Άρα μάνι-μάνι μιλάμε για μια βεβαίωση με αμοιβαία αναγνώριση από δύο χώρες. Ε, κάτι τέτοιο λένε, αλλά για αναγνώριση από περισσότερες χώρες ώστε να μην χρειαστεί να ξαναελέγξουν. Για να δούμε, δεν ελπίζω πολλά.Uppercut έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 03:06Τίποτα δεν χάθηκε. Στο αεροδρόμιο, αφού το ελέγξουν, σου δίνουν μία βεβαίωση ότι είσαι οκ, μ' αυτήν πας μ' αυτήν γυρνάς.
Αλλά, όπως είπα, συζητάμε τεχνικές μπούρδες και χάνουμε την ουσία.
Θες αεροπλάνο; αποδειξη εμβολιασμών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
Re: Θες αεροπλάνο; αποδειξη εμβολιασμών

Εγώ δεν μπορώ να προτείνω τίποτα. Το να ζητήσω να γίνει υποχρεωτικά ένα νέο εμβόλιο χωρίς να έχω ο ίδιος ενημερωθεί επαρκώς για την ασφάλειά του (στο βαθμό που μπορεί να ενημερωθεί ένας άσχετος), θα ήταν υπερβολικό. Μπορώ όμως να πω πως θα το θεωρούσα υπεύθυνη στάση, αν κάποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί άμεσα να μην έχει την απαίτηση να μπει στον κλειστό χώρο ενός αεροσκάφους μαζί με άλλους, για ένα πρώτο διάστημα, μέχρι να κρίνει και να εκτιμήσει καλύτερα τις συνέπειες του εμβολιασμού.
Δηλαδή τώρα που πεθαίνουν ομαδικά πολλοί συνάνθρωποί μας, το δικαίωμα της ψυχαγωγίας και του ταξιδιού μας προσωρινά υποχωρεί.
Επί της ουσίας, προσωπικά δεν θα ήθελα μια ακόμα καταγραφή σε μία βάση δεδομένων. Ας μην ταξιδέψει προσωρινά ο μη εμβολιασμένος και ας ελέγχεται σε κάθε φάση του ταξιδιού αυτό με την επίδειξη ενός εγγράφου, το οποίο θα ελέγχεται για τη εγκυρότητά του χωρίς να καταγράφεται ο ταξιδιώτης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 03:11Άρα μάνι-μάνι μιλάμε για μια βεβαίωση με αμοιβαία αναγνώριση από δύο χώρες. Ε, κάτι τέτοιο λένε, αλλά για αναγνώριση από περισσότερες χώρες ώστε να μην χρειαστεί να ξαναελέγξουν. Για να δούμε, δεν ελπίζω πολλά.
Ας θεσπιστεί ένα έγγραφο, τύπου ταυτότητας που θα αναγράφονται τα εμβόλια και θα είναι εύκολα ελέγξιμο και δύσκολο να παραποιηθεί. Όχι ηλεκτρονική ταυτότητα κάρτα που κανείς δεν ξέρει τι γράφει και ποιος την καταγράφει ή γιατί.
Δεν είμαι ο πρώτος που έγραψε πως όποιος πιστεύει ότι το μέτρο θα περιοριστεί στα αεροπορικά ταξίδια είναι σούπερ αφελής.ST48410 έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 03:14Εγώ δεν μπορώ να προτείνω τίποτα. Το να ζητήσω να γίνει υποχρεωτικά ένα νέο εμβόλιο χωρίς να έχω ο ίδιος ενημερωθεί επαρκώς για την ασφάλειά του (στο βαθμό που μπορεί να ενημερωθεί ένας άσχετος), θα ήταν υπερβολικό. Μπορώ όμως να πω πως θα το θεωρούσα υπεύθυνη στάση, αν κάποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί άμεσα να μην έχει την απαίτηση να μπει στον κλειστό χώρο ενός αεροσκάφους μαζί με άλλους, για ένα πρώτο διάστημα, μέχρι να κρίνει και να εκτιμήσει καλύτερα τις συνέπειες του εμβολιασμού.
Δηλαδή τώρα που πεθαίνουν ομαδικά πολλοί συνάνθρωποί μας, το δικαίωμα της ψυχαγωγίας και του ταξιδιού μας προσωρινά υποχωρεί.
Εγώ θα χρησιμοποιούσα άλλον χαρακτηρισμό, βαρύτερο.
Και είναι τουλάχιστον άστοχο να συνδέουμε κορώνες περί ομαδικών θανάτων συνανθρώπων μας και υποχώρηση της ψυχαγωγίας, με το ερώτημα που ήδη αρχίζει να τίθεται περί του ατομικού δικαιώματος άρνησης εμβολιασμού με το συγκεκριμένο εμβόλιο, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Στον κλειστό χώρο του αεροσκάφους μόνο πειράζει; Ο κλειστός του λεωφορείου; Ο κλειστός του τραίνου; Της τράπεζας; Δηλαδή να μην έχει την απαίτηση να συνεχίσει τη ζωή του. Όποιος από τους άλλους που θα είναι μαζί του γουστάρει να μην κινδυνεύει από τον ιό με το 0.2 ποσοστό θνητότητας και δεν το νοιάζουν τα ρίσκα του εμβολίου, να κάνει το εμβόλιο. Όποιος δε γουστάρει να το κάνει δεν το κάνει.ST48410 έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 03:14Εγώ δεν μπορώ να προτείνω τίποτα. Το να ζητήσω να γίνει υποχρεωτικά ένα νέο εμβόλιο χωρίς να έχω ο ίδιος ενημερωθεί επαρκώς για την ασφάλειά του (στο βαθμό που μπορεί να ενημερωθεί ένας άσχετος), θα ήταν υπερβολικό. Μπορώ όμως να πω πως θα το θεωρούσα υπεύθυνη στάση, αν κάποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί άμεσα να μην έχει την απαίτηση να μπει στον κλειστό χώρο ενός αεροσκάφους μαζί με άλλους, για ένα πρώτο διάστημα, μέχρι να κρίνει και να εκτιμήσει καλύτερα τις συνέπειες του εμβολιασμού.
Θα ελέγχουν και για το εμβόλιο της γρίπης;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
-
- EKPLIKTIKOS
Τα αεροπλάνα θα έπρεπε να απαγορευτούν ετσι κ αλλιώς για το ευρύ κοινό γιατι βλάπτουν το περιβάλλον 

Νομίζω πως υπεκφεύγεις.
Occasio facit furem
-
δεν εχω διαφορετικη πληροφορηση απο σενα, δεν διαβαζα να λενε για το εμβολιο της γριππης, για καποιο παραξενο λογο δεν συγκρινουν τον COVID με τη γριππη
Δεν πεθαίνει κόσμος από την γρίπη;
Το μισό σερβερ του πχωρουμ καταλαμβάνεται από πίνακες σύγκρισης θνησιμότητας γρίπης με covid19.
Το μισό σερβερ του πχωρουμ καταλαμβάνεται από πίνακες σύγκρισης θνησιμότητας γρίπης με covid19.
Occasio facit furem
-
Οποτε επιστρέφουμε στην προηγούμενη απάντηση μου
- hellegennes
Τα αρχικά "MMR"; Τις ημερομηνίες δόσεων; Την φωτογραφία της μάπας σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 02:32Αυτό λέμε. Δεν υπάρχει. Γι αυτό λέει ο Μόσιαλος να φτιαχτεί. Δε λέει απλά "κοιτάχτε τα βιβλιάρια". Τι θα καταλάβει δηλαδή ο Σενεγαλέζος από το Ελληνικό βιβλιάριο;
Μέχρι τώρα τι καταλάβαινε ο Κονγκολέζος, που για να ταξιδέψεις χρειάζεσαι εμβόλιο Ηπατίτιδας Α, Β, Τυφοειδούς πυρετού, Td, MMR και λύσσας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
25 Σεπ 2023, 08:30
-