Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 21:08
Δε συγκλονίζομαι από το λάπτοπ για να το αγοράσω ο ίδιος, αλλά ως αντιαπλικός γενικά νομίζω η Απλ αξίζει μπράβο σε αυτή την περίπτωση.
Καταρχάς καινοτόμησε όντως, δεν ξανάβγαλε το ίδιο προϊον για 10η φορά με λιγότερες θύρες. Δηλαδή αν δεν πούμε μπράβο τώρα, πότε;
Είμαι εκσάιτιντ για το γενικότερο ντισράπτ στην x86 αρχιτεκτονική.
το εχει αναφερει και ο enaon αυτο σε προηγουμενες σελιδες,
την Apple δεν την ενδιαφερει τοσο να την πει στην Microsoft και την Intel, δεν ανταγωνιζεται την Microsoft σε θεμα λειτουργικου,
διαφορετικη προσεγγιση και διαφορες γενικοτερα υπηρχαν παντα ανεξαρτητως hardware μεσα στο κουτι,
ποτε δεν ηταν στοχος της να παρει τη πλειοψηφια της αγορας αφηνοντας πειρατικες κοπιες να διακινουνται ελευθερα...
οσο δε για τα laptops, τα iMacs και τα tablets η Apple δεν ειναι παρα αλλη μια εταιρια οπως η Dell, Asus, Lenovo, IBM, Toshiba, Samsung κλπ.
που εχει ηδη το μεριδιο της στην αγορα, γνωριζοντας που απευθυνεται και συνεχιζοντας να την εμπιστευονται αυτοι που την επιλεγουν...
με αυτη τη κινηση ενισχυει τους ηδη υπαρχοντες χρηστες που εργαζονται στο οικοσυστημα της με διαφορες συσκευες οπου θα δουν τα οφελη αμεσα, αυτο φυσικα σιγα σιγα θα προσεγγισει και νεους χρηστες
προσωπικα ειμαι πολυ περιεργος να δω τί επεξεργαστη θα εχουν τα iMac οπως και τα iPad -Pro κυριως- της επομενης γενιας και η αλληλεπιδραση στο software που θα προκυψει απο αυτη την αλλαγη