Όσοι ψήφισαν και ψηφίζουν δεξιά και συγκεκριμένα ΝΔ είναι εχθροί του Κοινωνικού Συνόλου.
Αλλά οι περισσότεροι χρωστάνε στην ΝΔ την περιουσία τους. Επί πτωμάτων πάτησαν για να την δημιουργήσουν και πολλοί είχαν και παππούδες δωσιλόγους.
Δεν έχω κάτι να με ενώνει με Δεξιούς. Η Εθνική Ενότητα είναι μια απάτη για μένα.
Ξενοδοχεία κλειστά εδώ και δύο χρόνια, τα οποία χρωστάνε σε Ταμεία και Δημόσιο, ανοίξανε σε μια νύχτα για Μετανάστες και με Κρατικές διευκολύνσεις, επειδή οι ιδιοκτήτες είναι μέλη της δεξιάς παράταξης.
Πάντα οι σιχαμεροί δεξιοί θεωρούσαν το κράτος τσιφλίκι τους.
Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Κι εσεις εχετε δικαιωμα να βγειτε και να πατε στην Παρνηθα και στον Υμηττο και στον Διαολο αν θελετε.
Προφανως εκει τον ειδαν καποιοι και του ζητησαν φωτογραφια την οποια δημοσιευσαν εκεινοι και οχι ο ιδιος.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Κι εσεις εχετε δικαιωμα να βγειτε και να πατε στην Παρνηθα και στον Υμηττο και στον Διαολο αν θελετε.
Προφανως εκει τον ειδαν καποιοι και του ζητησαν φωτογραφια την οποια δημοσιευσαν εκεινοι και οχι ο ιδιος.
Μπα κάποιος που μένει στο κέντρο της Αττικής έχει το δικαίωμα να πάει για μότο κρος στην Πάρνηθα? Εγώ νομίζω μιλούν για σωματική άσκηση κοντά στο σπίτι όχι χιλιόμετρα μακριά. Και το μότο κρος είναι σωματική άσκηση? Και φωτογραφήθηκε χωρίς να φοράει κανένας μάσκα ενώ έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα. Δεν είναι παράβαση η μη χρήση μάσκας? Ασε το damage control δεν πιάνει.
Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Μπα κάποιος που μένει στο κέντρο της Αττικής έχει το δικαίωμα να πάει για μότο κρος στην Πάρνηθα? Εγώ νομίζω μιλούν για σωματική άσκηση κοντά στο σπίτι όχι χιλιόμετρα μακριά. Και το μότο κρος είναι σωματική άσκηση? Και φωτογραφήθηκε χωρίς να φοράει κανένας μάσκα ενώ έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα. Δεν είναι παράβαση η μη χρήση μάσκας? Ασε το damage control δεν πιάνει.
Δεν πηγε για μοτο κρος.Για ποδηλασια πηγε οπως παει συχνα (πχ στο Τατοι).Οι μηχανες ειναι εκεινων που ζητησαν τη φωτογραφηση.
Σε ασκηση δεν χρειαζεται χρηση μασκας.Θα επρεπε να τη φορανε την ωρα της φωτογραφησης.Για 5 δευτερολεπτα δηλαδη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Δεν πηγε για μοτο κρος.Για ποδηλασια πηγε οπως παει συχνα (πχ στο Τατοι).Οι μηχανες ειναι εκεινων που ζητησαν τη φωτογραφηση.
Σε ασκηση δεν χρειαζεται χρηση μασκας.Θα επρεπε να τη φορανε την ωρα της φωτογραφησης.Για 5 δευτερολεπτα δηλαδη.
Και ο πρωθυπουργός της χώρας πάει και φωτογραφίζεται με κάποιους που παρανομούνε α) παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα β) κάνοντας μοτοκρος σε εθνικό δρυμό
Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.