οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Βινόσαυρος
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
το ίδιο κοιτάνε και οι άντρες, ο προφήτης του αλλαχ είναι ενα καλό παράδειγμα.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Σοβαρέψουυυυυ - η ζητάω πολλά. ;Βινόσαυρος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 12:42το ίδιο κοιτάνε και οι άντρες, ο προφήτης του αλλαχ είναι ενα καλό παράδειγμα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- wooded glade
Ε όχι και τόσο.Βινόσαυρος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 12:42το ίδιο κοιτάνε και οι άντρες, ο προφήτης του αλλαχ είναι ενα καλό παράδειγμα.
Ο άντρας τείνει να καίγεται για νμ αλλά και για να βρει ένα α(υ)γό στο πιάτο το πρωϊ.
Θέλουν και τα προικώα οπωσδήποτε αλλά δεν επιμένουν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν έχεις ιδέα από τις γυναίκες του προφήτη.Βινόσαυρος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 12:42το ίδιο κοιτάνε και οι άντρες, ο προφήτης του αλλαχ είναι ενα καλό παράδειγμα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι γυναικες προσβαλονται οταν τις προσεγγιζει ενας ασχημος ή χαμηλου στατους αντρας.
-
Προσωπικά δε λέω τίποτα,ένα σύνολο από χαρακτήρες ασκιι διαβάζω και αποστέλω τους αντίστοιχους δικούς μου.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 12:19Μιλάμε λοιπόν για ηλικία 18-27, εμφάνιση Λέϊντυ Ντι ας πούμε.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:59Για πες μας λοιπόν γερομπαμπαλή γουντ,έχεις να επιδείξεις τίποτα αξιόλογο στον ερωτικό στίβο μάχης ή όχι;Γιατί συνήθως αυτοί που λένε για γυναίκες και λεφτά συνήθως είναι μπακαλιάροι που καταλήγουν σε εξαθλιωμένες του ανατολικού μπλοκ ή ασχημούλες,γηρασμένες και πάει λέγοντας.Επίσης αν δεν κατάφερες να έχεις και λεφτά,η ερωτική σου αποτυχία προέρχεται από την οικονομική σου αδυναμία και κατ'επέκταση την αποτυχία σου να ανέβεις την κοινωνική ιεραρχία.Σ'αυτή την περίπτωση όμως,το πρόβλημα είναι το οικονομικό και όχι οι γυναίκες.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:51Πάντως ένα στέκι που δεν ήξερα ήταν ο "Άδωνις" που λέει και το τραγούδι.
Χτες συζήταγα με κάποιον για Νέα Σμύρνη και μου λέει "πως, δεν ξέρεις τον Άδωνι που λέει και το τραγούδι ;".
Εγώ το θεωρούσα ποιητικό εύρημα του συνθέτη ή το τοποθετούσα κάπου στο Κολωνάκι αυτό.
Εγώ πιστεύω ότι αν έπεφταν στα χέρια 2 μύρια ευρώ και σου παραχωρούσα το ένα έστω και για λίγες ημέρες,πάλι οι δεξιότητές σου με τις κυρίες θα παρέμεναν ίδιες και τα αποτελέσματα θα ήταν πενιχρά.Παρά τον κοινωνικό προγραμματισμό και τις ψεύτικες ανάγκες,η γυναίκα δε μπορεί να κρύψει τις ανάγκες που είναι γραμμένες στο γενετικό της κώδικα από τον ίδο το δημιουργό,που να κτυπιέσαι.
Είμαστε σύμφωνοι ;
Μίλφια άστα - αναφερόμεθα μάλιστα σε πρόσφατο συμβάν αλλαχού.
Και λες να μην είμαι εγώ ούτε λεφτάς, ούτε οι θείοι μου να μου προορίζουν κάνα-δυό ουρανοξύστες στη διαθήκη τους, ούτε να είμαι τοπικό κομματικό στέλεχος που όσο νάναι κάτι μετράει, ούτε τίποτα.
Επίσης να μην είμαι απατεώνας που θα προσποιηθεί ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω επιτυχώς.
Καλά, έμπαινε.
* δέχομαι βέβαια και ότι το καλό σπρέχεν ζι ντοϋτς πάντα βοηθάει - είμαι γνωστός συγγραφεύς διατριβών επ' αυτού
Τώρα είσαι άνω των 60 και περιμένεις ουρανοξύστες,και είσαι και τοπικό στέλεχος δεξιών παλιανθρώπων(κατ'επέκταση και ο ίδιος),έχεις λεφτά,σου κάνουν πεολειχία για διορισμό;Αν ήταν έτσι γιατί τότε τέτοια έμφαση στη σημασία που δίνουν οι γυναίκες στα λεφτά;Άντρας χορτάτος ερωτικά δεν κάθεται να γράφει τέτοια πράγματα.Όπως και νάχει,κάθε άποψη είναι σεβαστή.
Εγώ γράφω περιοδικά σε διάφορους ιστότοπους για να σπείρω τις καλές ρίζες,εν γνώσει μου ότι θα ανθίσουν στο σκοτάδι.
- wooded glade
Μάλιστα, αν δεν έκανε σ' εμένα σημαίνει ότι δεν κάνουν.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 12:55Προσωπικά δε λέω τίποτα,ένα σύνολο από χαρακτήρες ασκιι διαβάζω και αποστέλω τους αντίστοιχους δικούς μου.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 12:19Μιλάμε λοιπόν για ηλικία 18-27, εμφάνιση Λέϊντυ Ντι ας πούμε.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:59
Για πες μας λοιπόν γερομπαμπαλή γουντ,έχεις να επιδείξεις τίποτα αξιόλογο στον ερωτικό στίβο μάχης ή όχι;Γιατί συνήθως αυτοί που λένε για γυναίκες και λεφτά συνήθως είναι μπακαλιάροι που καταλήγουν σε εξαθλιωμένες του ανατολικού μπλοκ ή ασχημούλες,γηρασμένες και πάει λέγοντας.Επίσης αν δεν κατάφερες να έχεις και λεφτά,η ερωτική σου αποτυχία προέρχεται από την οικονομική σου αδυναμία και κατ'επέκταση την αποτυχία σου να ανέβεις την κοινωνική ιεραρχία.Σ'αυτή την περίπτωση όμως,το πρόβλημα είναι το οικονομικό και όχι οι γυναίκες.
Εγώ πιστεύω ότι αν έπεφταν στα χέρια 2 μύρια ευρώ και σου παραχωρούσα το ένα έστω και για λίγες ημέρες,πάλι οι δεξιότητές σου με τις κυρίες θα παρέμεναν ίδιες και τα αποτελέσματα θα ήταν πενιχρά.Παρά τον κοινωνικό προγραμματισμό και τις ψεύτικες ανάγκες,η γυναίκα δε μπορεί να κρύψει τις ανάγκες που είναι γραμμένες στο γενετικό της κώδικα από τον ίδο το δημιουργό,που να κτυπιέσαι.
Είμαστε σύμφωνοι ;
Μίλφια άστα - αναφερόμεθα μάλιστα σε πρόσφατο συμβάν αλλαχού.
Και λες να μην είμαι εγώ ούτε λεφτάς, ούτε οι θείοι μου να μου προορίζουν κάνα-δυό ουρανοξύστες στη διαθήκη τους, ούτε να είμαι τοπικό κομματικό στέλεχος που όσο νάναι κάτι μετράει, ούτε τίποτα.
Επίσης να μην είμαι απατεώνας που θα προσποιηθεί ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω επιτυχώς.
Καλά, έμπαινε.
* δέχομαι βέβαια και ότι το καλό σπρέχεν ζι ντοϋτς πάντα βοηθάει - είμαι γνωστός συγγραφεύς διατριβών επ' αυτού
Τώρα είσαι άνω των 60 και περιμένεις ουρανοξύστες,και είσαι και τοπικό στέλεχος δεξιών παλιανθρώπων(κατ'επέκταση και ο ίδιος),έχεις λεφτά,σου κάνουν πεολειχία για διορισμό;Αν ήταν έτσι γιατί τότε τέτοια έμφαση στη σημασία που δίνουν οι γυναίκες στα λεφτά;Άντρας χορτάτος ερωτικά δεν κάθεται να γράφει τέτοια πράγματα.Όπως και νάχει,κάθε άποψη είναι σεβαστή.
Εγώ γράφω περιοδικά σε διάφορους ιστότοπους για να σπείρω τις καλές ρίζες,εν γνώσει μου ότι θα ανθίσουν στο σκοτάδι.
- Ιωάννης Ειρηναίος
Εντάξει ρε παιδιά, ο Heritage86 είναι χορτάτος ερωτικά, μην τον κοντράρετε. Να φανταστώ είσαι και πάμφτωχος και άσχημος ε;
Ο παλαιός των ημερών...
Ανοίξτε νήμα «Πως ήταν η καλύτερη γκόμενα που μου κάθισε» 

- wooded glade
Εγώ εξήγησα ποιές θα πάνε στην κόλαση.
Γιατί να μην είναι '' Περιγραψτε τις καλύτερες γκόμενες που τους κάνατε την χάρη;''

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- wooded glade
Εγώ επίσης θεωρώ το αρχαιότερο επάγγελμα ως το άριστον και θείον των επαγγελμάτων.
-
Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 12:54Οι γυναικες προσβαλονται οταν τις προσεγγιζει ενας ασχημος ή χαμηλου στατους αντρας.
το ιδιο και ενας αντρας οταν τον προσεγγιζει δημοσια μια ασχημη ή χαμηλου στατους γυναικα
που θελεις να καταληξεις;
-
Είμαι σχετικά εύμορφος και σχετικά φτωχός,μέχρι στιγμής δεν έχει περάσει μέρα που δε θα έχω φαγητό το μεσημέρι,πέραν περιόδων που συνειδητά ζούσα μόνο με νερό.Επίσης δεν είμαι χορτάτος ερωτικά,υπάρχουν γυναίκες με τις οποίες θέλω να κάνω έρωτα και δεν έχω κάνει.Λιγούρης δεν είμαι πάντως.Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 12:59Εντάξει ρε παιδιά, ο Heritage86 είναι χορτάτος ερωτικά, μην τον κοντράρετε. Να φανταστώ είσαι και πάμφτωχος και άσχημος ε;
Κατι τέτοιες στιγμές μου λείπει ο Μαυρομπογιάς ο Καλοριφέρ και η Ελπίδα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2640 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon