αυτό δεν πήγε τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Εκτός και αν υπήρχε ανταπόκριση αλλά δεν εκδηλώθηκε δημοσίως...αλλά ναι...
Ο Fluffy λύνει τις απορίες σας
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ο Fluffy λύνει τις απορίες σας
Fluffy μια απορία που δεν μου λύνουν ποτέ οι φεμινίστριες: πώς εννοούμε την ισότητα μεταξύ των φύλλων;
Αυτοί που λένε "εγώ πιστεύω πως οι άνδρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες" είναι ελάχιστοι βλάκες. Αυτό που θα σου πούνε όλοι που μιλούν για την σχέση των φύλλων, κι εγώ μαζί, είναι ότι είναι υπέρ της ισότητας, αλλά ότι η ισότητα επέρχεται με τον τρόπο που προτείνουν οι ίδιοι. Αυτό το κάνουν ακόμα και ακραίοι μισογύνηδες. Άρα η ισότητα δεν είναι τόσο απλό θέμα όσο φαντάζει όταν την πρωτοακούς σαν λέξη. Οι φεμινίστριες, που στην πλειονότητά τους είναι και διαβασμένες, που διατείνονται ότι όποιος δεν είναι φεμινιστής είναι εξ ορισμού κατά της ισότητας, δεν θα έπρεπε να έχουν έναν συγκεκριμένο ορισμό της;
Αυτοί που λένε "εγώ πιστεύω πως οι άνδρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες" είναι ελάχιστοι βλάκες. Αυτό που θα σου πούνε όλοι που μιλούν για την σχέση των φύλλων, κι εγώ μαζί, είναι ότι είναι υπέρ της ισότητας, αλλά ότι η ισότητα επέρχεται με τον τρόπο που προτείνουν οι ίδιοι. Αυτό το κάνουν ακόμα και ακραίοι μισογύνηδες. Άρα η ισότητα δεν είναι τόσο απλό θέμα όσο φαντάζει όταν την πρωτοακούς σαν λέξη. Οι φεμινίστριες, που στην πλειονότητά τους είναι και διαβασμένες, που διατείνονται ότι όποιος δεν είναι φεμινιστής είναι εξ ορισμού κατά της ισότητας, δεν θα έπρεπε να έχουν έναν συγκεκριμένο ορισμό της;
γιατι γελας; αν δεν απαντησεις, θα σου επιτεθω αγριως
- Κατσαρίδης
- Obi Wan Iakobi
Πως γινεται ενα κομμα που μιλαει για αντιιμπεριαλισμο να υποστηριζει μια κατεξοχην ιμπεριαλιστικη ιδεολογια με εισβολες σε Κορεα,Βιετναμ,Αφγανισταν για να μην παμε παλιοτερα σε κατι Βαλτικες χωρες,Φινλανδιες κτλ
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
σφιξντ δατ φορ γιου.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 22:46Γιάννης Αγγελάκας
“Το έζησα το ΚΚΕ στο σπίτι μου, ήταν οργανωμένος κομμουνιστής ο πατέρας μου και η πρακτική του στο σπίτι ήταν φασιστική. Μικροαστός με τα σύνδρομα του καθωσπρέπει νοικοκύρη, που τα παιδιά του δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, γιατί φοράς αυτά, γιατί ακούς ροκ. Το έζησα, το κατάλαβα από μικρός, αγνός κομμουνισμός και μικροαστισμός μαζί σε κοκτέιλ. Ο μικροαστισμός είναι η ρίζα του φασισμού.”
Cavaliere

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
φλάφη, θα με λύσεις μια απορία ρε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Obi Wan Iakobi
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Aργοτερα τωρα συσκεπτεται με τους ιστορικους του κομματος για να με αποστομωσει

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
μεταμοντέρνος/εκφυλισμένος/μικροαστικός φεμινισμοςΒλήμα έγραψε: ↑28 Νοέμ 2020, 23:59Fluffy μια απορία που δεν μου λύνουν ποτέ οι φεμινίστριες: πώς εννοούμε την ισότητα μεταξύ των φύλλων;
γίνε πιο συγκεκριμένος με καναδυο παραδείγματα.
Ο ιμπεριαλισμός είναι κάτι πολύ συγκεκριμένοObi Wan Iakobi έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 17:55Πως γινεται ενα κομμα που μιλαει για αντιιμπεριαλισμο να υποστηριζει μια κατεξοχην ιμπεριαλιστικη ιδεολογια με εισβολες σε Κορεα,Βιετναμ,Αφγανισταν για να μην παμε παλιοτερα σε κατι Βαλτικες χωρες,Φινλανδιες κτλ
Σε υψηλου επιπέδου αφαίρεση αναφέρεται ως το ανώτατο στάδιο του καπιταλισμου, το μονοπωλιακό. Αν θες εμβάθυνση:
Δεν υπάρχουν εισβολές σε κορεα, βιετναμ, αφγανισταν.
Το ερώτημα λαμβάνει ως δεδομένα ψευδή/ ανυπόστατα και ασαφή δεδομένα αν θες θέσε ορθα το ερώτημα. Να ξες, την έκαψες ήδη τη μία που δικαιούσε.
- NoMoreLice
Οικογενειακές Ιστορίες: Κύριος Γιάννης, 61, Μισεί τον πατέρα του επειδή είναι σάπιος όπως το σύστημα και δεν τον αφήνει να έχει μαλλιά και σκουλαρίκιαGewponos90 έγραψε: ↑28 Νοέμ 2020, 23:39Ε άμα το είπε ο Αγγελάκας ότι ξέρει τον κομμουνισμο γιατί ο πατέρας του δεν ήθελε να ακούει ροκ, έτσι θα είναιObi Wan Iakobi έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 22:46Γιάννης Αγγελάκας
“Το έζησα το ΚΚΕ στο σπίτι μου, ήταν οργανωμένος κομμουνιστής ο πατέρας μου και η πρακτική του στο σπίτι ήταν φασιστική. Μικροαστός με τα σύνδρομα του καθωσπρέπει νοικοκύρη, που τα παιδιά του δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, γιατί φοράς αυτά, γιατί ακούς ροκ. Το έζησα, το κατάλαβα από μικρός, αγνός κομμουνισμός και μικροαστισμός μαζί σε κοκτέιλ. Ο μικροαστισμός είναι η ρίζα του φασισμού.”
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Φλόριντα λύνει το πρόβλημα της αριστεράς στην εκπαίδευση
από Σενέκας » 29 Ιούλ 2023, 12:35 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 401 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
29 Ιούλ 2023, 12:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιες απορίες που έχω γι αυτό το βίντεο.
από Εκτωρ » 30 Οκτ 2023, 17:40 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
30 Οκτ 2023, 17:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορίες σχετικά με το Αττικό ημερολόγιο
από τίποτα » 08 Ιούλ 2024, 11:30 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
09 Ιούλ 2024, 16:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 01 Σεπ 2024, 08:39 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Σεπ 2024, 12:06
-