Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Re: Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Ποια Βουλιαγμένη;
Χεσμένη την έχουν τη Βουλιαγμένη οι τουρίστες.
Οι τουρίστες ενδιαφέρονται για μέρη που είναι κοντά σε καλές συγκοινωνίες. Όπως ακριβώς και οι εργαζόμενοι.
Αυτή τη στιγμή στην Παλλήνη νοικιάζονται μόνο 2 διαμερίσματα από 30 πέρυσι και ακόμα και στο ψιλικατζίδικο σκοντάφτεις σε γιαπωνέζους με σορτσάκια που κοιτάνε το Google Maps.
Χεσμένη την έχουν τη Βουλιαγμένη οι τουρίστες.
Οι τουρίστες ενδιαφέρονται για μέρη που είναι κοντά σε καλές συγκοινωνίες. Όπως ακριβώς και οι εργαζόμενοι.
Αυτή τη στιγμή στην Παλλήνη νοικιάζονται μόνο 2 διαμερίσματα από 30 πέρυσι και ακόμα και στο ψιλικατζίδικο σκοντάφτεις σε γιαπωνέζους με σορτσάκια που κοιτάνε το Google Maps.
-
Συγγνώμη αδερφέ,σε μια χώρα που έχουν ιδιόκτητο ακίνητο σχεδόν οι 4 στους 5,ειλικρινά είναι τόσοι πολλοί οι καημένοι που δε βρίσκουν να νοικιάσουν;Ε να διώξουμε τους γιαπωνέζους τότε ρε αδερφέ,που μας έκαναν και την τιμή να έρθουν εδώ να ενισχύσουν την κατανάλωση,και έκαναν ολόκληρο ταξίδι κυριολεκτικά από την άλλη άκρη του κόσμου,επειδή τα γκράβαρα θέλουν να βρουν φτηνό νοίκι σε καλλές περιοχές στην πρωτεύουσα.
2.000.000 άτομα κάνει αυτό που λες, Einstein. Και δεν είναι υποχρεωμένοι να ανταγωνίζονται τον Γιαπωνέζο που πληρώνει 100 τη βραδιά επειδή εσύ θες με τη σειρά σου να ανταγωνίζεσαι παράνομα το ξενοδοχείο.Συγγνώμη αδερφέ,σε μια χώρα που έχουν ιδιόκτητο ακίνητο σχεδόν οι 4 στους 5,ειλικρινά είναι τόσοι πολλοί οι καημένοι που δε βρίσκουν να νοικιάσουν;
Άμα θες πάρε όσους Γιαπωνέζους θες αλλά θα πληρώσεις 22% από το πρώτο ευρώ, προκαταβολή φόρου, ΕΦΚΑ, υγειονομικό και όλα τα υπόλοιπα. Αλλιώτικα κι εγώ έρχομαι και πετάω τα σκατά μου (γιατί να πληρώνω αποχέτευση ενώ έχεις τόσο ωραίο χώρο; ).
Βρήκαμε την "επανάσταση" και είναι ότι ανοίγουμε λαθραία ταξί, λαθραία ξενοδοχεία, λαθραία μπουρδέλα αλλά το κάνουμε μέσω app οπότε είμαστε πρωτοπορία. Κούνια που σας κούναγε λαμόγια.
foscilis έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 16:242.000.000 άτομα κάνει αυτό που λες, Einstein. Και δεν είναι υποχρεωμένοι να ανταγωνίζονται τον Γιαπωνέζο που πληρώνει 100 τη βραδιά επειδή εσύ θες με τη σειρά σου να ανταγωνίζεσαι παράνομα το ξενοδοχείο.Συγγνώμη αδερφέ,σε μια χώρα που έχουν ιδιόκτητο ακίνητο σχεδόν οι 4 στους 5,ειλικρινά είναι τόσοι πολλοί οι καημένοι που δε βρίσκουν να νοικιάσουν;
Άμα θες πάρε όσους Γιαπωνέζους θες αλλά θα πληρώσεις 22% από το πρώτο ευρώ, προκαταβολή φόρου, ΕΦΚΑ, υγειονομικό και όλα τα υπόλοιπα. Αλλιώτικα κι εγώ έρχομαι και πετάω τα σκατά μου (γιατί να πληρώνω αποχέτευση ενώ έχεις τόσο ωραίο χώρο; ).

+88888888foscilis έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 16:242.000.000 άτομα κάνει αυτό που λες, Einstein. Και δεν είναι υποχρεωμένοι να ανταγωνίζονται τον Γιαπωνέζο που πληρώνει 100 τη βραδιά επειδή εσύ θες με τη σειρά σου να ανταγωνίζεσαι παράνομα το ξενοδοχείο.Συγγνώμη αδερφέ,σε μια χώρα που έχουν ιδιόκτητο ακίνητο σχεδόν οι 4 στους 5,ειλικρινά είναι τόσοι πολλοί οι καημένοι που δε βρίσκουν να νοικιάσουν;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και εσύ Beria άσχετος από επιχειρήσεις και φοροτεχνικά;
Μηχανικέ κι εσύ Πασόκ;
Μιλας για εναν κλαδο που ειναι πρωταθλητης στην διαφθορα,στην φοροδιαφυγη και στο ξεζουμισμα εργαζομενων.Εγω δεν θα σου πουλησω ((επανασταση)) απλα θα σου πω οτι εδωσε ανασες σε ανθρωπους που δυσκολευοταν οικονομικα ακομα και σε ανεργο σαν εμενα.Ξερεις γιατι ειμαι ανεργος επειδη καποιοι στο ονομα της ((ελευθερης αγορας)) γαμησαν το πτυχιο μου,τα επαγγελματικα μου δικαιωματα,το δικαιωμα να βρω δουλεια.Αυτη η επιλεκτικη υπερασπιση επαγγελματιων εχει καταντησει ορισμος υποκρισιας.foscilis έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 16:242.000.000 άτομα κάνει αυτό που λες, Einstein. Και δεν είναι υποχρεωμένοι να ανταγωνίζονται τον Γιαπωνέζο που πληρώνει 100 τη βραδιά επειδή εσύ θες με τη σειρά σου να ανταγωνίζεσαι παράνομα το ξενοδοχείο.Συγγνώμη αδερφέ,σε μια χώρα που έχουν ιδιόκτητο ακίνητο σχεδόν οι 4 στους 5,ειλικρινά είναι τόσοι πολλοί οι καημένοι που δε βρίσκουν να νοικιάσουν;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Είναι πολύ μικρότερο το νούμερο.Δε γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που ζουν μόνοι τους εντελώς και αποκλειστικά.Στην πραγματικότητα το νούμερο των ατόμων που δεν έχουν σπίτι είναι μικρότερο.Επαναλαμβάνω,σε περιοχές όχι πρώτης κατηγορίας είναι ξενοίκιαστα τα ακίνητα,από τα επαγγελματικά μέχρι τις κατοικίες.Δε θα πάω στο πόσοι ιδιοκτήτες έχουν χάσει μισθώματα και πληρώσαν εφορία για χρήματα που δεν έλαβαν γιατί θα κλάψουνε μανούλες.foscilis έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 16:242.000.000 άτομα κάνει αυτό που λες, Einstein. Και δεν είναι υποχρεωμένοι να ανταγωνίζονται τον Γιαπωνέζο που πληρώνει 100 τη βραδιά επειδή εσύ θες με τη σειρά σου να ανταγωνίζεσαι παράνομα το ξενοδοχείο.Συγγνώμη αδερφέ,σε μια χώρα που έχουν ιδιόκτητο ακίνητο σχεδόν οι 4 στους 5,ειλικρινά είναι τόσοι πολλοί οι καημένοι που δε βρίσκουν να νοικιάσουν;
Αν νομίζεις ότι είναι καλύτερο ένα ακίνητο να κάθεται και να το χάσει κάποιος για δικούς σου λόγους,εμένα αυτό δε με βρίσκει σύμφωνο.Να πληρώσουν εφορία,να συνεισφέρουν στο κρατικό ταμείο αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που περιγράφουν εδώ οι αλητάμπουρες ψηφοφόροι του μητσοτάκη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ρε Φοσι πραγματικα στο λεω σαν φιλος τον τελευταιο καιρο εισαι σε μονιμο ρεταρισμα.να ανταγωνίζεσαι παράνομα το ξενοδοχείο
Στο θέμα οτι έχουν χάσει χρήματα και έχουν πληρώσει φόρο για αυτά, είναι κάτι που το φωνάζουμε χρόνια, έτσι είναι όμως οι επενδύσεις-επιχειρήσεις δυστυχώς, πληρώνεις φόρο για χρήματα που δε πήρες. Εδω μας ζητάνε να πληρώσουμε προκαταβολικά φόρο.Heritage86 έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 16:52
Είναι πολύ μικρότερο το νούμερο.Δε γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που ζουν μόνοι τους εντελώς και αποκλειστικά.Στην πραγματικότητα το νούμερο των ατόμων που δεν έχουν σπίτι είναι μικρότερο.Επαναλαμβάνω,σε περιοχές όχι πρώτης κατηγορίας είναι ξενοίκιαστα τα ακίνητα,από τα επαγγελματικά μέχρι τις κατοικίες.Δε θα πάω στο πόσοι ιδιοκτήτες έχουν χάσει μισθώματα και πληρώσαν εφορία για χρήματα που δεν έλαβαν γιατί θα κλάψουνε μανούλες.
Αν νομίζεις ότι είναι καλύτερο ένα ακίνητο να κάθεται και να το χάσει κάποιος για δικούς σου λόγους,εμένα αυτό δε με βρίσκει σύμφωνο.Να πληρώσουν εφορία,να συνεισφέρουν στο κρατικό ταμείο αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που περιγράφουν εδώ οι αλητάμπουρες ψηφοφόροι του μητσοτάκη.
Πως να το χάσει ακριβώς; να το πάρει η τράπεζα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 17 Ιούλ 2018, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα.zteo έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 16:50Μιλας για εναν κλαδο που ειναι πρωταθλητης στην διαφθορα,στην φοροδιαφυγη και στο ξεζουμισμα εργαζομενων.Εγω δεν θα σου πουλησω ((επανασταση)) απλα θα σου πω οτι εδωσε ανασες σε ανθρωπους που δυσκολευοταν οικονομικα ακομα και σε ανεργο σαν εμενα.Ξερεις γιατι ειμαι ανεργος επειδη καποιοι στο ονομα της ((ελευθερης αγορας)) γαμησαν το πτυχιο μου,τα επαγγελματικα μου δικαιωματα,το δικαιωμα να βρω δουλεια.Αυτη η επιλεκτικη υπερασπιση επαγγελματιων εχει καταντησει ορισμος υποκρισιας.
Αν θες να νοικιάσεις λίγες μέρες για να έχεις μια ενίσχυση εισοδήματος της τάξης των 1000 ευρώ ΟΚ.
Αν θες να νοικιάζεις όλη τη σεζόν ή όλη τη χρονιά τότε είσαι ξενοδόχος (δεν έχει σημασία το πτυχίο σου). Έχεις το ελεύθερο να είσαι εκείνος ο ξενοδόχος που ούτε διαθείρει ούτε φοροδιαφεύγει ούτε ξεζουμίζει. Αλλά όχι προτιμάς να είσαι ο ξενοδόχος που καμουφλάρει τη δραστηριότητά του σαν περιστασιακές ενοικιάσεις στέγης.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αμα σου λεω ,λαθος συμπερασματα λαθος στοιχεια εισαι ντεφορμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ως και 100% η πληρότητα στους δημοφιλείς εγχώριους χειμερινούς προορισμούς τα Χριστούγεννα..
από Parrot » 25 Δεκ 2024, 17:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 58 Απαντήσεις
- 1339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
03 Ιαν 2025, 18:50
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Σεπ 2024, 18:42
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1069 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 343 Απαντήσεις
- 7238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
17 Σεπ 2024, 09:52