Καραντίνα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Re: Καραντίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan » 15 Νοέμ 2020, 14:05

Νομίζω το νέο μοντέλο τηλεκπαίδευσης που εφαρμόζεται είναι για σκληρούς. Δηλαδή ναι μεν παιδιά από την επαρχία έχουν μια καλύτερη ευκαιρία να μορφωθούν αλλά συνολικά πρέπει να αφιερωθείς στη μελέτη για να επωφεληθείς.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 22 Νοέμ 2020, 14:11

καραντίνας τα ευτράπελα (;)

σήμερα είπαμε με τον σύζυγο να πάμε με το αμάξι έως την μαρίνα της Ελευσίνας για περπάτημα. στείλαμε τα σχετικά μηνύματα από το κινητό μου και πήγαμε. η μαρίνα είναι γύρω στα 500 μέτρα από το σπίτι μας.
φτάνοντας εκεί, ήρθαν δυο παιδιά από το λιμενικό και άρχισαν τον έλεγχο.
γιατί ήρθαμε για περπάτημα στην μαρίνα, ενώ επιτρέπεται μόνο γύρω από το τετράγωνο - τους απάντησα ότι είμαστε 3-4 τετράγωνα μακριά.
γιατί πήραμε το αυτοκίνητο, αφού ο σκοπός της άσκησης είναι το περπάτημα, έπρεπε να έρθουμε με τα πόδια (!)
γιατί στείλαμε από ένα κινητό δύο μηνύματα (τους απάντησα οτι δεν είχε μονάδες αυτό του συζύγου)
όσο περπατούσαμε στην μαρίνα, πέρασε δυο τρεις φορές αυτοκίνητο του λιμενικού και μας κοιτούσε εξονυχιστικά έναν έναν.
μετά, συνεχίζοντας το περπάτημα, φτάσαμε στο παλιό Ιρις (καφετέρια που έχει κλείσει εδώ και 15 χρόνια)
εκεί πέρασε άλλο αμάξι του λιμενικού και κατά σύμπτωση ο σύζυγος είπε ένα ααα και έβηξε λίγο πριν περάσουν (έχει το στομάχι του). το όχημα πήγε λίγα μέτρα μπροστά και μετά έκανε όπισθεν.
εξαγριωμένος ο λιμενικός, μας ζήτησε τον λόγο γιατί ο σύζυγος έκανε αααα. (το οποίο το χε κάνει πριν περάσουν από μπροστά μας).
ήρεμα του απάντησε ότι δεν σήμαινε τίποτα και ότι ήθελε να βήξει. μας αγριοκοίταξε και έφυγε.

αυτά ούτε στην χούντα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas » 22 Νοέμ 2020, 14:16

Naranjita έγραψε:
22 Νοέμ 2020, 14:11

εξαγριωμένος ο λιμενικός, μας ζήτησε τον λόγο γιατί ο σύζυγος έκανε αααα. (το οποίο το χε κάνει πριν περάσουν από μπροστά μας).
ήρεμα του απάντησε ότι δεν σήμαινε τίποτα και ότι ήθελε να βήξει. μας αγριοκοίταξε και έφυγε.

αυτά ούτε στην χούντα.
ναι αλλά στους αριστερούληδες το παίζεις ιστορία, χρυσό μου
άρα καλό είναι να μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο από αντίδραση (σε πραγματι, γελοιους αριστερουληδες) αλλα να κρινουμε σκωπτικά την εξουσία και το πώς αυτή ασκείται

εγω γραψει για τα παιδακια στην Πατησιων που δεν εβγαλαν αχνα και ο ματατζης νομιζε οτι τον κοιταγαν (και να τον κοιταγαν, στα @@ μου) και τους την επεσαν 15 ατομα για αναγνωριση κλπ (το κλπ μπορει να σημαινει και κρατητηριο, δυστυχως επρεπε να φυγω)

λοιπον, πού θα παει αυτη η κατασταση; οι συναδελφοι τους πρεπει να απομονωσουνε τους καφρους

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 22 Νοέμ 2020, 14:17

Και μετα απ ολα αυτα δηλαδη δεν σας ριξαν προστιμο;Κινεζοποιηση αμεσα
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 22 Νοέμ 2020, 14:28

