Ανοιχτά βιβλία είμαστε και μεις, αλλά εσείς δεν καταβάλλετε τον απαραίτητο κόπο. Και μετά εμείς είμαστε παράλογες που το θεωρούμε υποτίμηση.Airman68 έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 19:03Ναι αλλά εμείς είμαστε ανοιχτά βιβλία.Καραμελίτσα έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 18:59Να καταλαβαίνετε τί θέλουμε, θέλουμε, όπως εμείς καταλαβαίνουμε τι θέλετε εσείς. Όχι ερωτήσεις και όχι διαπραγματεύσεις για τα προφανή.esu έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 18:07Αναφέρομαι κυρίως στις γυναίκες. Αλλά η συζήτηση τους αφορά όλους...
Όταν σας δείχνουμε ότι σας θέλουμε, πνίγεστε. Θέλετε ελευθερία, όχι πίεση κλπ.
Όταν σας δίνουμε τα παραπάνω, λέτε ότι σας έχουμε δεδομένες, ότι δεν σας διεκδικούμε.
Τελικά θέλετε συναισθηματική ασφάλεια ή ελευθερία;
ΥΓ: και τα δύο καρπούζια δύσκολο
Εσάς για να σας καταλάβουμε χρειαζόμαστε αποκωδικοποιητή ρε γμτ...
Ελευθερία vs Ασφάλεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Ελευθερία vs Ασφάλεια
Z
Θες να προσαρμοσεις τη συμπεριφορα σου συμφωνα με τα θελω των γυναικων;esu έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 18:07Αναφέρομαι κυρίως στις γυναίκες. Αλλά η συζήτηση τους αφορά όλους...
Όταν σας δίνουμε τα παραπάνω, λέτε ότι σας έχουμε δεδομένες, ότι δεν σας διεκδικούμε.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οι άνθρωποι δυστυχώς δεν είναι ανοιχτά βιβλία. Λένε ψέμματα που τα πιστεύουν ακόμη και οι ίδιοι. Στους άλλους κάνουν gaslighting και αποκαλύπτουν όσα θέλουν.
Σίγουρα θέλω να ξέρω τι θέλει ο άλλος απ την αρχή. Για να ξέρω αν μπορώ και αν θέλω να το προσφέρω.GoBack έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 19:09Θες να προσαρμοσεις τη συμπεριφορα σου συμφωνα με τα θελω των γυναικων;esu έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 18:07Αναφέρομαι κυρίως στις γυναίκες. Αλλά η συζήτηση τους αφορά όλους...
Γιατί και ο αλλος θέλει να τον έχει τον άλλο σίγουρο αλλά να μην τον έχει ο άλλος σίγουρο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το κατεξοχήν Πολιτικό Ερώτημα κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ναι αυτο δεν γινεται.esu έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 19:12Σίγουρα θέλω να ξέρω τι θέλει ο άλλος απ την αρχή. Για να ξέρω αν μπορώ και αν θέλω να το προσφέρω.GoBack έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 19:09Θες να προσαρμοσεις τη συμπεριφορα σου συμφωνα με τα θελω των γυναικων;esu έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 18:07Αναφέρομαι κυρίως στις γυναίκες. Αλλά η συζήτηση τους αφορά όλους...
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Επιτέλους, είπες κάτι με το οποίο συμφωνώ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 19:07Ανοιχτά βιβλία είμαστε και μεις, αλλά εσείς δεν καταβάλλετε τον απαραίτητο κόπο. Και μετά εμείς είμαστε παράλογες που το θεωρούμε υποτίμηση.Airman68 έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 19:03Ναι αλλά εμείς είμαστε ανοιχτά βιβλία.Καραμελίτσα έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 18:59
Να καταλαβαίνετε τί θέλουμε, θέλουμε, όπως εμείς καταλαβαίνουμε τι θέλετε εσείς. Όχι ερωτήσεις και όχι διαπραγματεύσεις για τα προφανή.
Εσάς για να σας καταλάβουμε χρειαζόμαστε αποκωδικοποιητή ρε γμτ...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
αυτή η απάντηση δεν βγάζει νόημα.
δηλαδή απλά καθρεφτίζονται οι προθέσεις;
Δεν μου φαίνεται ότι θα κρατούσε καμια σχέση έτσι. Ή τουλάχιστον καμια ισότιμη σχέση. Θα είχαμε άτομα που έχουν επιβληθεί και άτομα που τους έχουν επιβληθεί.
Μα έτσι δεν είναι οι περισσότερες σχέσεις;esu έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 19:18αυτή η απάντηση δεν βγάζει νόημα.
δηλαδή απλά καθρεφτίζονται οι προθέσεις;
Δεν μου φαίνεται ότι θα κρατούσε καμια σχέση έτσι. Ή τουλάχιστον καμια ισότιμη σχέση. Θα είχαμε άτομα που έχουν επιβληθεί και άτομα που τους έχουν επιβληθεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι οι περισσότερες; σύμφωνα με αυτήν την θεωρία έτσι πρέπει να είναι όλες. Δεν άφησες κάποιο περιθώριο.Naida έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 19:20Μα έτσι δεν είναι οι περισσότερες σχέσεις;
Υπάρχει περίπτωση και κάποιοι(εξαίρεση) να είναι πιο σωστοί και να έχουν ισορροπία στη σχέση τους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναι η ισορροπία πως επέρχεται;
Θέλει κάποιος να τον έχει (πιο) δεδομένο ο άνθρωπός του ή θέλει να έχει τον άνθρωπό του πιο λάσκα;
Θέλει κάποιος να τον έχει (πιο) δεδομένο ο άνθρωπός του ή θέλει να έχει τον άνθρωπό του πιο λάσκα;
- Sid Vicious
Ψευδοδιλημμα ειναι και πολιτικό ερώτημα.
Ακόμη και για.αυτή την περίπτωση η Αυτού Εξοχοτητα μου έδωσε την απάντηση,
η απώλεια της μίας αναιρεί την ύπαρξη της άλλης
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Αυτό θα έπρεπε να το νιώθει αβίαστα χωρίς να χρειάζεται να πιέσεις εσύ να το νιώσει.esu έγραψε: ↑26 Νοέμ 2020, 19:06Να νιώθει ο άλλος ότι δεν θα τον αφήσεις.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
21 Μαρ 2024, 00:01
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδιωτική ασφάλεια υγείας
από Scouser » 24 Μάιος 2023, 17:10 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 460 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
24 Μάιος 2023, 17:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θωρακίζει την οδική ασφάλεια η ΝΔ
από Unique » 05 Μάιος 2025, 13:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 1046 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon