Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
under
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από under » 01 Δεκ 2020, 13:18
Maspoli έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:14
Για να μην την πατήσει κάνεις που μας διαβάζει, αν δεν είσαι αθλητής και θες να ασκηθεί με το ποδήλατο, τότε βγαίνεις από το σπίτι σου με το ποδήλατο και κανείς ποδηλασια. Δεν το φορτώνεις στο αμάξι και πας όπου γουστάρεις μέσα στο νομό για να κάνεις εκεί ποδήλατο. Αν το κάνεις και σε πιάσουν, τρως πρόστιμο.
Ο ορειβατης δηλαδη πως παει στο βουνο ; Αυτος που κανει μηχανοκινητο αθλητισμο πως μετακινειται ; Κανει ραλι στην Κηφισιας ;

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 01 Δεκ 2020, 13:26
Planis έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 11:41
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 11:24
Καταρχάς ο έλληνας πρέπει να ξέρει ότι mountain bike με μάσκα είναι σαν φιλέ μινιόν με γαρνιτούρα διάρροια. Από κει κι ύστερα, ζητάς από τον βασιλιά μας να βάλει μάσκα μόνο για τη φωτογραφία. Ένας άνθρωπος τόσο καθαρός και όμορφος, ψηλός σαν τα δυσδιάκριτα βουνά και
γοητευτικός σαν ένας νεαρός Μπράντο, να βάλει μάσκα για να μην προσβάλλει την καναπεδίστικη ιδιοτροπία σου. Να προσποιηθεί. Ντροπή φίλε μου. Ντροπή.
Το τερμάτισες...

Καθόλου. Θα σου πω μια μικρή ιστορία. Ο Τσόρτσιλ κατά τη διάρκεια του ΒΠ επισκέφτηκε ένα εργοστάσιο που κατασκεύαζαν νάρκες (τις περίφημες Ultrax21), πληθωρικός κι ανυποψίαστος καπνίζοντας το πούρο του, μπήκε μέσα στα έγκατα της βάσης όταν ο προιστάμενος τον πλησίασε και του είπε κε Πρωθυπουργέ, δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στο χώρο. Ο Τσόρτσιλ τότε, φίλε μου, ζήτησε συγγνώμη κι έσβησε το πούρο του. Αυτό που ποτέ δεν έμαθε είναι ότι εκείνο το ίδιο πούρο το έβαλαν σε κορνίζα με μια μικρή επιγραφή: The prime minister sucked on this. Αργότερα πουλήθηκε σε δημοπρασία από τον οίκο βικυκρίστιναμπαρτσελόνα για 14.500 λίρες.
Ομοίως, αν βρούμε ποτέ το σπασμένο κουδουνάκι του ποδηλάτου του Βασιλιά μας θα πρέπει να το κορνιζάρουμε και να το τοποθετήσουμε δίπλα στην ελληνική σημαία.
-
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 01 Δεκ 2020, 13:27
under έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 12:24
Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Κι εσεις εχετε δικαιωμα να βγειτε και να πατε στην Παρνηθα και στον Υμηττο και στον Διαολο αν θελετε.
Προφανως εκει τον ειδαν καποιοι και του ζητησαν φωτογραφια την οποια δημοσιευσαν εκεινοι και οχι ο ιδιος.
Εγώ που θέλω να πάω στην Κινέττα, πως μπορώ;
Χτύπαγε ο συναγερμός και σε επικοινωνία με το εδώ (Αθηνα) αστυνομικό τμήμα, η απάντηση ήταν: απαγορεύεται η πρόσβαση.
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 01 Δεκ 2020, 13:32
Χαλάλι να γίνονται τέτοια μόνο και μόνο για τo damage control του under

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Maspoli
από Maspoli » 01 Δεκ 2020, 13:32
under έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:18
Για να μην την πατήσει κάνεις που μας διαβάζει, αν δεν είσαι αθλητής και θες να ασκηθεί με το ποδήλατο, τότε βγαίνεις από το σπίτι σου με το ποδήλατο και κανείς ποδηλασια. Δεν το φορτώνεις στο αμάξι και πας όπου γουστάρεις μέσα στο νομό για να κάνεις εκεί ποδήλατο. Αν το κάνεις και σε πιάσουν, τρως πρόστιμο.
Ο ορειβατης δηλαδη πως παει στο βουνο ; Αυτος που κανει μηχανοκινητο αθλητισμο πως μετακινειται ; Κανει ραλι στην Κηφισιας ;

Σου έβαλα πριν link, πάρε και αλλο
Όσον αφορά στα αγωνιστικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα, η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ), έχει ήδη ενημερώσει από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 πως αναστέλλονται όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020.
Το lockdown δεν αποκλείει το δυνατότητα προπόνησης, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να μελετήσουν προσεκτικά τις προϋποθέσεις της ΓΓΑ, καθώς και να επικοινωνήσουν με την αθλητική εγκατάσταση που τους ενδιαφέρει για να μάθουν αν λειτουργεί και υπό ποιες προϋποθέσεις.
Όπως θα συνέβαινε και με τους αγώνες εν μέσω lockdown (αν γίνονταν), έτσι και οι προπονήσεις αφορούν μόνο τους πιστοποιημένους με δελτίο αθλητές και προϋποθέτουν μια σχετική διαδικασία που θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους.
https://www.bikeit.gr/reportaz/item/251 ... j9NUXM&m=1
-
under
από under » 01 Δεκ 2020, 13:33
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:27
Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Κι εσεις εχετε δικαιωμα να βγειτε και να πατε στην Παρνηθα και στον Υμηττο και στον Διαολο αν θελετε.
Προφανως εκει τον ειδαν καποιοι και του ζητησαν φωτογραφια την οποια δημοσιευσαν εκεινοι και οχι ο ιδιος.
Χτύπαγε ο συναγερμός και σε επικοινωνία με το εδώ (Αθηνα) αστυνομικό τμήμα, η απάντηση ήταν: απαγορεύεται η πρόσβαση.
Μπορεις.Πηγαινει ο αδερφος μου καθε ΣΚ.
-
under
από under » 01 Δεκ 2020, 13:39
Maspoli έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:32
under έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:18

Σου έβαλα πριν link, πάρε και αλλο
Όσον αφορά στα αγωνιστικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα, η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ), έχει ήδη ενημερώσει από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 πως αναστέλλονται όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020.
Το lockdown δεν αποκλείει το δυνατότητα προπόνησης, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να μελετήσουν προσεκτικά τις προϋποθέσεις της ΓΓΑ, καθώς και να επικοινωνήσουν με την αθλητική εγκατάσταση που τους ενδιαφέρει για να μάθουν αν λειτουργεί και υπό ποιες προϋποθέσεις.
Όπως θα συνέβαινε και με τους αγώνες εν μέσω lockdown (αν γίνονταν), έτσι και οι προπονήσεις αφορούν μόνο τους πιστοποιημένους με δελτίο αθλητές και προϋποθέτουν μια σχετική διαδικασία που θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους.
https://www.bikeit.gr/reportaz/item/251 ... j9NUXM&m=1
Το δελτιο για τους μηχανοκινητους αφορα αυτους που πανε σε καποια εγκατασταση.
Αν πατησεις στο συνδεσμο και πας στην αναφορα σε αθλουμενους πολιτες θα δεις οτι αναφερεται σε επισκεψη σε αθλητικες εγκαταστασεις.
-
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 01 Δεκ 2020, 13:42
under έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:33
Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Τι επικαλείται;
-
Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
από Belisarius » 01 Δεκ 2020, 13:45
Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 09:13

Αυτός ο βλάκας τελείως yolo; Η χώρα έχει 100 νεκρούς την ημέρα και αυτος παραβιάζει τα μέτρα που ο ίδιος επιβάλει, και πάει για ποδήλατο στην πάρνηθα. Φωτογραφίζεται χωρίς μάσκες και αποστάσεις με άτομα που ΠΑΡΑΝΟΜΑ κάνουν μοτοκρος σε εθνικό δρυμό.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κάνουν παράνομα
MOTOΚΡΟΣ. Ξεβλαχέψτε.
-
Highlander
από Highlander » 01 Δεκ 2020, 13:48
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:46
Αντιπολίτευση σε άλλες χώρες :Έχει πρόβλημα το σύστημα ιχνηλάτησης ,δεν υπάρχει σχέδιο για το lockdown
Αντιπολίτευση στην Ελλάδα:Ο Κούλης αγόρασε τσουρέκι και έκανε ποδήλατο
1) Προφανώς δεν παρακολουθείς την αντιπολίτευση στην Ελλάδα.
2) Απ' όσο ξέρω η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
Επίσης αν ξεκινήσω απο το σπίτι μου και πάω στην Πάρνηθα για να κάνω ποδήλατο κινδυνεύω να φάω πρόστιμο ή όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Highlander την 01 Δεκ 2020, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
under
από under » 01 Δεκ 2020, 13:49
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:42
under έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:33
Τι επικαλείται;
Φροντιδα ηλικιωμενων 4
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
02 Οκτ 2023, 22:36
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 691 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
01 Μάιος 2025, 15:26
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
25 Ιούλ 2024, 20:57
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
29 Ιαν 2025, 19:31
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.