Διαφήμιση με hijack action
- wooded glade
Διαφήμιση με hijack action
Μου πρότειναν να βάλω μία διαφήμιση του stoiximan.
Λέω εντάξει, καλός είναι ο stoiximan, δείξτε μου πως τη θέλετε κατ' αρχάς και μετά βλέπουμε αν μπορούμε να τα βρούμε.
Μου δείχνει λοιπόν ο τύπος μιά διαφήμιση ως εξής:
Να ανοίγει η σελίδα και να βγαίνει ένα επικαλυπτικό του stoiximan. Αυτό δεν γίνεται dismiss και πρέπει να το πατήσεις. Αν το πατήσεις ανοίγει σε ένα πλαϊνό παράθυρο του browser το site stoiximan. Αν γυρίσεις πίσω από αυτό το παράθυρο τώρα το site το δικό μου φαίνεται κανονικά και επίσης αν θέλεις κλείνεις με το "x" τον stoiximan.
Τους λέω "τι μυστήρια τραίνα είναι αυτά, κατ' αρχάς αν ο άλλος έχει adbloc τότε δεν βγαίνει ποτέ το banner σας και άρα δεν μετράει κιόλας αν είναι cpm η διαφήμιση".
Λέει ο άλλος "όχι, έτσι είναι η μοντέρνα τεχνολογία, σε παρακαλώ".
Του λέω εγώ "μα ρε θείο ένα μπάννερ stabile του stoiximan, stoiximax που θες μιά χαρά δεν θα ήτανε ; δεν θα ήταν καλύτερα και για τον ίδιον τον μαλασκατέρ τον stoiximan που το πληρώνει ;".
Όχι λέει, είναι η μοντέρα τεχνολογία.
Λέω να το απορρίψω αλλά και δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα(ν) υπάρχει.
Λέω εντάξει, καλός είναι ο stoiximan, δείξτε μου πως τη θέλετε κατ' αρχάς και μετά βλέπουμε αν μπορούμε να τα βρούμε.
Μου δείχνει λοιπόν ο τύπος μιά διαφήμιση ως εξής:
Να ανοίγει η σελίδα και να βγαίνει ένα επικαλυπτικό του stoiximan. Αυτό δεν γίνεται dismiss και πρέπει να το πατήσεις. Αν το πατήσεις ανοίγει σε ένα πλαϊνό παράθυρο του browser το site stoiximan. Αν γυρίσεις πίσω από αυτό το παράθυρο τώρα το site το δικό μου φαίνεται κανονικά και επίσης αν θέλεις κλείνεις με το "x" τον stoiximan.
Τους λέω "τι μυστήρια τραίνα είναι αυτά, κατ' αρχάς αν ο άλλος έχει adbloc τότε δεν βγαίνει ποτέ το banner σας και άρα δεν μετράει κιόλας αν είναι cpm η διαφήμιση".
Λέει ο άλλος "όχι, έτσι είναι η μοντέρνα τεχνολογία, σε παρακαλώ".
Του λέω εγώ "μα ρε θείο ένα μπάννερ stabile του stoiximan, stoiximax που θες μιά χαρά δεν θα ήτανε ; δεν θα ήταν καλύτερα και για τον ίδιον τον μαλασκατέρ τον stoiximan που το πληρώνει ;".
Όχι λέει, είναι η μοντέρα τεχνολογία.
Λέω να το απορρίψω αλλά και δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα(ν) υπάρχει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
23 Μαρ 2025, 19:31
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση RASS Μάιος 2023 (action 24)
από KRAKEN » 15 Μάιος 2023, 19:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 57 Απαντήσεις
- 1694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
16 Μάιος 2023, 17:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος οι «θετικές διακρίσεις» (affirmative action) στις ΗΠΑ
από Scouser » 30 Ιουν 2023, 09:32 » σε Διεθνής πολιτική - 128 Απαντήσεις
- 3644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
04 Ιούλ 2023, 17:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσο εγκριτες ειναι οι δημοσκοπησεις της opinion poll και του action 24;
από southern » 21 Ιαν 2025, 09:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 66 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
21 Ιαν 2025, 09:18
-