ούτε εμείς το λέμε αυτό ρε Ορέστη,ξεκόλα!Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:27
Εμεις οι αντρες δε λεμε οτι η Ιακωβιδου ειναι η καλυτερη οδοντιατρος ή οτι η Καιλη ειναι η καταλληλοτερη για πρωθυπουργος.
οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Ο καθένας οπως μπορεί .Ολα θεμιτά ειναι και ολες οι μέθοδοι .ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:25αρχικα σταματα να κρινεις αφ υψηλου τους ανωτερους σουplouf έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:23Οι mgtow εχουν το ακαταλογιστο ειναι προβληματικοι και δεν το ξερουν.Εγω αναγνωριζω τα προβληματα μου και τα ελατωματα μου καιταγματασφαλιτης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:16
oi mgtow σε οδηγησαν να παιρνεις αντικαταθλιπτικα;
το οτι αυτοι δεν χρειαζονται αντικαταθλιπτικα σου λεει κατι;
προσπαθω να τα καταπολεμησω.
MGTOW ποτε δεν ημουν ουτε θα γινω.
δευτερον δεν απαντησες στην ερωτηση
Δρόμοι υπάρχουν πολλοί - αλλοι δυσκολοι αλλοι ευκολοι αλλοι πιο αποδοτικοί αλλοι λιγότερο που λένε και οι φιλοσοφημένοι

Τι θες να σου απαντήσει;

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγω εχω ακουσει πολλες γυναικες να σχολιαζουν την εμφανιση των πολιτικων. Ειναι ενας απ τους λιγους που βγηκε ο Τσιπρας. Επισης εχω προσωπικα παραδειγματα για επαγγελματιες που ειναι γοητευτικοι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:28ούτε εμείς το λέμε αυτό ρε Ορέστη,ξεκόλα!Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:27
Εμεις οι αντρες δε λεμε οτι η Ιακωβιδου ειναι η καλυτερη οδοντιατρος ή οτι η Καιλη ειναι η καταλληλοτερη για πρωθυπουργος.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
έτερον εκάτερον.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:31Εγω εχω ακουσει πολλες γυναικες να σχολιαζουν την εμφανιση των πολιτικων. Ειναι ενας απ τους λιγους που βγηκε ο Τσιπρας. Επισης εχω προσωπικα παραδειγματα για επαγγελματιες που ειναι γοητευτικοι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:28ούτε εμείς το λέμε αυτό ρε Ορέστη,ξεκόλα!Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:27
σχολιάζουν βρε συ,κάτι που οι άντρες το κάνουν επίσης.
ε και επειδη είναι γοητευτικοί;δε μου λέει κάτι.
- omg kai 3 lol
Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 14:33Ζουμε σε ενα κοσμο που ο ενας σκοτωνει τον αλλο και ασχολουμαστε με τις μαλακιες των γυναικων.
κι αν ειχες μια γυναικα στη ζωη σου ολα οσα συμβαινουν στον υπολοιπο κοσμο θα σου φαινονταν ανουσιες μαλακιες

Κοψε κάτι .omg kai 3 lol έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:44Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 14:33Ζουμε σε ενα κοσμο που ο ενας σκοτωνει τον αλλο και ασχολουμαστε με τις μαλακιες των γυναικων.
κι αν ειχες μια γυναικα στη ζωη σου ολα οσα συμβαινουν στον υπολοιπο κοσμο θα σου φαινονταν ανουσιες μαλακιες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Με πρόλαβες.Αγις έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:45Κοψε κάτι .omg kai 3 lol έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:44Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 14:33Ζουμε σε ενα κοσμο που ο ενας σκοτωνει τον αλλο και ασχολουμαστε με τις μαλακιες των γυναικων.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
μην εισαι μουνοδουλος ρεomg kai 3 lol έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:44Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 14:33Ζουμε σε ενα κοσμο που ο ενας σκοτωνει τον αλλο και ασχολουμαστε με τις μαλακιες των γυναικων.
- omg kai 3 lol
Αγις έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:45Κοψε κάτι .omg kai 3 lol έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:44Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 14:33Ζουμε σε ενα κοσμο που ο ενας σκοτωνει τον αλλο και ασχολουμαστε με τις μαλακιες των γυναικων.
δεν κοβω τιποτα,
η συντροφια το χαδι το φιλι μιας γυναικας δεν συγκρινεται ουτε με 100 πχορουμ #ναχαμεναλεγαμε
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
έλα άφησες το χαρντ κορ σεξ εντ ντραγκσ και το γύρισες στο γλυκανάλατο ;;omg kai 3 lol έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:54Αγις έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:45Κοψε κάτι .omg kai 3 lol έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:44
δεν κοβω τιποτα,
η συντροφια το χαδι το φιλι μιας γυναικας δεν συγκρινεται ουτε με 100 πχορουμ #ναχαμεναλεγαμε
έλα ρε ομαιγκαντ!! δε σε αναγνωρίζω!!

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ισχύει όμως 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Σε ένα (μικρό) ποσοστό θα συμβαίνει αν και δε το έχω παρατηρήσει, εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι παράγοντες στη μέση.
Επίσης άλλο το "λιγότερο εμφανίσιμος" και άλλο το "άσχημος". Και εγώ σε σχέση με τις σχέσεις μου ήμουν σχεδόν πάντα λιγότερο εμφανίσιμος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
μονο αν εχεις γαμησεις απο τοτε που ειμασταν στη δραχμη
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
αυτό δε μπορώ να το πω,εσείς το λέτε!
αλλά ο Οmg δεν ήταν γλυκανάλατος...
τι σου κάνει όμως όταν θες να την πείς στον άλλον ε;μεχρι και νερόβραστα ''επιχειρήματα'' θέτεις!

Επίσης να μην ξεχνάμε ποτέ να δουλεύουμε νυχθημερόν τη σχέση - να την διεκδικούμε συνεχώς τη γυναίκα να είμαστε ειλικρινείς κ να τα συζητάμε ολα ( θεμελιώδη στοιχεία) να της παρέχουμε ασφάλεια και αποκλειστικότητα - προτεραιότητα στα πάντα .
Κάνουμε συνεχείς αναγνώσεις στον ''Πρότυπον κανονισμόν λειτουργίας σχέσεων'' εκδόσεις Hollywood- Manhattan - και ανατρέχουμε σε αυτόν για οποιαδήποτε αμφιβολία - απορία - σκοτεινό σημείο για καθοδήγηση - και στην μεγάλη ανάγκη προστρέχουμε στην γατοτρόφο φεμινίστρια της περιοχής , εγκεκριμένης- πιστοποιημένης ερμηνεύτριας του απο τας ΕΓΕΣ.
Πάλι σε πρόλαβα

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon