οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αρρηνmax41postspermonth
Phorum.gr user: Μητσάκος

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρρηνmax41postspermonth » 17 Ιούλ 2018, 17:02

Μόλις συνειδητοποίησα ότι
το όχι πια( δεν σκέφτομαι μαζί σου) σεξ αλλά( θέλω να είμαστε) μόνο φίλοι μπορεί να ισχύσει όταν πλέον η γυναίκα πλησιάζει στη κλιμακτήριο ....όσα φίλτρα και να βάλει η αλλη στο facebook ,εγώ ξέρω τα χρονάκια της και δεν μπορώ να τη δω πλέον ( τόσο) πονηρά όπως παλιά ...κάτι εχει αλλάξει πλέον. τώρα η άλλη η 30ρα που ξέρω,όσο και να την βλέπει ο τάδε σαν την μικρότερη αδερφή που δεν είχε ποτέ -ούτε και εγώ είχα -εγώ δεν μπορώ να την δω έτσι.
μην ξεχνάτε ρέ σεις και τις μιλφάρες ( το γκουγκλ την αναγνώρισε την λέξη αυτή όταν την.εκφώνησα!!) που κυκλοφορούνε εξω δεν είναι καθόλου να τις αγνοείς ...ενίοτε κίνδυνος.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 17 Ιούλ 2018, 17:07

plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 16:49
ταγματασφαλιτης έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 16:46
μπλε δοκιμασες;
το καπνισμα και σε μενα δημιουργουσε προβληματα και το εκοψα κυριως γι αυτο το λογο
και ημουν και μικρος τοτε
Μπα δεν δοκιμασα ποτε βιαγκρα και το κανισμα το λατρευω.Θα μπορουσα να το ελατωσω δραστικα αλλα με τιποτα να το κοψω.
Μακρια απ τα κωλοφαρμακα. Οι γιατροι καταστρεφουν ανθρωπους για να κονομανε. Κσλυτερα γινε mgtow σαν εμας.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 17 Ιούλ 2018, 17:12

Και πως οι mgtow κάνουν docking χωρίς στύση; :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 17 Ιούλ 2018, 17:18

αρχισαν και οι διαβολες περι στυσης :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 17 Ιούλ 2018, 17:19

enterprise-psi έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 17:12
Και πως οι mgtow κάνουν docking χωρίς στύση; :lol:
Μας ζηλευεις γιατι εισαι παντρεμενος.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 17 Ιούλ 2018, 17:21

Ορέστης 35 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 17:07
plouf έγραψε:
ταγματασφαλιτης έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 16:46
μπλε δοκιμασες;
το καπνισμα και σε μενα δημιουργουσε προβληματα και το εκοψα κυριως γι αυτο το λογο
και ημουν και μικρος τοτε
Μπα δεν δοκιμασα ποτε βιαγκρα και το κανισμα το λατρευω.Θα μπορουσα να το ελατωσω δραστικα αλλα με τιποτα να το κοψω.
Μακρια απ τα κωλοφαρμακα. Οι γιατροι καταστρεφουν ανθρωπους για να κονομανε. Κσλυτερα γινε mgtow σαν εμας.
:011::011:
Μερικοι ανθρωποι δεν αλλαζουν ποτε τελικα.Τα ψυχοφαρμακα με εχουν βοηθησει να βελτιωθω κατα πολυ.Αγαπαω το αλλο φυλο ετσι οπως ειναι με τα καλα του και τα στραβα του και τον εαυτο μου τον αγαπαω οπως ειναι.Οσοι ειναι mgtow εξ ορισμου ειναι loosers και σου μιλαει ανθρωπος που στην μεχρι τωρα ζωη του δεν ειχε επιτυχιες με τας γυναικας.Η διαφορα μου με εσενα ειναι οτι προσπαθω να καταπολεμησω τα προβληματα μου σε αντιθεση με εσενα που εισαι στον κοσμο σου και κολλημενος στα αρνητικα στερεοτυπα για το αλλο φυλο.Αλλα αφου εισαι ξεροκεφαλος τι να σου πω πολυ απλα δεν εχεις καμια ελπιδα μια φορα παντως εγω το πολεμω με τον εαυτο μου και προσπαθω να τον βελτιωσω εσυ για ολη τη ζωη σου θα παραμεινεις μισογυνης και θα εισαι αιωνιως βουτηγμενος σε ενα τελμα.Φιλικα παντα. :wave:

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 17 Ιούλ 2018, 17:24

ντροπη plouf
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 17 Ιούλ 2018, 17:25

plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 17:21
Ορέστης 35 έγραψε:
plouf έγραψε:

Μερικοι ανθρωποι δεν αλλαζουν ποτε τελικα.Τα ψυχοφαρμακα με εχουν βοηθησει να βελτιωθω κατα πολυ.Αγαπαω το αλλο φυλο ετσι οπως ειναι με τα καλα του και τα στραβα του και τον εαυτο μου τον αγαπαω οπως ειναι.Οσοι ειναι mgtow εξ ορισμου ειναι loosers και σου μιλαει ανθρωπος που στην μεχρι τωρα ζωη του δεν ειχε επιτυχιες με τας γυναικας.Η διαφορα μου με εσενα ειναι οτι προσπαθω να καταπολεμησω τα προβληματα μου σε αντιθεση με εσενα που εισαι στον κοσμο σου και κολλημενος στα αρνητικα στερεοτυπα για το αλλο φυλο.Αλλα αφου εισαι ξεροκεφαλος τι να σου πω πολυ απλα δεν εχεις καμια ελπιδα μια φορα παντως εγω το πολεμω με τον εαυτο μου και προσπαθω να τον βελτιωσω εσυ για ολη τη ζωη σου θα παραμεινεις μισογυνης και θα εισαι αιωνιως βουτηγμενος σε ενα τελμα.Φιλικα παντα. :wave:
Καλη τυχη και σου ευχομαι να βρεις την ευτυχια οπως εσυ την εννοεις.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 17 Ιούλ 2018, 17:26

men of style = νεοφιλελε PUA

μην πεφτεις σε παγιδες plouf :g030:

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 17 Ιούλ 2018, 17:28

plouf έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
plouf έγραψε:

O Ορέστης ειναι αλφα μέηλ και πιστεύω πως ειναι γκομενιάρης, άσε τι γράφει εδώ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 17 Ιούλ 2018, 17:32

¨Ορέστης35¨ έγραψε:Καλη τυχη και σου ευχομαι να βρεις την ευτυχια οπως εσυ την εννοεις.

Εικόνα
Ποτε στην ζωη μου δεν επιδιωξα να εχω διπλα μου μια γυναικα που να ειναι σκυλακι σε αντιθεση με εσενα.Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.Παραμενοντας mgtow θα εξασφαλισεις οτι μονιμα θα εισαι single. :bored:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 17 Ιούλ 2018, 17:34

Naida έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 14:41
lolek1 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 14:23

μην το σκεφτεσαι τοσο, βαλε μια ολοσωμη φωτο σου απο τον λαιμο και κατω για να διατηρησεις και την ανωνυμια σου, ωστε να σου πουμε μια τιμια και εμπεριστατωμενη γνωμη για το αν εισαι unfuckable
ετσι ισως σου ανεβασουμε και την αυτοπεπεπιθηση σου
παντως εσυ θα μας ανεβασεις σιγουρα το ηθικο :smt005:
Από τον λαιμό και κάτω ε; μπα δεν έιναι το δυνατό μου σημείο , ας μείνω στο συμπέρασμα του unfuckable :lol:
δεν υπαρχει γυναικα unfuckable. ουτε αντρας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 17 Ιούλ 2018, 17:36

Ερμής έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 17:28
plouf έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

O Ορέστης ειναι αλφα μέηλ και πιστεύω πως ειναι γκομενιάρης, άσε τι γράφει εδώ.
Εδω γελαμε. :lol: Εχουν πλακα οι mgtow παντως με αυτα τα μυαλα νομιζουν οτι θα βρουν γκομενα.Αμ πριτς ποτε τους δεν βρισκουν τι να κανουμε. :102:

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 17 Ιούλ 2018, 17:36

plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 17:32
¨Ορέστης35¨ έγραψε:Καλη τυχη και σου ευχομαι να βρεις την ευτυχια οπως εσυ την εννοεις.

Εικόνα
Ποτε στην ζωη μου δεν επιδιωξα να εχω διπλα μου μια γυναικα που να ειναι σκυλακι σε αντιθεση με εσενα.Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.Παραμενοντας mgtow θα εξασφαλισεις οτι μονιμα θα εισαι single. :bored:
Η φωτογραφια συμβολιζει οτι ο καθενας βρισκει με διαφορετικο τροπο την ευτυχια. Ο τυπος στη φωτογραφια ειναι αγκαλια με το σκυλο του σε μια υπεροχη παραλια... Σιγουρα ειναι ευτυχισμενος. Αν δεν ηθελες να μου πας κοντρα θα το εβλεπες.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 17 Ιούλ 2018, 17:39

οσους mgtow γνωριζω εχουν φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη

και φυσικα αποφευγουν την φθορα των σχεσεων

Αλαιν ντε Μπενουα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών