Αισθηση τριχας ή λεια επιδερμιδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Αισθηση τριχας ή λεια επιδερμιδες
Εγω παλι εχω λεια επιδερμιδα ειμαι ατριχος στον θωρακα και την πλατη.Μονο στα ποδια εχω τριχες.
Ό,τι έχει ο καθένας. Αυτό το θέμα δεν μπορώ να πω ότι ήταν από τα σημαντικά, όταν είχε φτάσει η δέουσα στιγμή. Ήταν δευτερεύον. Δεν το πρόσεχα / αξιολογούσα καν. Κατέληξα με έναν άντρα με αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο θέμα !
Αλλα δειχνει η ψηφοφορια, αλλα τα σχολια. Η ψηφοφορια λεει οτι οι περισσοτερες γυναικες θελουν να χαιδευουν τριχες πανω στον αντρα. Τα σχολια ζητανε να ξυριζει τον κωλο του.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
τι άλλα ρέι!Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 02:52Αλλα δειχνει η ψηφοφορια, αλλα τα σχολια. Η ψηφοφορια λεει οτι οι περισσοτερες γυναικες θελουν να χαιδευουν τριχες πανω στον αντρα. Τα σχολια ζητανε να ξυριζει τον κωλο του.
7 άνδρες ψήφισαν.
και από τις άλλες 3 ψήφοι η μία είναι δική μου.αν υποθεσουμε ότι είναι γυναικείες τότε 2 γυναικες ειπαν με και μία χωρίς τρίχα.σιγά τη διαφορά!

Ασχοληθείτε με τις τρίχες σας για να ασχοληθούμε εμείς οι καλλιεργημένοι με σοβαρά θέματα για το καλό της ανθρωπότητας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τα σύγχρονα κορτσούδια που τους συνήθισαν άτριχους εμάς μας θεωρούν Κρο Μανιόν ; 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
εμένα μ'αρεσουν οι κρομανιον..αλλα χωρις πολύ τριχα!
- Eθνικοκοινωνιστης
ο ανδρας που δεν εχει τριχα δεν ειναι ανδρας
ειναι ενα γυναικοκεντρικο ευνουχισμενο ον
ειναι ενα γυναικοκεντρικο ευνουχισμενο ον
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- GreekGuy
- Phorum.gr user: greekguy

Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αφόδευση ή οργασμός; Ποια αίσθηση είναι πιο ευχάριστη;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 26 Δεκ 2024, 16:11 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
26 Δεκ 2024, 17:19
-