπως τα παραδοσιακά εμβόλια ;
Και δεν το ξέραμε αλλά τα δοκιμάσαμε με τον ίδιο τρόπο που θα δοκιμάζονταν και τα άλλη είδη, καμία διαφορά.
ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ημιμάθεια έχουμε
Εδωπερα θέλει γιατρό και ιερεα-γιατρο
Θα πιστέψουμε την φαντασία μας
Εδωπερα θέλει γιατρό και ιερεα-γιατρο
Θα πιστέψουμε την φαντασία μας
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Dwarven Blacksmith
Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ακραία ξενοφοβικό basically, ότι δεν ξέρει το καταστρέφει.vagabondo έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 14:02Έστώ κέρατα. Γιατί να καταπολεμήσει κάτι που το ίδιο παράγει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 13:57Δεν παράγει τον ιό, παράγει τα κέρατα του ιού, και το ανοσοποιητικό μαθαίνει να πιάνει τον ιό απ΄ τα κέρατα.
Και δεν το ξέραμε αλλά τα δοκιμάσαμε με τον ίδιο τρόπο που θα δοκιμάζονταν και τα άλλη είδη, καμία διαφορά.
Ότι το πολεμάει πάντως το πολεμάει, δεν είναι θεωρία, συνέβη στις δοκιμές.

Η αληθεια ειναι οτι ο ψαλτης-γιατρος δεν εκανε και θαυματα οποτε ειναι απαραιτητο το upgrade
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Δημοκρατικός

Vax me and shut the fuck up!
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Καποια κρατάνε μήνες κάποια χρόνια τα αντισωματαπατησιωτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 14:05Το εμβόλιο παράγει τα κέρατα.Ο οργανισμός αναγνωρίζει τα κέρατα ως ξένο σώμα και παράγει αντισώματα για να τα καταπολεμήσει.Εάν αργότερα προσβληθει από τον ιό υπάρχουν έτοιμα αντισώματα.
Τη δευτερη φορα που εισέρχεται ο ιός είναι άμεσα έτοιμος ο οργανισμός λόγο μνημονικων κυττάρων και κρατάει πολυ
Την πρώτη κρατάει λίγους μήνες η ανοσια
- Δημοκρατικός
Αυτά τα μνημονιακά κύτταρα τα έχω ήδη.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Ο Dwarven Blacksmith λέει ότι ο οργανισμός παράγει τα κέρατα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 20 Νοέμ 2020, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
H ανοσία είναι τριτεύον ζήτημα. Τα βασικά είναι το τσιπάκι και το εξωγήινο δνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δευτερεύον, τα κέρδη των πολυεθνικών
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μνημονικα-μνημονιακα
Ωαριο-ωραριο
Κυκλοφορικο-κυκλοφοριακο
Φορτώνει το κινητό(άραγε τι;) -φορτίζει το κινητο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 20 Νοέμ 2020, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σιγά μη θέλει και μαγο-θεραπευτη
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Γιατί δεν βάλανε τον ίδιο τον ιό η προιον τοξικό του ιου;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Να σημειωσομε εδώ πως ο κ.Γρίβας είναι ένας ψυχίατρος 76 ετών.
Καθώς φαίνεται, έχει να διαβάσει για τα εμβόλια από το τρίτο έτος της ιατρικής, το μακρινό 1964.
Πιθανόν να πιστεύει πως η γενετική πληροφορία στον άνθρωπο μεταδίδεται από τις πρωτεΐνες κ όχι από το δνα.
Καθώς φαίνεται, έχει να διαβάσει για τα εμβόλια από το τρίτο έτος της ιατρικής, το μακρινό 1964.
Πιθανόν να πιστεύει πως η γενετική πληροφορία στον άνθρωπο μεταδίδεται από τις πρωτεΐνες κ όχι από το δνα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εμβόλια mrna ενάντια στον καρκίνο του πνεύμονα
από Sid Vicious » 23 Αύγ 2024, 18:29 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 57 Απαντήσεις
- 1924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
20 Νοέμ 2024, 04:10
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
20 Μάιος 2024, 01:18
-