Adidas έγραψε:
22 Νοέμ 2020, 14:16
Naranjita έγραψε:

αυτά ούτε στην χούντα.
άρα καλό είναι να μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο από αντίδραση (σε πραγματι, γελοιους αριστερουληδες) αλλα να κρινουμε σκωπτικά την εξουσία και το πώς αυτή ασκείται

εγω γραψει για τα παιδακια στην Πατησιων που δεν εβγαλαν αχνα και ο ματατζης νομιζε οτι τον κοιταγαν (και να τον κοιταγαν, στα @@ μου) και τους την επεσαν 15 ατομα για αναγνωριση κλπ (το κλπ μπορει να σημαινει και κρατητηριο, δυστυχως επρεπε να φυγω)

λοιπον, πού θα παει αυτη η κατασταση; οι συναδελφοι τους πρεπει να απομονωσουνε τους καφρους
ναι αλλά οι κραδαίνοντες σφυροδρέπανο είναι στο απυρόβλητο. το κυνήγι του κράτους δικαιού, γίνεται στους υπόλοιπους
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 22 Νοέμ 2020, 14:30

GoBack έγραψε:
22 Νοέμ 2020, 14:17
κανονικά, έπρεπε να μας βγάλουν και τα νύχια.

πέρα από την πλάκα, πρώτη φορά βλέπω δεξιά κυβέρνηση να κάνει τέτοια πράγματα σε δεξιούς πολίτες.

σχιζοφρένεια σκέτη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 22 Νοέμ 2020, 14:30

Naranjita έγραψε:
22 Νοέμ 2020, 14:30

πέρα από την πλάκα, πρώτη φορά βλέπω δεξιά κυβέρνηση να κάνει τέτοια πράγματα σε δεξιούς πολίτες.
φοραγες μπλουζακι ΝΔ;
Philip Mortimer έγραψε:
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 22 Νοέμ 2020, 14:36

GoBack έγραψε:
Naranjita έγραψε:

φοραγες μπλουζακι ΝΔ;
όχι αλλά όλοι εδώ μεσα με λένε φασιστόμουτρο.

οπότε?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas » 22 Νοέμ 2020, 14:36

Naranjita έγραψε:
22 Νοέμ 2020, 14:28
Adidas έγραψε:
22 Νοέμ 2020, 14:16
Naranjita έγραψε:

αυτά ούτε στην χούντα.

ναι αλλά οι κραδαίνοντες σφυροδρέπανο είναι στο απυρόβλητο. το κυνήγι του κράτους δικαιού, γίνεται στους υπόλοιπους
οχι, δεν ισχυει και εθελοτυφλεις
ολα ειναι συγκεντρωση ισχυος και τιποτα παραπανω, και σε θεσμικο και σε στιγμιαιο συμπεριφορικο επιπεδο
ο αστυνομικος που θα σκυψει το κεφαλι σε εναν μικρομαφιοζο, θα δειρει τον πιτσρικα που κοιτουσε περιεργα
ο αστυνομικος που θα μιλησει ευγενικα με τον κουτσουμπα, θα ροπαλιασει τον βρωμοκνιτη που ναι μονος του

οι γυφτοι ειναι η μονη εξαιρεση που το ατομικο την γλιτωνει λογω του συλλογικου, λογω της αλληλεγγυης που εχουν
και πρφανως σε συλλογικο επιπεδο λογω πακετοποιησης των ψηφων τους, ενας καθοδηγει ολους, οπως σε ολες τις μαφιες

εγω εκτιμω και αγαπω την καλη αστυνομια, χτες με εσωσε ενας απο μπλεξιμο και ας ηρθε τσαντισμενος (επειδη τρεχει σαν παλαβος με ενα περιπολικο σε ολη την αθηνα)
αλλα με τσαντιζει να γινονται χουντογεροι ολοι πανω στην συζητηση με αριστερουληδες τυπου κομετ
ενω ολοι τσαντιζομαστε οταν η καταχρηση εξουσιας αφορα εμας
τα χαιρετισματα μου στην χαμενη μασαμπουκαια

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 22 Νοέμ 2020, 14:37

GoBack έγραψε:
Γάμησε τα. Δηλαδή πόσες παραβιάσεις πρέπει να κάνουν για να φάνε το πρόστιμο;
Εδώ μιλάμε για ΚΟΡΩΝΟΕΚΔΡΟΜΗ!
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 22 Νοέμ 2020, 14:40

Adidas έγραψε:
22 Νοέμ 2020, 14:36

οχι, δεν ισχυει και εθελοτυφλεις
ολα ειναι συγκεντρωση ισχυος και τιποτα παραπανω, και σε θεσμικο και σε στιγμιαιο συμπεριφορικο επιπεδο
ο αστυνομικος που θα σκυψει το κεφαλι σε εναν μικρομαφιοζο, θα δειρει τον πιτσρικα που κοιτουσε περιεργα
ο αστυνομικος που θα μιλησει ευγενικα με τον κουτσουμπα, θα ροπαλιασει τον βρωμοκνιτη που ναι μονος του

οι γυφτοι ειναι η μονη εξαιρεση που το ατομικο την γλιτωνει λογω του συλλογικου, λογω της αλληλεγγυης που εχουν
και πρφανως σε συλλογικο επιπεδο λογω πακετοποιησης των ψηφων τους, ενας καθοδηγει ολους, οπως σε ολες τις μαφιες

εγω εκτιμω και αγαπω την καλη αστυνομια, χτες με εσωσε ενας απο μπλεξιμο και ας ηρθε τσαντισμενος (επειδη τρεχει σαν παλαβος με ενα περιπολικο σε ολη την αθηνα)
αλλα με τσαντιζει να γινονται χουντογεροι ολοι πανω στην συζητηση με αριστερουληδες τυπου κομετ
ενω ολοι τσαντιζομαστε οταν η καταχρηση εξουσιας αφορα εμας
τα χαιρετισματα μου στην χαμενη μασαμπουκαια
περα από το περιστατικό με το αααα (που εκεί επρόκειτο για μλκα μπάτσο)

δεν θεωρώ ότι η κοπελίτσα έκανε κατάχρηση εξουσίας, αλλά ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που της επέβαλαν οι προιστάμενοι της (και η κυβέρνηση) να κάνει. φαινόταν από το πρόσωπο της η δύσκολη θέση στην οποία βρισκόταν.

αυτά, δεν είναι δικές τους συμπεριφορές αλλά έρχονται από ψηλά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 22 Νοέμ 2020, 14:41

Naranjita έγραψε:
GoBack έγραψε:
Naranjita έγραψε:

φοραγες μπλουζακι ΝΔ;

οπότε?
Κανε αυτο που κανω και εγω.Παρε μια μασκα υφασματινη και κολλα μπροστα το σημα της ΝΔ.Θα σε κοιτανε απλα απο μακρια και θα σου κλεινουν το ματι.
Philip Mortimer έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 22 Νοέμ 2020, 14:41

Dwarven Blacksmith έγραψε:
22 Νοέμ 2020, 14:37
GoBack έγραψε:
φοβάμαι μην καταλήξω σε κανα γκουλαγκ, γιατι πήραν και τα στοιχεία μου αυτοι οι υπάλληλοι του σοβιετ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 22 Νοέμ 2020, 14:42

Dwarven Blacksmith έγραψε:
22 Νοέμ 2020, 14:37
GoBack έγραψε:
Το "πηραμε το αμαξι να παμε 500 μετρα παρακατω να περπατησουμε" ειναι κατευθειαν για το μουσειο :lol:
Philip Mortimer έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 22 Νοέμ 2020, 14:42

GoBack έγραψε:
22 Νοέμ 2020, 14:41
Naranjita έγραψε:
GoBack έγραψε:

φοραγες μπλουζακι ΝΔ;

οπότε?
Κανε αυτο που κανω και εγω.Παρε μια μασκα υφασματινη και κολλα μπροστα το σημα της ΝΔ.Θα σε κοιτανε απλα απο μακρια και θα σου κλεινουν το ματι.
ναι αλλα θα με φτυνουν όλοι οι υπόλοιποι, οπότε θα τον τσεπώσω στα σίγουρα τον ιο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών