Κούλης yolo
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Κούλης yolo
Να λέτε πάλι καλά που δεν βγήκε σελφις με κούκλες βιτρίνας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τυπικά η μόνη παράβαση είναι η απόσταση απο τον τόπο κατοικίας, αλλά κακά τα ψέματα δεν περιμένει κανένας απο τον πρωθυπουργό ή και γενικά απο όλους τους πολιτικούς πρώτης γραμμής να βγαίνουν και να κάνουν μια βόλτα γυρω απο το τετράγωνο.Arisvilla έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 12:28Μπα κάποιος που μένει στο κέντρο της Αττικής έχει το δικαίωμα να πάει για μότο κρος στην Πάρνηθα? Εγώ νομίζω μιλούν για σωματική άσκηση κοντά στο σπίτι όχι χιλιόμετρα μακριά. Και το μότο κρος είναι σωματική άσκηση? Και φωτογραφήθηκε χωρίς να φοράει κανένας μάσκα ενώ έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα. Δεν είναι παράβαση η μη χρήση μάσκας? Ασε το damage control δεν πιάνει.
Εδω ο κουτσούμπας κατέβασε κόσμο για διαδήλωση.
Κατά τα άλλα όλοι ξέρουμε οτι η κριτική δεν γίνεται επι της ουσίας αλλά για χάρη της αντιπολίτευσης, ακριβώς όπως τα λέγανε και για τις διακοπές του Αλέξη στο κότερο.
Και τυπικα να το δεις,ο Μητσοτακης και η Μαρεβα εχουν σπιτι στο Κεφαλαρι.Δηλαδη ακομα πιο ευκολα μπορουν να επικαλεστουν αθληση-ποδηλασια σε εκεινα τα μερη.gassim έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 14:33Τυπικά η μόνη παράβαση είναι η απόσταση απο τον τόπο κατοικίας, αλλά κακά τα ψέματα δεν περιμένει κανένας απο τον πρωθυπουργό ή και γενικά απο όλους τους πολιτικούς πρώτης γραμμής να βγαίνουν και να κάνουν μια βόλτα γυρω απο το τετράγωνο.Arisvilla έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 12:28Μπα κάποιος που μένει στο κέντρο της Αττικής έχει το δικαίωμα να πάει για μότο κρος στην Πάρνηθα? Εγώ νομίζω μιλούν για σωματική άσκηση κοντά στο σπίτι όχι χιλιόμετρα μακριά. Και το μότο κρος είναι σωματική άσκηση? Και φωτογραφήθηκε χωρίς να φοράει κανένας μάσκα ενώ έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα. Δεν είναι παράβαση η μη χρήση μάσκας? Ασε το damage control δεν πιάνει.
Εδω ο κουτσούμπας κατέβασε κόσμο για διαδήλωση.
Κατά τα άλλα όλοι ξέρουμε οτι η κριτική δεν γίνεται επι της ουσίας αλλά για χάρη της αντιπολίτευσης, ακριβώς όπως τα λέγανε και για τις διακοπές του Αλέξη στο κότερο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
LETO έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 14:16τρομερη απαντησηHector Buas έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:55Ο "μπουάκος" έχει απαντήσει ήδη...Hector Buas έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:48Αφήνω αυτό εδώ...
Τσουρέκι η κότερο? Αντιπολίτευση για τα μπάζα...
Έχει πει και καλυτερα
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 09:24Τι να κάνουμε ρε φίλε. Ο Βασιλιάς μας δεν έχει φίλους με γιότ.

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Προσωπικά είμαι αντικαραντινιστής οπότε εύχομαι στο Μητσοτάκη να ξανακάνει ποδηλατάδα. Αυτό που με χαλάει είναι η φωτογραφία
του με τους εντουράδες. Θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου το enduro σε μέρη όπως η Πάρνηθα.
του με τους εντουράδες. Θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου το enduro σε μέρη όπως η Πάρνηθα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Άρχισαν ήδη στο τουιτερ να λένε "δεν θα μας απαγορεύσουν να διαδηλώσουμε στις 6 του μήνα αυτοί που πάνε για μοτο κρος στην Πάρνηθα". Λίγο πιο μαζεμένα παιδιά, καρφώνεστε 

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Φορτωσε το ποδηλατο στο αμαξι και πηγαινε στη Κινετα. Που ειναι το προβλημα? Αν σε σταματησουν, πες τους οτι εχει μια ωραια κατηφορα εκει και βγαλε και μια αναμνηστικη φωτογραφια μαζι τους. Μετα μπες στ'αμαξι και φορεσε και τη μασκα.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:42Τι επικαλείται;under έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:33Μπορεις.Πηγαινει ο αδερφος μου καθε ΣΚ.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:27
Εγώ που θέλω να πάω στην Κινέττα, πως μπορώ;
Χτύπαγε ο συναγερμός και σε επικοινωνία με το εδώ (Αθηνα) αστυνομικό τμήμα, η απάντηση ήταν: απαγορεύεται η πρόσβαση.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν μπορώ πλέον να κάνω enduro. Ωστόσο η Πάρνηθα υπήρξε το 2ο σπίτι μου. Ήμουν εκεί καθημερινά σχεδόν και πολλές ώρες τα Σ/Κ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 16:03Προσωπικά είμαι αντικαραντινιστής οπότε εύχομαι στο Μητσοτάκη να ξανακάνει ποδηλατάδα. Αυτό που με χαλάει είναι η φωτογραφία
Γύρω στο 2008 η Πάρνηθα έγινε της μόδας και άρχισε να έρχεται ο κάθε απίθανος. Άτομα που πατούσαν στο βουνό 1 φορά το χρόνο άρχισαν να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα ότι τους ενοχλούν τα μηχανάκια. Εν τω μεταξύ τα τυπάκια που έρχονται με τα αμάξια τους, μην αναφερθώ στις βίλες που έχουν χτιστεί, έχουν γαμήσει εντελώς το βουνό. Τα μηχανάκια σας πείραξαν.
Καλύτερη κυβέρνηση ever.
Πάντα τέτοια memes παιδιά.
Πάντα τέτοια memes παιδιά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Golden Age
Μα αυτός την επιβάλλει την καραντίνα!ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 16:03Προσωπικά είμαι αντικαραντινιστής οπότε εύχομαι στο Μητσοτάκη να ξανακάνει ποδηλατάδα. Αυτό που με χαλάει είναι η φωτογραφία

Τί θα πει να ξανακάνει ποδηλατάδα; Ας καταργήσει την καραντίνα και ας κάνει όσες ποδηλατάδες θέλει.
Ή υπάρχει θέμα και πρέπει να 'μαστε προσεκτικοί ή δεν υπάρχει, οπότε γιατί έχουμε τα μέτρα;
- Eθνικοκοινωνιστης
κυβερνηση ταξιδιωτικος οδηγος-happy traveler 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 16:03Προσωπικά είμαι αντικαραντινιστής οπότε εύχομαι στο Μητσοτάκη να ξανακάνει ποδηλατάδα. Αυτό που με χαλάει είναι η φωτογραφία

- Dwarven Blacksmith
Awesomatic έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 16:08Άρχισαν ήδη στο τουιτερ να λένε "δεν θα μας απαγορεύσουν να διαδηλώσουμε στις 6 του μήνα αυτοί που πάνε για μοτο κρος στην Πάρνηθα". Λίγο πιο μαζεμένα παιδιά, καρφώνεστε

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κούλης ξεζουμίζει το Λαο
από talaipwros » 02 Οκτ 2023, 17:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel