Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
sys3x
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από sys3x » 16 Ιούλ 2018, 19:33
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:11
Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:07
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 18:58
βασικά διόρθωσε λίγο την παράθεση..
φαίνεται σαν να τα λέω εγώ!!
και δεύτερον και κυριότερον δε πιστεύω ότι οι άντρες είναι λιγούρια όλοι και βλέπουν κάθε κοπέλα με πονηρό σκοπό.νομίζω τους αδικεί αυτή η άποψη.
έντιτ την διόρθωσες!

συγνώμη κοπελιά που δεν μπορώ να τα συμμεριστώ αυτά θα με θεωρήσεις πολύ βαρεμένο αλλά δεν μπορώ να φανταστώ την περίπτωση που να συγκατοικεί κάποιος με κάποια
Και όταν πάνε για ύπνο ,αυτός να μην ψαχνει εναγωνιως
Στο Google
Man seduces sleeping female roommate
Χα, να δω πόσοι θα πάνε να.το.ψάξουν αυτό τώρα ,Ε ρε γλέντια ....
ρε συ εγώ πήγαινα κατασκήνωση από τα 12 μέχρι τα 23.
από κατασκηνώτρια μέχρι κοινοτάρχισσα.
δεν συνέβαινε με όλους να υπάρχει ''πονηρή σκοπιά''.
και δε λέω για εμένα,ετσι κι αλλιώς κρυόπλασμα είμαι αλλά και για άλλα αγόρια κορίτσια.
κοιμόμασταν πολλές φορές στο ίδιο βαγόνι.
θέλω να πώ ότι δεν είναι απόλυτο αυτό που λές.
Όλοι αυτοί που λες δεν είναι το ίδιο, όλοι κοιτούσαν τα *υζάκια σου, τον πωπώ σου κτλ φιλικά. Φιλικά πάντα δεν αδικείτε κάνεις, ειδικά αν μιλάμε για έναν καλό πωπώ ή ένα στητό ζευγάρι.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
από Αρρηνmax41postspermonth » 16 Ιούλ 2018, 19:36
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:11
Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:07
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 18:58
βασικά διόρθωσε λίγο την παράθεση..
φαίνεται σαν να τα λέω εγώ!!
και δεύτερον και κυριότερον δε πιστεύω ότι οι άντρες είναι λιγούρια όλοι και βλέπουν κάθε κοπέλα με πονηρό σκοπό.νομίζω τους αδικεί αυτή η άποψη.
έντιτ την διόρθωσες!

συγνώμη κοπελιά που δεν μπορώ να τα συμμεριστώ αυτά θα με θεωρήσεις πολύ βαρεμένο αλλά δεν μπορώ να φανταστώ την περίπτωση που να συγκατοικεί κάποιος με κάποια
Και όταν πάνε για ύπνο ,αυτός να μην ψαχνει εναγωνιως
Στο Google
Man seduces sleeping female roommate
Χα, να δω πόσοι θα πάνε να.το.ψάξουν αυτό τώρα ,Ε ρε γλέντια ....
ρε συ εγώ πήγαινα κατασκήνωση από τα 12 μέχρι τα 23.
από κατασκηνώτρια μέχρι κοινοτάρχισσα.
δεν συνέβαινε με όλους να υπάρχει ''πονηρή σκοπιά''.
και δε λέω για εμένα,ετσι κι αλλιώς κρυόπλασμα είμαι αλλά και για άλλα αγόρια κορίτσια.
κοιμόμασταν πολλές φορές στο ίδιο βαγόνι.
θέλω να πώ ότι δεν είναι απόλυτο αυτό που λές.
Α κατάλαβα περί τίνος πρόκειται :μιλάμε στην ουσία για το ένα άκρο ΟΧΙ του πολιτικού φάσματος αλλάτου σεξουαλικού στο ένα άκρο είναι αυτός ο οποίος αν κάτσει στο τραπέζι και δε μιλήσει για πορνεία ,αλητεία και γκόμενές θα πρέπει να είναι άρρωστος ,άρρωστος δηλαδή 40 πυρετό και βαλε και ο άλλος που αναρωτιέσαι μήπως έχουνε κόψει τα αχαμνά γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται ,εγώ έχω κάτσει στο ίδιο τραπέζι και με τους δυο αυτούς τύπους... στο κάτω-κάτω αν όλοι ήτανε είμαστε σαν τους δύο τύπους που περιέγραψες δεν θα υπήρχε καν πορνογραφία σου ,μη πω ούτε και πορνεία .
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 16 Ιούλ 2018, 19:41
sys3x έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:33
Όλοι αυτοί που λες δεν είναι το ίδιο, όλοι κοιτούσαν τα *υζάκια σου, τον πωπώ σου κτλ φιλικά. Φιλικά πάντα δεν αδικείτε κάνεις, ειδικά αν μιλάμε για έναν καλό πωπώ ή ένα στητό ζευγάρι.

ρε συ σύνελθε!
για μένα μιλάμε!

Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:36
Α κατάλαβα περί τίνος πρόκειται :μιλάμε στην ουσία για το ένα άκρο ΟΧΙ του πολιτικού φάσματος αλλάτου σεξουαλικού στο ένα άκρο είναι αυτός ο οποίος αν κάτσει στο τραπέζι και δε μιλήσει για πορνεία ,αλητεία και γκόμενές θα πρέπει να είναι άρρωστος ,άρρωστος δηλαδή 40 πυρετό και βαλε και ο άλλος που αναρωτιέσαι μήπως έχουνε κόψει τα αχαμνά γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται ,εγώ έχω κάτσει στο ίδιο τραπέζι και με τους δυο αυτούς τύπους... στο κάτω-κάτω αν όλοι ήτανε είμαστε σαν τους δύο τύπους που περιέγραψες δεν θα υπήρχε καν πορνογραφία σου ,μη πω ούτε και πορνεία .
δεν κατάλαβα Τζίζας!
σόρρυ!

-
Αρρηνmax41postspermonth
από Αρρηνmax41postspermonth » 16 Ιούλ 2018, 19:46
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:41
sys3x έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:36
δεν κατάλαβα Τζίζας!
σόρρυ!

ας μην το κρύβουμε είμαι πλέον σε ηλικία όποιος κατάλαβε κατάλαβε και εντάξει δεν είναι τόσο ευγενικό επιχείρημά μου,να σου πω και άλλο ένα;: μου χαρίσαν κάτι ποιήματα και διηγήματα, δεν καταλαβαίνω Νικς αλλά ντρέπομαι να του τοπω, καταλαβαίνω ότι για να τα έχει γράψει κάτι εννοεί ο άνθρωπος, για να προσπαθήσω περισσότερο λέω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Αρρηνmax41postspermonth την 16 Ιούλ 2018, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 16 Ιούλ 2018, 19:46
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:34
ικανοποιειστε μονο τις αναγκες σας
το εχουμε ξαναπει
αχ!θα σε πλάκωνα αν σε είχα μπροστά μου, μα τη Παναγία , με τις βλακείες που γράφεις,αλλά μου βγάζεις το μητρικό μου και έτσι μου 'ρχεται να σε πάρω αγκαλιά και να σε θηλάσω ,μπας και νιώσεις λίγο καλύτερα για το γάλα που στερήθηκες!
χαλάρωσε ρε συ.
-
ταγματασφαλιτης
από ταγματασφαλιτης » 16 Ιούλ 2018, 19:49
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:46
αχ!θα σε πλάκωνα αν σε είχα μπροστά μου, μα τη Παναγία , με τις βλακείες που γράφεις,αλλά μου βγάζεις το μητρικό μου και έτσι μου 'ρχεται να σε πάρω αγκαλιά και να σε θηλάσω ,μπας και νιώσεις λίγο καλύτερα για το γάλα που στερήθηκες!
χαλάρωσε ρε συ.
δε ξερω τι οικειοτητα υπαρχει μεταξυ σας και του μιλας κατ αυτον τον τροπο
παντως αν εμενα γυναικα μου ελεγε αυτα καταπροσωπο
θα μετρουσε τα δοντια της απ το πατωμα
και δεν υπερβαλω καθολου
-
Αρρηνmax41postspermonth
από Αρρηνmax41postspermonth » 16 Ιούλ 2018, 19:50
το εχουμε ξαναπει
αχ!θα σε πλάκωνα αν σε είχα μπροστά μου, μα τη Παναγία , με τις βλακείες που γράφεις,αλλά μου βγάζεις το μητρικό μου και έτσι μου 'ρχεται να σε πάρω αγκαλιά και
να σε θηλάσω ,μπας και νιώσεις λίγο καλύτερα για το γάλα που στερήθηκες!
χαλάρωσε ρε συ.
όχι μην το κάνεις αυτό τώρα !γιατί παίζεις με τις ορμές του... μπορεί ο άνθρωπος να έχει να βγάλει δουλειά που έχει πάρει από το γραφείο ,μην ανοίξει άλλες δουλειές νυχτιάτικα .
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 16 Ιούλ 2018, 19:54
Εγώ πάντως από αυτό το νήμα μπερδεύτηκα.
Εμείς πιατεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ άντρα- γυναίκας και οι άντρες λένε πως όχι. Γιατί τέτοιο χάσμα; τι σχύει τελικά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 16 Ιούλ 2018, 19:55
και καλά κάνεις και μαγκιά σου.
αλλά μέτρα λίγο τις κουβέντες σου,λες χοντράδες.
δε ξέρω πως αλλιώς να το πώ. ειναι άκομψο αυτό που είπες.
Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:50
όχι μην το κάνεις αυτό τώρα !γιατί παίζεις με τις ορμές του... μπορεί ο άνθρωπος να έχει να βγάλει δουλειά που έχει πάρει από το γραφείο ,μην ανοίξει άλλες δουλειές νυχτιάτικα .
μην ανησυχείς ,σε θεωρητικό επίπεδο ήταν το ποστ.
δε θα πράξω τα αναγραφόμενα!

-
Αγις
από Αγις » 16 Ιούλ 2018, 19:57
το εχουμε ξαναπει
χαλάρωσε ρε συ.
και αν δεν σου βγάζει το '' μητρικό ενστικτο '' οπως λές η νομίζεις αλλά κ'ατι αλλο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 16 Ιούλ 2018, 20:00
Αγις έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:57
το εχουμε ξαναπει
χαλάρωσε ρε συ.
και αν δεν σου βγάζει το '' μητρικό ενστικτο '' οπως λές η νομίζεις αλλά κ'ατι αλλο ;
δεν υπάρχει περίπτωση να νομίζω Άγις.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 16 Ιούλ 2018, 20:01
ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 18:38
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 17:24
Με τους ορειβάτες του ομίλου πήγαινε.
με ολους;
Δεν νομίζω, αν κρίνω από τους συνοδούς της στην πόλη ήταν αρκετά επιλεκτική. Και βάσει των φωτογραφιών από την συντροφιά του Ολύμπου, ελάχιστοι εκπληρούσαν τα στάνταρντ της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 16 Ιούλ 2018, 20:03
Αγις έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 19:57
Εσύ πρέπει να εισαι φαν του hate fuck

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 1276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
- 104 Απαντήσεις
- 2637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
29 Μάιος 2024, 23:51
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 672 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
18 Μάιος 2023, 21:19
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.