οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Τι να έχουμε προσέξει ;
Σεξ από 118 χιλιόμετρα μακρυά θέλουν.
Αλλά με το Ε9 ανά χείρας.
Χωρίς Ε9 ακούτε αυτές τις δηλώσεις "μόνο φιλία, όχι σεξ" και άλλα μπουρδολογήματα.
Αλλά νομίζω από την εποχή που ήταν ο Σόλων Γκίκας υπουργός δημοσίας τάξεως και μετά, δεν τα πιστεύει κανείς αυτά.
Χωρίς Ε9 ακούτε αυτές τις δηλώσεις "μόνο φιλία, όχι σεξ" και άλλα μπουρδολογήματα.
Αλλά νομίζω από την εποχή που ήταν ο Σόλων Γκίκας υπουργός δημοσίας τάξεως και μετά, δεν τα πιστεύει κανείς αυτά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Το Ε9 δεν γράφει τις αξίες των ακινήτων.
Καλύτερο είναι το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ που γράφει αναλυτικά αξίες και το συνολική αξία της περιουσίας του ατόμου.
- wooded glade
Δε θέλουν μετρητά γιατί τα παίζετε στοίχημα στο μουντιάλ και τα χάνετε.
Η συνολική αξία βεβαίως εκτιμάται πάντα.
Ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι ειδήμονες που το "λένε";ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 23:50αυτο,λενε,δεν ειναι ακριβως αρρωστεια
δεν ειναι οπως οταν εχεις σπασμενο χερι ή οταν ανεβασες πυρετο
ειναι πιο πολυ παπατζιλικι
Πηγα σε διαφορες ειδικοτητες χωρις αποτελεσμα.Μηχανικός έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 23:34Δεν πήγες τουλάχιστον σε τρείς γιατρούς;Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 22:27Δυστυχως δεν εγινε σωστη διαγνωση. Εγω πιστευω οτι εχω καποιο ειδος φλεβικης ανεπαρκειας.
-
Δεν υπάρχει αυτό που λες αδερφέ,μια χαρά κάνουν σεξ οι γυναίκες και με άνεργους ή μισθοσυντήρητους φτωχούς.Εσύ απλά ενδέχεται να είσαι μη ικανός ως προς τα ερωτικά,δίχως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείς να το αλλάξεις.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 08:45Τι να έχουμε προσέξει ;
- wooded glade
Εγω διδάσκω αεί γηρασκόμενος, δε λέω ότι ξέρω τα πάντα.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 10:57Δεν υπάρχει αυτό που λες αδερφέ,μια χαρά κάνουν σεξ οι γυναίκες και με άνεργους ή μισθοσυντήρητους φτωχούς.Εσύ απλά ενδέχεται να είσαι μη ικανός ως προς τα ερωτικά,δίχως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείς να το αλλάξεις.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 08:45Τι να έχουμε προσέξει ;
Σύμφωνώ ότι είναι και πολυπαραμετρική η κατάστασις, αλλά αναφέρω και τα πορίσματα άλλων σοφών με τους οποίους συνδιαλέγομαι.
Το γενικό ρεζουμέ είναι ότι "δει δη χρημάτων ω άνδρες Αθηναίοι και άνευ τούτων ουδέν".
-
Αυτά για τη σχέση ανάμεσα στο σεξ και τις γυναίκες ισχύουν,αλλά μόνο όταν μιλάμε για επαγγελματίες της ομορφιάς και του μηχανισμού του θεάματος,δλδ. μοντέλα κοκ.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:02Εγω διδάσκω αεί γηρασκόμενος, δε λέω ότι ξέρω τα πάντα.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 10:57Δεν υπάρχει αυτό που λες αδερφέ,μια χαρά κάνουν σεξ οι γυναίκες και με άνεργους ή μισθοσυντήρητους φτωχούς.Εσύ απλά ενδέχεται να είσαι μη ικανός ως προς τα ερωτικά,δίχως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείς να το αλλάξεις.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 08:45Τι να έχουμε προσέξει ;
Σύμφωνώ ότι είναι και πολυπαραμετρική η κατάστασις, αλλά αναφέρω και τα πορίσματα άλλων σοφών με τους οποίους συνδιαλέγομαι.
Το γενικό ρεζουμέ είναι ότι "δει δη χρημάτων ω άνδρες Αθηναίοι και άνευ τούτων ουδέν".
Καθημερινές όμορφες και πολύ όμορφες κοπέλες μπορείς να τις έχεις στο κρεβάτι σου και δεν έχει να κάνει με τα λεφτά.Τα λεφτά παίζουν ρόλο όταν είναι να τεκνοποιήσει η γυναίκα,αλλά και πάλι δεν είναι απόλυτος κανόνας.Επομένως δες τι φταίει,διόρθωσέ το και προσπάθησε να αποκτήσεις όλες όσες θέλεις και δεν έχεις.Το να λέει κάποιος ότι αν δεν έχεις λεφτά δεν μπορείς να κάνεις γενετήσια πράξη είναι απλά ψέμμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heritage86 την 18 Ιούλ 2018, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
Δηλαδή εσύ θες να μας πεις ότι μπορείς να μπεις στο Βυζαντινό του Χίλτον και να φας το πρώτο μπουμπούκι αεροσυνοδό που θα συναντήσεις.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:15Αυτά για τη σχέση ανάμεσα στο σεξ και τις γυναίκες ισχύουν,αλλά μόνο όταν μιλάμε για επαγγελματίες της ομορφιάς και του μηχανισμού του θεάματος,δλδ. μοντέλα κοκ.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:02Εγω διδάσκω αεί γηρασκόμενος, δε λέω ότι ξέρω τα πάντα.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 10:57
Δεν υπάρχει αυτό που λες αδερφέ,μια χαρά κάνουν σεξ οι γυναίκες και με άνεργους ή μισθοσυντήρητους φτωχούς.Εσύ απλά ενδέχεται να είσαι μη ικανός ως προς τα ερωτικά,δίχως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείς να το αλλάξεις.
Καθημερινές όμορφες και πολύ όμορφες κοπέλες μπορείς να τις έχει στο κρεβάτι σου και δεν έχει να κάνει με τα λεφτά.Τα λεφτά παίζουν ρόλο όταν είναι να τεκνοποιήσει η γυναίκα,αλλά και πάλι δεν είναι απόλυτος κανόνας.Επομένως δες τι φταίει,διόρθωσέ το και προσπάθησε να αποκτήσεις όλες όσες θέλεις και δεν έχεις.Το να λέει κάποιος ότι αν δεν έχεις λεφτά δεν μπορείς να κάνεις γενετήσια πράξη είναι απλά ψέμμα.
Φερ ηνάφ.
Αλλά αν πάω εγώ μετά από εσένα με το πακέτο Ντελόρ υπό μάλης θα τις φάω για πλάκα όλες ή όχι ;
Και στη συνέχεια θα βγει κανένας από το πχόρουμ.com.gr να το αμφισβητήσει, ή μήπως δεν θα βγει ;
-
Κατά τη γνώμη μου ναι.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:19Δηλαδή εσύ θες να μας πεις ότι μπορείς να μπεις στο Βυζαντινό του Χίλτον και να φας το πρώτο μπουμπούκι αεροσυνοδό που θα συναντήσεις.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:15Αυτά για τη σχέση ανάμεσα στο σεξ και τις γυναίκες ισχύουν,αλλά μόνο όταν μιλάμε για επαγγελματίες της ομορφιάς και του μηχανισμού του θεάματος,δλδ. μοντέλα κοκ.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:02
Εγω διδάσκω αεί γηρασκόμενος, δε λέω ότι ξέρω τα πάντα.
Καθημερινές όμορφες και πολύ όμορφες κοπέλες μπορείς να τις έχει στο κρεβάτι σου και δεν έχει να κάνει με τα λεφτά.Τα λεφτά παίζουν ρόλο όταν είναι να τεκνοποιήσει η γυναίκα,αλλά και πάλι δεν είναι απόλυτος κανόνας.Επομένως δες τι φταίει,διόρθωσέ το και προσπάθησε να αποκτήσεις όλες όσες θέλεις και δεν έχεις.Το να λέει κάποιος ότι αν δεν έχεις λεφτά δεν μπορείς να κάνεις γενετήσια πράξη είναι απλά ψέμμα.
Φερ ηνάφ.
Αλλά αν πάω εγώ μετά από εσένα με το πακέτο Ντελόρ υπό μάλης θα τις φάω για πλάκα όλες ή όχι ;
Και στη συνέχεια θα βγει κανένας από το πχόρουμ.com.gr να το αμφισβητήσει, ή μήπως δεν θα βγει ;
Μπορεί να γίνει και το άλλο,να σε έχει εσένα για άρμεγμα,και να κάνει παράλληλα γενετήσια πράξη με κάποιον σαν εμένα ή ομοϊδεάτη μου.Η σεξουαλικότητα δεν έχει να κάνει με το χρήμα.
- wooded glade
Εγώ μίλησα για πολυπαραμετρικότητα του συστήματος.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:21Κατά τη γνώμη μου ναι.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:19Δηλαδή εσύ θες να μας πεις ότι μπορείς να μπεις στο Βυζαντινό του Χίλτον και να φας το πρώτο μπουμπούκι αεροσυνοδό που θα συναντήσεις.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:15
Αυτά για τη σχέση ανάμεσα στο σεξ και τις γυναίκες ισχύουν,αλλά μόνο όταν μιλάμε για επαγγελματίες της ομορφιάς και του μηχανισμού του θεάματος,δλδ. μοντέλα κοκ.
Φερ ηνάφ.
Μπορεί να γίνει και το άλλο,να σε έχει εσένα για άρμεγμα,και να κάνει παράλληλα γενετήσια πράξη με κάποιον σαν εμένα ή ομοϊδεάτη μου.Η σεξουαλικότητα δεν έχει να κάνει με το χρήμα.
Εξ άλλου αν βασίλευε η ξεραϊλα παντού δεν θα υπήρχε ούτε Μύκονος, ούτε Κέρκυρα, ούτε Σαιν Τροπέζ, ούτε τίποτα.
Αλλά λαίμαι τώρα είναι η Λωζάννη και η Κοζάνη μεταξύ επωχουμένων επ' αστράβης και μη.
-
Τα λεφτά παίζουν ρόλο σε οποιαδήποτε κοινωνική σχέση επειδή ζούμε σε εκχρηματισμένη κοινωνία.Αυτό δεν είναι φυσιολογικό και βιολογικά ορισμένο όμως,αυτό λέω και ισχυρίζομαι ότι υπάρχουν και άλλες ανάγκες που καλύπτεις μέσω από μια ερωτική σχέση πέραν του οικομικού-βιοποριστικού.Αν ισχύει η θεωρία σου,τότε όλοι οι φτωχοί παντρεύονται/έχουν σχέση με άσχημες και όλοι οι πλούσιοι έχουν βιολογικά άριστες δίπλα τους.Αυτό δεν επαληθεύεται όμως,ρίξε μια ματιά στους συγγενείς,γνωστούς,φίλους και πες μου τι ισχύει.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:28Εγώ μίλησα για πολυπαραμετρικότητα του συστήματος.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:21Κατά τη γνώμη μου ναι.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:19
Δηλαδή εσύ θες να μας πεις ότι μπορείς να μπεις στο Βυζαντινό του Χίλτον και να φας το πρώτο μπουμπούκι αεροσυνοδό που θα συναντήσεις.
Φερ ηνάφ.
Εξ άλλου αν βασίλευε η ξεραϊλα παντού δεν θα υπήρχε ούτε Μύκονος, ούτε Κέρκυρα, ούτε Σαιν Τροπέζ, ούτε τίποτα.
Αλλά λαίμαι τώρα η Λωζάννη και η Κοζάνη μεταξύ επωχουμένων επ' αστράβης και μη.
Πολλές όμορφες γυναίκες έχουν νταραβέρια με μη-πλούσιους,πως θα το κάνουμε τώρα;
- wooded glade
Σαφώς και τους παίρνουν και τα λεφτά μερικοί.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:36Τα λεφτά παίζουν ρόλο σε οποιαδήποτε κοινωνική σχέση επειδή ζούμε σε εκχρηματισμένη κοινωνία.Αυτό δεν είναι φυσιολογικό και βιολογικά ορισμένο όμως,αυτό λέω και ισχυρίζομαι ότι υπάρχουν και άλλες ανάγκες που καλύπτεις μέσω από μια ερωτική σχέση πέραν του οικομικού-βιοποριστικού.Αν ισχύει η θεωρία σου,τότε όλοι οι φτωχοί παντρεύονται/έχουν σχέση με άσχημες και όλοι οι πλούσιοι έχουν βιολογικά άριστες δίπλα τους.Αυτό δεν επαληθεύεται όμως,ρίξε μια ματιά στους συγγενείς,γνωστούς,φίλους και πες μου τι ισχύει.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:28Εγώ μίλησα για πολυπαραμετρικότητα του συστήματος.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:21
Κατά τη γνώμη μου ναι.
Αλλά λαίμαι τώρα η Λωζάννη και η Κοζάνη μεταξύ επωχουμένων επ' αστράβης και μη.
Πολλές όμορφες γυναίκες έχουν νταραβέρια με μη-πλούσιους,πως θα το κάνουμε τώρα;
Αλλά το στάνταρ είναι το monetary standard.
Εξ άλλου δεν κοιτάνε μόνο του λόγου σου αυτές τι κάνεις. Ρωτάνε και για μπαμπά, μαμά, θείους, θείες και άλλα σχετικά.
Εσύ νομίζεις ότι δεν ρωτάνε.
χερ σκέψου απλά ότι η διαφορά που έχεις με τον γουντ είναι μεγαλύτερη από την συνολική ηλικία σου, αυτό μπορεί να βοηθήσει κάπως.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 10:57Δεν υπάρχει αυτό που λες αδερφέ,μια χαρά κάνουν σεξ οι γυναίκες και με άνεργους ή μισθοσυντήρητους φτωχούς.Εσύ απλά ενδέχεται να είσαι μη ικανός ως προς τα ερωτικά,δίχως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείς να το αλλάξεις.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 08:45Τι να έχουμε προσέξει ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Αυτό λίγο πολύ,σημαίνει ότι επειδή είμαι νεότερος είμαι και ηλιθιότερος από το γουντ;Ή σημαίνει ότι αυτός σα γερομπαμπαλής,πιστεύει περισσότερο στη σχέση σεξουαλικότητας-χρήματος;sys3x έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:41χερ σκέψου απλά ότι η διαφορά που έχεις με τον γουντ είναι μεγαλύτερη από την συνολική ηλικία σου, αυτό μπορεί να βοηθήσει κάπως.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 10:57Δεν υπάρχει αυτό που λες αδερφέ,μια χαρά κάνουν σεξ οι γυναίκες και με άνεργους ή μισθοσυντήρητους φτωχούς.Εσύ απλά ενδέχεται να είσαι μη ικανός ως προς τα ερωτικά,δίχως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείς να το αλλάξεις.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 08:45Τι να έχουμε προσέξει ;
Αν είναι το πρώτο,εγώ δεν το ασπάζομαι.Στην Ασία μεγάλοι στρατηλάτες ήταν νέοι που διέτασσαν γέρους.
Αν είναι το δεύτερο,άντε να το δεχτώ κάπως,αλλά και πάλι δε θεωρώ ότι είναι απόλυτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon