ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΟ
ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ
ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΑΕΡΩΣΗ (ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ - ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΡΟ...
ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ...
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;
ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ
ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΑΕΡΩΣΗ (ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ - ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΡΟ...
ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ...
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;
Re: ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Τίποτα, απλά δεν έχει ζεσταθεί ακόμα εντελώς. Πιθανόν είναι το τελευταίο στο κύκλωμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 29 Νοέμ 2020, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- The_Eyes_Chico_They_Never_Lie
Πίεση κυκλώματος νερού
Κυκλοφορητής
Κυκλοφορητής
Έχει ένα δοχείο διαστολής στο κύκλωμα που πρέπει αυτό το δοχείο να έχει 1.5bar αέρα περίπου και νερό στο σύστημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 29 Νοέμ 2020, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Δε θα αρνούνταν να δουλέψει αν ήταν πιο κάτω η πίεση;
Αυτό φοβάμαι...
οπότε μετά τι κάνω;;; γυρνάω την βάνα στο (+) ή φωνάζω υδραυλικό;
Εξαερωση θέλουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πήζεις κάψαλε ναϊδοαποριάκια;the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:05ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΟ
ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ
ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ...
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;

Α τότε πάσο. Εγώ μίλαγα με κριτήριο το δικό μου που είναι αερίου και 100% αυτόνομο, ένα από τα σώματα έκανε το ίδιο και τελικά απλά ήταν το τελευταίο στο κύκλωμα (ήθελε άλλα 10 λεπτά για να ζεματίσει).
Καλά, πανικός όταν αρνήθηκε να δουλέψει μετά την πρώτη εξαέρωση, παίρνω τον τύπο του λέω "νομίζω το χάλασα" σαν γκόμενα αισθάνθηκα
Καλά, πανικός όταν αρνήθηκε να δουλέψει μετά την πρώτη εξαέρωση, παίρνω τον τύπο του λέω "νομίζω το χάλασα" σαν γκόμενα αισθάνθηκα

- The_Eyes_Chico_They_Never_Lie
είναι ατομικός λέβητας αερίου;
Δεν το κάνεις σωστά

Πετρέλαιο σε λέει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κάποια στιγμή, εκεί στο "ρολόι" με την πίεση, θυμάμαι ότι ο υδραυλικός κάτι κοπάναγε να ξεκολλήσει.