Γελοιες, δήθεν γενετικες έρευνες

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Γελοιες, δήθεν γενετικες έρευνες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 18 Ιούλ 2018, 12:26

Ενα σωρο φυλες περασαν απο εδω που σφαξαν και γαμησανε ειμαστε η ρωμιωσυνη.Το μονο που εχει μεινει απο τα αρχαια χρονια ειναι καποια στοιχεια στην γλωσσα μας.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 18 Ιούλ 2018, 12:31

plouf έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 12:26
Ενα σωρο φυλες περασαν απο εδω που σφαξαν και γαμησανε ειμαστε η ρωμιωσυνη.Το μονο που εχει μεινει απο τα αρχαια χρονια ειναι καποια στοιχεια στην γλωσσα μας.
Κοιτα δε διαφωνω οτι ειμαστε πιο κοντα σε φαση ρωμιοσυνη (χωρις παλι να ειμαστε το ιδιο πραμα - ειμαστε νεοελληνες) παρα σε φαση αρχαιοι ελληνες αλλα πχ ο εκτουρκισμος της μικρας ασιας ηταν πολυ περισσοτερο πολιτισμικος παρα γεννετικος - χωρις να σημαινει οτι δεν ηταν και γεννετικος. Με λιγα λογια κυριως εξισλαμιστηκαν θρησκευτικα και εκτουρκιστηκαν γλωσσικα πληθυσμοι που πιο πριν ηταν ελληνοφωνοι και χριστιανικοι. Το ποση σχεση γεννετικη ειχαν αυτοι με τους αρχαιους αθηναιους του 5ου πχ αιωνα ειναι αλλο καπελο αλλα ειναι αυτο το ζητουμενο;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Ιούλ 2018, 12:43

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:57
sys3x έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:07
SpoilerShow
Γιωργης έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 09:28
Διαβαζα στα νηματα με ινδους κλπ κλπ η συζητηση ξαναφτασε παλι στην καταγωγη των ελληνων και οτι εχουν γινει ερευνες και τριχες κατσαρες.

1ον Δεν υπαρχει καμμία, μα απολυτως καμμια ερευνα που να αποδυκνυει οτι οι αρχ κι οι συγχρονοι ελ ειναι το ιδιο πραμα.

2ον η μοναδική αποδειξη που υπαρχει ειναι ενα απόκομμα εφημεριδα στο οποιο δεν υπαρχει κανενα επιστημονικό στοιχειο παρα μοναχα εθνικοψυχες φανφαρες για μειωμενο αηκου.

Φερτε μου μια ΜΙΑ (1) ερευνα, επιστημονικη ερευνα μια διατριβη η οποιοα εχει ασχοληθει με το θεμα και θα σωπασω μεχρι τοτε, ειστε μεσανατολιτες, το διαβατήριο λεει εε αλλα οι φατσες ισις.

Ομορφες καλημερες
Αχ πούλιμ, πάλι σε κοροϊδεύουν αυτοί οι ναζιστές για το χρώμα σου και τον χοντροκομμένο γύρο, αχ πουλόπομ τι κάνεις εκεί μοναχόν; γύρνα πίσω.
Είναι πολύ ωραία στην Σαλονίκη σήμερα, έχει ήλιο.
να μη γυρίσει ,έχει σκατόκαιρο... :011:
Άσε ρε να δροσίσει, ψιλοκαλά μας πάει φέτο, πέρσι είχαμε βελάξει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 18 Ιούλ 2018, 12:47

wooded glade έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 10:22
Τσπ ο Φαλμεράϊες δεν παραδέχεται ότι ο Ελληνισμός ήταν ένα από τα πνευματικά αγαθά της ανθρωπότητος
ο ιακωβος-φιλιππος συγκαταλέγεται μέσα στους μεγαλύτερους φιλέλληνες της εποχής του και όλων των εποχών
απλά δεν κατέτασσε τους ρωμιούς στους έλληνες γιαυτό οι ρωμιοι τον κατηγορούν. Δεν είναι λίγα τα σημεία που
επαινεί όσο τίποτα άλλο τον αρχαιο ελληνικο πολιτισμό. Και τους αρχαιους κατοικους του ελλαδικου χώρου.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Ιούλ 2018, 12:51

Yochanan έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 12:31
plouf έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 12:26
Κοιτα δε διαφωνω οτι ειμαστε πιο κοντα σε φαση ρωμιοσυνη (χωρις παλι να ειμαστε το ιδιο πραμα - ειμαστε νεοελληνες) παρα σε φαση αρχαιοι ελληνες αλλα πχ ο εκτουρκισμος της μικρας ασιας ηταν πολυ περισσοτερο πολιτισμικος παρα γεννετικος - χωρις να σημαινει οτι δεν ηταν και γεννετικος. Με λιγα λογια κυριως εξισλαμιστηκαν θρησκευτικα και εκτουρκιστηκαν γλωσσικα πληθυσμοι που πιο πριν ηταν ελληνοφωνοι και χριστιανικοι. Το ποση σχεση γεννετικη ειχαν αυτοι με τους αρχαιους αθηναιους του 5ου πχ αιωνα ειναι αλλο καπελο αλλα ειναι αυτο το ζητουμενο;
Εγώ νομίζω ότι υπάρχουν δύο εξίσου ακραίες και γραφικές κατηγορίες ανθρώπων που ασχολούνται εμμονικά με τέτοια θέματα, η μία πλευρά είναι του Αντίοχου πχ που λέει εμείς οι απόγονοι, οι καθαροί κτλ, και η άλλη του Γιώργη-Διάδοχου που λέει νια νια νια δεν είστε, νταξ υπάρχουμε και εμείς αλλά πιο πολύ για να σπάμε πλάκα. Η ουσία είναι ότι οκ υπάρχει όντως συνέχεια, πολιτισμική-γενετική και γουάτνοτ αλλά έχει τόση σημασία.
(:

.

Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης » 18 Ιούλ 2018, 13:28

Σε καποιους που προφανως τρολαρουν δε θα απαντησω καν.

Στο θεμας μας. Εγω εμφανισιακά το παραδεχομαι δε μοιαζω με γερμανο. Ειμαι σκουροδερμος με μαυρα μαλλια, εχω φαλακρα και κοτσιδα που την βαφω ξανθια και ειμαι υπερβαρος. Κανει μπαμ οτι ειμαι νον-τζερμαν ΑΛΛΑ, δεν ξερω πως να το εξηγησω, αλλα απο τον τροπο που κινουμαι και βρισκομαι στο χωρο, κατατασσομαι ανετα ως γερμανος, υποσεινηδητα καταλαβαινει ο κοσμος οτι πχ α, αυτος ειναι δικος μας. Δεν ειναι μονο το διαβατηριο, αλλα εγψ ως υπαρξιακη-ενεργειακη οντοτητα. Απο την συμπεριφορα καποιος καταλαβαινει την καταγωγη ενος ανθρωπου. Στο κατω κατω εγω θα εφινα και τη ζωη μου για την γερμανια αρα σωστα λογιζομαι ως γερμανος. Ελπιζω να λυθηκαν οι οποιες αποριες.
Θα τα πουμε το απογευματακι, τωρα φορτωσα στο γοκμαν μια κασετα με τερζη και παω για τρεξιμο.
Φιλ σπας λοητε.

:wave:

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 18 Ιούλ 2018, 13:37

Μπορείς να μην τονε λατρέψεις μετά;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Ιούλ 2018, 13:50

Yochanan έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 13:37
Μπορείς να μην τονε λατρέψεις μετά;
:D

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι εμείς εδώ διατηρούμε ένα κάποιο ετζ (ιδίωμα της φυλής) σε σχέση με σας εκεί, κάτι η μοναξιά, κάτι η μαλακία, κάτι ο νόστος και ιδού τα αποτελέσματα. Η Πατρίδα πάντως είναι εδώ και σας περιμένει παιδιά.
(:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 18 Ιούλ 2018, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 18 Ιούλ 2018, 13:53

Γιωργης έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 13:28

Στο θεμας μας. Εγω εμφανισιακά το παραδεχομαι δε μοιαζω με γερμανο. Ειμαι σκουροδερμος με μαυρα μαλλια, εχω φαλακρα και κοτσιδα που την βαφω ξανθια και ειμαι υπερβαρος. Κανει μπαμ οτι ειμαι νον-τζερμαν ΑΛΛΑ, δεν ξερω πως να το εξηγησω, αλλα απο τον τροπο που κινουμαι και βρισκομαι στο χωρο, κατατασσομαι ανετα ως γερμανος, υποσεινηδητα καταλαβαινει ο κοσμος οτι πχ α, αυτος ειναι δικος μας. Δεν ειναι μονο το διαβατηριο, αλλα εγψ ως υπαρξιακη-ενεργειακη οντοτητα. Απο την συμπεριφορα καποιος καταλαβαινει την καταγωγη ενος ανθρωπου. Στο κατω κατω εγω θα εφινα και τη ζωη μου για την γερμανια αρα σωστα λογιζομαι ως γερμανος. Ελπιζω να λυθηκαν οι οποιες αποριες.
Θα τα πουμε το απογευματακι, τωρα φορτωσα στο γοκμαν μια κασετα με τερζη και παω για τρεξιμο.
Φιλ σπας λοητε.

Εισαι γαματος σε παω με χιλια.Στηριζουμε Γιωργη που τρομπονιαζει τους αιλυναις.

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 18 Ιούλ 2018, 14:24

plouf έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 13:53
Γιωργης έγραψε:

Φιλ σπας λοητε.

Εισαι γαματος σε παω με χιλια.Στηριζουμε Γιωργη που τρομπονιαζει τους αιλυναις.
και η τακτική να λέει την πικρή αλήθεια μέσω τρολλαρίσματος είναι ακαταμάχητη :romance-hearteyes::romance-hearteyes:
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 18 Ιούλ 2018, 14:45

Μπίστης έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:53
sharp έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:47

Ε, ρε καυμό κι εσύ. Γιατί λες είστε και όχι είμαστε; :D
'Εχει αποχωρήσει από το έθνος,
Αυτό, όσο και να το επιθυμεί, δεν γίνεται.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 18 Ιούλ 2018, 15:00

Πιστευω οτι οι πιο ανοικτοχρωμοι ειμαστε απογονοι των Ρωμαιων κατακτητων. Οι πιο σκουροι εχουν παρει απο φυλες της μεσης ανατολης και της Ινδιας που ηρθαν αργοτερα.

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 18 Ιούλ 2018, 15:56

Γιωργης έγραψε:

Φιλ σπας λοητε.

Viel spaß leute=φίλε μου τη σπας, λεύσσε (αττικιστί "λεύττε"=κοίτα!).
Η μητρική σου γλώσσα δεν είναι άλλη από ελληνικά παρεφθαρμένα στα βάρβαρα στόματα των ημιάγριων προγόνων σου. Παραδέξου το Ούννε, όχι μόνο σας κατεβάσαμε απ' τα δέντρα αλλά σας μάθαμε και να μιλάτε με ανθρώπινη ομιλία αντί για τις άναρθρες κραυγές που χρησιμοποιούσατε.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 18 Ιούλ 2018, 16:13

Γιωργης έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 09:28
Διαβαζα στα νηματα με ινδους κλπ κλπ η συζητηση ξαναφτασε παλι στην καταγωγη των ελληνων και οτι εχουν γινει ερευνες και τριχες κατσαρες.

1ον Δεν υπαρχει καμμία, μα απολυτως καμμια ερευνα που να αποδυκνυει οτι οι αρχ κι οι συγχρονοι ελ ειναι το ιδιο πραμα.

2ον η μοναδική αποδειξη που υπαρχει ειναι ενα απόκομμα εφημεριδα στο οποιο δεν υπαρχει κανενα επιστημονικό στοιχειο παρα μοναχα εθνικοψυχες φανφαρες για μειωμενο αηκου.

Φερτε μου μια ΜΙΑ (1) ερευνα, επιστημονικη ερευνα μια διατριβη η οποιοα εχει ασχοληθει με το θεμα και θα σωπασω μεχρι τοτε, ειστε μεσανατολιτες, το διαβατήριο λεει εε αλλα οι φατσες ισις.

Ομορφες καλημερες
Διάδοχε, την μισ/ανθελληνική σου λύσσα να την κρατήσεις στο άλλο φόρουμ, παράλληλα με το τσουτσε σου. :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros » 18 Ιούλ 2018, 16:19

Γιωργης έγραψε:
τωρα φορτωσα στο γοκμαν μια κασετα με τερζη και παω για τρεξιμο.
Αυτοκαταστροφικές τάσεις.
Το επόμενο στάδιο είναι Κατερίνα Βαλέντε και Τζίμης Μακούλης.
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών