Κάτι κανεις λάθος τότε.
οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να έχεις ετοιμα τυπωμένα ερωτηματολογια και στυλό.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 21:06Δεν εχω τη δυνατοτητα συνηθως.

Σε αυτές τις περιπτώσεις - με προθυμία θα απαντήσουν - και αν και ελαφρά

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 18:58
και δεύτερον και κυριότερον δε πιστεύω ότι οι άντρες είναι λιγούρια όλοι και βλέπουν κάθε κοπέλα με πονηρό σκοπό.νομίζω τους αδικεί αυτή η άποψη.

ολοι οι αντρες εαν τους αρεσει μια γυναικα εμφανισιακα εστω και λιγο, θελουν να κανουν σεξ μαζι της τουλαχιστον μια φορα.
ειναι φτιαγμενοι απο την φυση ετσι, γιατι το σεξ με μια γυναικα δεν τους κοστιζει τιποτα αντιθετα θα μεταδοσουν τα γονιδια τους.
η γυναικα δεν ειναι ετσι, θα πρεπει να το μελετησει πολυ με ποιον θα κανει σεξ γιατι εαν κανει λαθος επιλογη οι απογονοι της θα μπλεξουν ασχημα.
ο αντρας οταν κανει λαθος επιλογη δεν εχει να χασει τιποτα.
εχω και πολλα αλλα να σου πω αλλα με πμ η σε καφε, η σινεμα
ξερεις γιατι;; γιατι εμενα δεν μου κοστιζει τιποτα να κουτουπωσω μια αγνωστη οπως και με ολους τους αντρες
Το οποίο άλλαξε πολύ (ευτυχώς) τις τελευταίες δεκαετίες με την ευρεία παραγωγή -διάθεση χρήση προφυλακτικών μεθόδων + την χαλαρότητα- ελευθεριοτηταlolek1 έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 23:45κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 18:58
και δεύτερον και κυριότερον δε πιστεύω ότι οι άντρες είναι λιγούρια όλοι και βλέπουν κάθε κοπέλα με πονηρό σκοπό.νομίζω τους αδικεί αυτή η άποψη.ελπιζω να μην το ξεχασεις ποτε σου.
ολοι οι αντρες εαν τους αρεσει μια γυναικα εμφανισιακα εστω και λιγο, θελουν να κανουν σεξ μαζι της τουλαχιστον μια φορα.
ειναι φτιαγμενοι απο την φυση ετσι, γιατι το σεξ με μια γυναικα δεν τους κοστιζει τιποτα αντιθετα θα μεταδοσουν τα γονιδια τους.
η γυναικα δεν ειναι ετσι, θα πρεπει να το μελετησει πολυ με ποιον θα κανει σεξ γιατι εαν κανει λαθος επιλογη οι απογονοι της θα μπλεξουν ασχημα.
ο αντρας οταν κανει λαθος επιλογη δεν εχει να χασει τιποτα.
εχω και πολλα αλλα να σου πω αλλα με πμ η σε καφε, η σινεμα
ξερεις γιατι;; γιατι εμενα δεν μου κοστιζει τιποτα να κουτουπωσω μια αγνωστη οπως και με ολους τους αντρες

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δικιο ειχες
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
αν γνωρισω μια ελκυστικη γυναικα
και εχω τη δυνατοτητα να επιλεξω την φυση της συναναστροφης θα επιλεξω να την πηδαω
αν δεν ειναι ελκυστικη η σχεση μας θα μεινει εργασιακη,τυπικη,απομακρη,ψυχρη
και εχω τη δυνατοτητα να επιλεξω την φυση της συναναστροφης θα επιλεξω να την πηδαω
αν δεν ειναι ελκυστικη η σχεση μας θα μεινει εργασιακη,τυπικη,απομακρη,ψυχρη
αυτο που ισχυει ειναι οτι οι ορισμενοι αντρες σας κανουν τους φιλους ενω πολυ θα ηθελαν να σας τον χωσουν, και εσεις δεν το καταλαβαινετε.
δεν φταιτε, αυτοι φταινε που δεν το λενε στα ισια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ορισμένοι άντρες το βλέπουν έτσι. Άλλοι άντρες που να το βλέπουν αλλιώς και όντως να είναι φίλοι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάποιον μου θυμίζεις έντονα εσύ αλλά μπααα.
Και ο Τομ Κρουζ κοντός ήταν και πηδούσε την Νικόλ

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε, εδώ ο Χατζηχρήστος που ήταν 1,10 με τα χέρια στην ανάταση πηδούσε ό,τι κινείται και τρέχαν από πίσω του η γυναίκες. Το ίδιο και ο Ρίζος που ήταν ακόμα πιο κοντός. Μη μασάτε με το ύψος.
- Υπερκουλτουριάρης
Όπως μου έχει διδάξει η ζωή, οι γυναίκες φιλία μπορούν να κάνουν μόνο με άντρες,άντε με την μάνα και την αδερφή τους επίσης. Μεταξύ τους είναι πολύ ανταγωνιστικές, όλη την μέρα μαζί να περνάνε, είναι σαν γάτες που κοιτά η μια την άλλη. Πάντα σοκαριζόμουν όταν άκουγα από σχέσεις μου να κάνουν απίστευτα κακεντρεχή σχόλια, για κολλητές τους. Στον άντρα είναι αλλιώς, η φιλία είναι ιερή και συνήθως το δέσιμο κρατάει δεκαετίες ακόμα και όταν η ζωή σε απομακρύνει και βλέπεσαι αραιά.
Φιλία μεταξύ των αντίθετων φύλων υπάρχει, δεν μας βγάζουν ούτε βγάζουμε σε όλους το ερωτικό,ούτε τα πάντα είναι σεξ. Μεταξύ του άλλου ή του τρίτου φύλου όμως είναι οριακή, για καφέ πας,το πιθανότερο να πείτε και πιο ουσιαστικά πράγματα,εφόσον δεν υπάρχει το ερωτικό,από ότι με έναν ιδίου φύλου,αλλά δεν πας πλακωθείς στα ποτά μαζί της,γιατί στο δεκατο σφηνάκι μπορεί να νιώσεις πολύ άνετα να της πιάσεις τον κώλο(έτσι είναι οι άντρες, ασυναίσθητα γίνεται) και αν αυτή δεν φρικάρει και ξυπνήσατε παρέα, μετα το πράγμα δεν μαζεύεται και η φιλία πάει περίπατο. Ενώ αν είσαι με τον Μπάμπη με βυζιά φλοκάτη, όσο και να την έχεις ακούσει, τέτοιο πράγμα δεν γίνεται.
Φιλία μεταξύ των αντίθετων φύλων υπάρχει, δεν μας βγάζουν ούτε βγάζουμε σε όλους το ερωτικό,ούτε τα πάντα είναι σεξ. Μεταξύ του άλλου ή του τρίτου φύλου όμως είναι οριακή, για καφέ πας,το πιθανότερο να πείτε και πιο ουσιαστικά πράγματα,εφόσον δεν υπάρχει το ερωτικό,από ότι με έναν ιδίου φύλου,αλλά δεν πας πλακωθείς στα ποτά μαζί της,γιατί στο δεκατο σφηνάκι μπορεί να νιώσεις πολύ άνετα να της πιάσεις τον κώλο(έτσι είναι οι άντρες, ασυναίσθητα γίνεται) και αν αυτή δεν φρικάρει και ξυπνήσατε παρέα, μετα το πράγμα δεν μαζεύεται και η φιλία πάει περίπατο. Ενώ αν είσαι με τον Μπάμπη με βυζιά φλοκάτη, όσο και να την έχεις ακούσει, τέτοιο πράγμα δεν γίνεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon